Як дарувати квіти: правила етикету

  1. Важливі рекомендації тим, хто дарує букети
  2. Рекомендації тим, хто приймає квіти в подарунок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дарувати квіткові композиції дуже приємно Дарувати квіткові композиції дуже приємно. І не тільки одержувачу, а й тому, хто робить подарунки! Адже такий ароматний і щедрий презент - чудове відображення найдобріших і позитивних почуттів по відношенню до адресата. Однак щоб піднести букет за всіма правилами, необхідно враховувати вимоги так званого «квіткового етикету». Ми підготували невеличкий огляд, розкриває деякі особливості того, як правильно дарувати і отримувати квіти. Отримані поради вам обов'язково знадобляться в житті!

Отже, букети, призначені в подарунок чоловікові, повинні мати яскраві відтінки, а для жінок - бажано вибирати композиції в ніжних тонах з невеликими насиченими акцентами.

Щоб порадувати людини, що заслуговує вашої уваги, красивим букетом, бажано заздалегідь дізнатися про його квіткових перевагах і придбати композиції, виходячи їх смаку адресата. Все це потрібно робити ненав'язливо, здалеку, можливо, підключивши до цього дослідження найближчих друзів або родичів.

Запрошуючи дівчину на перше побачення, наприклад, найкраще подарувати їй невеликий, ні до чого не зобов'язує букет або одна квітка - екзотичну орхідею або шикарну троянду на високій ніжці Запрошуючи дівчину на перше побачення, наприклад, найкраще подарувати їй невеликий, ні до чого не зобов'язує букет або одна квітка - екзотичну орхідею або шикарну троянду на високій ніжці.

Якщо вас запросили на новосілля, доречним подарунком в цьому випадку може бути рослина в горщику, але не занадто велике.

На 8 березня і першотравневі свята піднесіть в подарунок композиції з традиційних весняних квітів. наприклад, букет з тюльпанів , Ірисів, нарцисів, гіацинтів, мімози.

У День Захисника Вітчизни і на День Перемоги доречно дарувати букети з гвоздик - це давня, хороша традиція, яка актуальна донині.

При появі на світ малюка в знак любові мамі прийнято дарувати найкрасивіші квіти, які можна придбати на даний момент. Якщо народжується дівчинка, щасливій мамі найкраще піднести розкішний букет з рожевих або червоних троянд, а якщо у молодих батьків з'явився синочок, їх можна порадувати символічною композицією в синіх, блакитних і фіолетових тонах. Такі букети ви легко знайдете на сайті флористичного салону «Квіти Росії» і зможете замовити їх доставку. Батьки, які переживають радість з нагоди народження спадкоємців, хочуть висловити мамам своїх діток максимум захоплення і поваги. І для цього ідеально підійдуть букет з 55 троянд або з 101.

Як бізнес-букетів, призначених в подарунок для ділових партнерів або потенційних клієнтів, найкраще вибирати композиції в помаранчевих або жовтих відтінках, які символізують фінансовий успіх, процвітання і благополуччя Як бізнес-букетів, призначених в подарунок для ділових партнерів або потенційних клієнтів, найкраще вибирати композиції в помаранчевих або жовтих відтінках, які символізують фінансовий успіх, процвітання і благополуччя. Подібні подарунки несуть в собі гарний настрій, позитив, але ж саме такі емоції найкраще проектувати на бізнес.

Прекрасним подарунком до ювілеїв і річниць може бути розкішна, об'ємна корзина з квітів, оригінально аранжована декоративною зеленню.

Якщо ви хочете вручити букет улюбленому виконавцю, акторові або артисту, згідно з правилами квіткового етикету, краще всього вибирати композиції з однотонних кольорів.

Для приятелів і друзів відмінно підійдуть поєднання кольорів різних відтінків і сортів. Відмінним варіантом може стати сузір'я з лугових і польових бутонів.

Важливі рекомендації тим, хто дарує букети

Вибираючи букет, орієнтуйтеся на здорове почуття міри: композиція не повинна бути надто об'ємною або, навпаки, занадто простий і мізерної Вибираючи букет, орієнтуйтеся на здорове почуття міри: композиція не повинна бути надто об'ємною або, навпаки, занадто простий і мізерної.

Нести квіти необхідно в упаковці, а перед тим, як вручити букет, пакувальний папір потрібно зняти (виняток становить лише целофанові обгортки - її можна і не знімати).

Вручаючи квіти, тримаєте букет в лівій руці бутонами вгору.

Не забудьте про побажання і теплих словах, які потрібно обов'язково сказати одержувачу під час вручення квітів. Навіть якщо до букету ви доклали листівку з ніжними словами, ви повинні підготувати людину до прочитання цього послання. Фраза: «Цей букет - мій подарунок від душі і щирого серця!» Підійде в більшості випадків!

Рекомендації тим, хто приймає квіти в подарунок

Отримавши в якості презенту квіти, неодмінно подякуйте того, хто підніс цей сюрприз.

Якщо композиція подарована в упаковці, зніміть її, і після цього поставте у вазу з водою.

Найкраще поставити квіти, там де безпосередньо проходить святковий захід, а не залишати букет на кухні або в передпокої. Найкраще поставити квіти, там де безпосередньо проходить святковий захід, а не залишати букет на кухні або в передпокої Якщо не встигаєте визначити букет в вазу, доручіть це близькій людині, офіціантові кафе або адміністратору ресторану.

Звичайно ж, не кажіть дарувальнику таких фраз, як: «Не варто було витрачати гроші на букет», «Навіщо така розкіш?», «Краще б ти подарував щось інше», «Я не люблю квіти» і так далі. Букети нам дарують від душі і щиро, тому, просто скажіть спасибі людині, піднісши вам флористичну композицію.

Ці прості і в той же самий час важливі поради допоможуть вам зорієнтуватися в нюансах квіткового етикету, правильно вибирати і отримувати букети в подарунок. Бажаємо успіхів!

Звичайно ж, не кажіть дарувальнику таких фраз, як: «Не варто було витрачати гроші на букет», «Навіщо така розкіш?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online