Житло для військових-контрактників будують по всій Україні - Міноборони

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

11 травня 2018, 13:12 Переглядів:

У Збройних силах України триває будівництво 184 житлових комплексів для розміщення 23 тис. Військовослужбовців-контрактників, повідомляє прес-служба Міноборони в п'ятницю.

"Будівництво почалося на території військових містечок майже по всій території України - в 21 області. В даний час вже розпочато будівництво на 25 будівельних майданчиках. Це, зокрема, Житомир, Миколаїв, Новоград-Волинський, Конотоп, Бердичів, Кременчук, Броди, Дачне , Подольск, Старичі, Мирне, Гончарівське та Десна. до кінця місяця планується завершити процес закупівель послуг на будівництво казарм поліпшеного планування ще на 25 будмайданчиках ", - йдеться в повідомленні.

Кілька тижнів тому в Житомирі на території одного з військових містечок почалося будівництво трьох гуртожитків поліпшеного типу для військовослужбовців десантно-штурмових військ ЗС України. Кожне майбутнє гуртожиток - двоповерхова будівля, розрахована на 120 осіб. Вже є котлован, йде закладка фундаменту.

У Міноборони нагадують, що на реалізацію проекту з будівництва 184 житлових комплексів для ЗСУ для розміщення 23 тис. Військовослужбовців-контрактників передбачено 2,6 млрд грн.

Військовослужбовців-контрактників передбачено 2,6 млрд грн

Фінансування буде здійснюватися в такий спосіб: 1 млрд грн - по спеціальному фонду за рахунок коштів, що надійшли в Міноборони від реалізації конфіскованого майна; 1,6 млрд грн - за загальним фондом Мініоборони.

Нагадаємо, в селищі Дачне під Одесою почалося будівництво військового містечка для морпіхів . Крім казарм побудують їдальню, котельню та спортивний комплекс. За словами військових, нове житло призначене для контрактників частини морської піхоти.

А минулого літа офіцери і солдати Нацгвардії отримали безкоштовне житло під Києвом .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Житло для військових-контрактників будують в 21 області - Міноборони". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online