Наші в Данії - Коротко про Данії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Данія розташована в Північній Європі і входить до групи скандинавських країн

Данія розташована в Північній Європі і входить до групи скандинавських країн. Вона розташована на півострові Ютландія та на близько чотириста островах. Офіційна назва країни - Королівство Данія. З цього можна зрозуміти, що політичним устроєм країни є конституційна монархія. Главою держави є король або королева. На даний момент це королева Маргрете II. Уряд Данії формується з членів парламенту, який тут називається фолькетинг.


Данія має високо розвинуту економіку і входить до числа найуспішніших країн світу за багатьма показниками. Вона займає передові місця в багатьох рейтингах, таких як: рівень освіти, якості життя і медицини, економічного розвитку, соціального забезпечення і доходів і багато іншого. Завдяки цьому люди з усього світу мріють потрапити в Данію і знайти там роботу.
Україна не є винятком. Тисячі наших громадян успішно працевлаштувалися в Данії. В основному вони працюють в аграрному секторі та сільському господарстві на різних тварин фермах. Для багатьох студентів Данія стала доступною завдяки різноманітним програмам стажування. Вони допомагають студентам отримати практику, набратися досвіду і заробити грошей. Багато з них залишаються і працюють в Данії після закінчення терміну стажування.
Королівство сильно відрізняється від нашої держави. Особливо це стосується дотримання законів і ставлення до роботи і іншим людям. У Данії податки дуже високі, іноді досягають більш 50% від зарплати. Однак ці гроші йдуть на розвиток країни, на забезпечення соціального захисту населення. Робочий день для багатьох триває з 7 ранку до 15 годин дня. Незважаючи на це, ввечері вулиці в містах порожні, особливо в невеликих містах. Як і багато де в Європі - в Данії ви не зможете придбати ліки в аптеці без рецепта лікаря.
У Данії ви по справжньому відчуєте що держава піклується про людей. Ця країна не може не подобатися. Обов'язково відвідайте її!

Про Данії в Вікіпедії: Данія

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online