Ліцензія на міжнародні вантажоперевезення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні автотранспортні вантажні перевезення вважаються одними з найбільш затребуваних послуг у світі, адже це невід'ємна частина виробничого процесу будь-якого великого підприємства. Однак для того, щоб брати участь в міжнародному русі, транспортуючи при цьому вантаж, в Україні необхідно отримати відповідну ліцензію на міжнародні автоперевезення.

За роки роботи на ринку юридичних послуг, компанія «Альт-Брайер» зарекомендувала себе як надійний партнер, з яким можна без побоювання довірити оформлення ліцензії на будь-який вид діяльності, включаючи міжнародні вантажоперевезення За роки роботи на ринку юридичних послуг, компанія «Альт-Брайер» зарекомендувала себе як надійний партнер, з яким можна без побоювання довірити оформлення ліцензії на будь-який вид діяльності, включаючи міжнародні вантажоперевезення. Наші фахівці надають детальні консультації та правові послуги для суб'єктів господарської діяльності в сфері ліцензування транспортування вантажів наземними видами транспорту, сприяючи при оформленні та отриманні документів дозвільного характеру, що діють на всій території України, країн СНД, Євросоюзу та інших держав.

Для отримання даної ліцензії юридичній особі потрібно мати свідоцтво для участі в міжнародному русі. По суті, це техпаспорт на вантажний транспортний засіб з відміткою «для участі в міжнародному русі».

  • Якщо компанія з самого початку планує займатися міжнародними перевезеннями вантажів, слід відразу отримати такого роду свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;
  • Якщо ж юридична особа прийняла рішення змінити вид діяльності в процесі роботи, або розширити сферу послуг, потрібно замінити наявний техпаспорт в сервісному центрі МВС .

Звертаючись в «Альт-Брайер» за юридичною підтримкою в процесі ліцензування, Ви можете розраховувати на нашу допомогу в будь-який час доби, і бути впевнені, що рішення Звертаючись в «Альт-Брайер» за юридичною підтримкою в процесі ліцензування, Ви можете розраховувати на нашу допомогу в будь-який час доби, і бути впевнені, що рішення   питання почнеться безпосередньо з моменту Вашого звернення і ні хвилиною пізніше питання почнеться безпосередньо з моменту Вашого звернення і ні хвилиною пізніше.

Наші фахівці з області транспортного права нададуть повний спектр юридичних та консалтингових послуг в представленої області права, роблячи співпрацю з кожним клієнтом максимально комплексним, результативним і комфортним.

Що зроблять для Вас юристи «Альт-Брайер»

  • Проконсультують щодо процедури оформлення ліцензії та отримання свідоцтва на участь в міжнародному русі;
  • Представлять Ваші інтереси в органах ліцензування;
  • Розроблять, підготують і узгодять всі необхідні документи;
  • Представлять пакет паперів в Міністерство економічного розвитку і торгівлі України;
  • Супроводжуватимуть отримання дозволу та ліцензії.

Фахівці міжнародної компанії «Альт-Брайер» нададуть кожного клієнта висококваліфіковану юридичну допомогу в процесі отримання ліцензії на міжнародні вантажоперевезення, мінімізуючи участь замовника в цій процедурі. Незалежно від складності та масштабів завдання, ми швидко вирішимо Вас питання, після чого Ви зможете законно здійснювати міжнародні вантажоперевезення, не побоюючись проблем на митниці.

Приклади отриманих ліцензій компанією Альт-Брайер

Приклади отриманих ліцензій компанією Альт-Брайер

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online