Актриса вважає, що аудиторія буде розчарована, якщо не побачить її персонажа знову

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рідлі Скотт вже говорив, що хотів би задіяти Харрісона Форда в підготовлюваний сіквелі свого «Того, що біжить по лезу» / Blade Runner / (1982) , Але що щодо повернення інших учасників оригінальної стрічки? Схоже, компанія Alcon Entertainment подумує також щодо кандидатури Шон Янг , Яка зіграла Рейчел - любовний інтерес Форда. У всякому разі, актриса каже, що вже мала зустріч з правовласниками, хоча їй поки нічого і не пропонували .-- Я дійсно зустрічалася з людьми з Alcon, які разом з Рідлі планують зняти рімейк, - розповіла Янг. - Але я думаю, що на даному етапі їм хотілося просто побачитися зі мною, і мені здається, вони не збираються використовувати нікого з першої картини, хоча напевно стверджувати нічого не можу. Взагалі-то я вважаю - нехай все почують ці слова - що аудиторія буде розчарована, якщо не побачить Рейчел знову. Але ви знаєте, Голлівуд - це таке місце, де подібні помилки відбуваються постійно.

Янг помиляється як мінімум двічі, називаючи сиквел ремейком і заперечуючи можливість повернення Форда (хоча якщо не повернеться він, то і її героїні, безумовно, менш значущою, робити в фільмі особливо буде нічого). Залишається сподіватися, що слова Шон про відсутність у Alcon будь-яких планів щодо неї - теж не більше ніж перестраховка, а насправді подібні плани зріють.

Про самій стрічці поки відомо небагато. Як повідомлялося раніше, головною героїнею цього разу Рідлі Скотт має намір зробити жінку. Що до сценарію майбутньої стрічки, то їм займається автор «Зараження» / Contagion / (2011) Скотт З. Бернс при творчої підтримки Хемптона Фенчера , Свого часу написав першу версію скрипта оригінального «Того, що біжить по лезу».


Залишайтеся з нами на зв'язку і отримуйте свіжі рецензії, добірки і новини про кіно першими!
Рідлі Скотт   вже говорив, що хотів би задіяти   Харрісона Форда   в підготовлюваний сіквелі свого   «Того, що біжить по лезу» / Blade Runner / (1982)   , Але що щодо повернення інших учасників оригінальної стрічки Яндекс Дзен | Instagram | Telegram | Твіттер

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online