Морські (контейнерні) перевезення вантажів: послуги міжнародних вантажоперевезень морським транспортом в Україні

  1. доставка морем
  2. види контейнерів
  3. розрахунок ціни

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Міжнародні морські перевезення вантажів в контейнерах замовляють, коли потрібно транспортувати великий обсяг продукції на далеку відстань між материками. В цьому випадку корабель обійдеться дешевше літака. Міжнародні морські контейнерні перевезення (Україна) - це безпечно: товар запечатаний і опломбований. Перевернути або втратити контейнер складно, переплутати - взагалі нереально. Є можливість транспортування небезпечних, негабаритних, що вимагають спеціальної температури товарів.

доставка морем

Компанія «TRANSN» співпрацює з великими судноплавними підприємствами і гарантує своєчасні та вигідні міжнародні перевезення морським транспортом. У нас можна замовити фрахтування - оренду частини судна. Разом з послугою ви отримуєте:

  • навантажувальні роботи в контейнерах 20 ', 40', 45 ', 40' High Cube (цифра означає місткість в футах);
  • оптимальний маршрут через головні морські порти світу;
  • митне оформлення;
  • доставку товару автотранспортом в / з морських портів;
  • страхування вантажу.

навантажувальні роботи в контейнерах 20 ', 40', 45 ', 40' High Cube (цифра означає місткість в футах);   оптимальний маршрут через головні морські порти світу;   митне оформлення;   доставку товару автотранспортом в / з морських портів;   страхування вантажу

Ми регулярно інформуємо вас про хід виконання робіт. Організація морських перевезень, як правило, має на увазі мультимодальне схему доставки вантажу з початкового пункту в кінцеву точку на кораблі, автомобілях і потягах. Ми давно працюємо з різними маршрутами і знаємо, як вибрати найвигідніший шлях. На рівні з морськими перевезеннями ми успішно надаємо послуги міжнародних автомобільних перевезень і жд доставок.

види контейнерів

Щоб ваш товар після транспортування зберіг презентабельний вигляд і початкові якості, необхідно підібрати правильну тару. Послуги з перевезення вантажів морем здійснюється такими контейнерами:

  • суховантажними - для сухого товару;
  • автомобільними - якщо плануєте перетарка вантажу;
  • рефрижераторними - для швидкопсувних продуктів;
  • середньотоннажними - як проміжної тари;
  • ізотермічними - для транспортування на далекі відстані;
  • насипними - для сипучого (зазвичай зернового) товару без упаковки; мають 3 навантажувальних люка на даху і кілька розвантажувальних на дверях і стінках;
  • вентильованими - для вантажів, які потребують постійної циркуляції повітря;
  • танками-цистернами - для наливної, харчової та хімічної продукції, вони розраховані на зріджені гази.

Для зручності навантажувальних робіт використовують моделі з стулками. Негабаритний товар перевозять в контейнерах з розкладними стінками і відкритим верхом. Вибір тари залежить і від ваги: ​​для важкого і щільного вантажу підходить 20-футовий контейнер, для легкого, але об'ємного товару - високий або 40-футовий стандартний.

розрахунок ціни

Перевезення вантажів морем вибирають з-за вигоди. Давайте ж розберемося, що впливає на кінцеву вартість послуги:

  • відстань між початковою і кінцевою точкою;
  • вид, вага і розміри вантажу;
  • необхідна тара;
  • необхідність в додаткових кріпленнях для підвищеної безпеки товару;
  • експедиторські послуги.

відстань між початковою і кінцевою точкою;   вид, вага і розміри вантажу;   необхідна тара;   необхідність в додаткових кріпленнях для підвищеної безпеки товару;   експедиторські послуги

Також за бажанням замовника ми включаємо до вартості міжнародної морської перевезення вантажів послуги зі страхування, сертифікації, митного оформлення вантажів. Так само, дана послуга стосується і міжнародних жд перевезень . Ми беремо на себе відповідальність і турботи по прикордонній тяганині з документами для експорту та імпорту. Компанія «TRANSN» економить ваш час, сили і гроші, оскільки вибирає найвигідніший маршрут міжнародних перевезень морським транспортом. Поки ваші конкуренти нудяться на кордоні, ви вже продаєте товар!

Завдяки багаторічній роботі з провідними судноплавними підприємствами ми встановили демократичні ціни на організацію морських перевезень. І тепер пропонуємо вигоду вам! Економте без головного болю з компанією «TRANSN». Вибирайте міжнародні морські контейнерні перевезення в Україні.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online