Завершено слідство щодо подій в Сагро

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Слідче управління Слідчого комітету Російської Федерації по Уральському федеральному округу завершило слідчі дії у кримінальній справі про напад на селище Сагро в Свердловській області влітку 2011 року і в залежності від ролі кожного з 23 учасників злочину пред'явило звинувачення за статтями 209, 212, 327, 119 КК РФ Слідче управління Слідчого комітету Російської Федерації по Уральському федеральному округу завершило слідчі дії у кримінальній справі про напад на селище Сагро в Свердловській області влітку 2011 року і в залежності від ролі кожного з 23 учасників злочину пред'явило звинувачення за статтями 209, 212, 327, 119 КК РФ .

Ці норми розглядають такі злочини, як бандитизм, організація масових заворушень і участь в них, підробка документів, погроза вбивством.

Слідчі провели 83 експертизи, допитали понад 200 осіб, оглянули понад 100 предметів і документів, що мають значення для кримінальної справи, і сформували понад 40 томів матеріалів по ньому.

На своєму офіційному сайті СК РФ наводить своє бачення ситуації в Сагро:

"Іваном Лебедєвим і Кахабером чичу, які відбувають покарання в місцях позбавлення волі в 2011 році була створена банда з 8 чоловік. Крім них до її складу увійшли Шота Катамадзе, Артем Рабаданов, Магомед Беков, Віталій Слатімов, Кардаш Фатахов і Файг Мусайев.

Влітку 2011 року двоє жителів селища Сагра Валентина і В'ячеслав Лебедєви після сварки з місцевими жителями подзвонили в місця позбавлення волі родичу Івану Лебедєву і за 30 тисяч рублів попросили організувати в селищі масові заворушення.

За вказівкою Івана Лебедєва Шота Катамадзе разом з іншими учасниками банди розробив план нападу на селище. Потім в найкоротші терміни учасники банди обдзвонили своїх знайомих і зібрали не менше 30 осіб.

Озброївшись обрізом мисливської рушниці, травматичною зброєю, бейсбольними бітами, дерев'яними палицями, металевою арматурою та іншими предметами, на 13 автомобілях вони прибули в Сагро і влаштували масові заворушення.

Демонструючи зброю, обвинувачені висловили на адресу потерпілих погрози фізичної розправи і зробили кілька пострілів. Лише після повідомлення про те, що в селище їде наряд поліції, нападники поїхали ".
За винятком одного з 23 обвинувачених, визнаного неосудним і іншого, оголошеного в міжнародний розшук, обвинувачені і потерпілі незабаром ознайомляться з матеріалами справи.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online