NEWSru.com :: Жителі Ростова-на-Дону поскаржилися на постійну перевірку паспортів напередодні ЧС-2018

Жителі Ростова-на-Дону поскаржилися на постійну перевірку паспортів напередодні ЧС-2018

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Жителі Ростова-на-Дону поскаржилися на те, що під час проведення чемпіонату світу з футболу їм доведеться постійно носити з собою паспорт, так як правоохоронці все частіше просять пред'явити його.

"Чому співробітники поліції почали зупиняти простих громадян на вулицях і питати паспорт? Я розумію, ЧС, але у нас не паспортний режим! Я взагалі не повинен носити паспорт з собою постійно, маю повне право ходити без нього!" - написав обурений городянин в групі "Підслухати Ростов-на-Дону" в соцмережі "ВКонтакте".

Інтернет-користувачі повідомляють в коментарях, що у них теж перевіряли документи. Примітно, що в дискусію вступив представник поліції Юрій Перемишлін, який стверджує, що "перевірка документів проводиться не у всіх поголовно, а тільки у тих, хто потрапляє під орієнтування, отримані на інструктажі". Крім того, він пише, що при відсутності паспорта можна назвати прізвище, ім'я, по батькові і тоді громадянина знайдуть в єдиній базі.

Тим часом слухачі "Ехо Москви" розповіли в соцмережах, що поліцейські зупиняють автобуси Батайськ - Ростов-на-Дону на під'їзді до міста і вимагають паспорти у всіх пасажирів. Тих, у кого документів немає, за словами ростовчанина Романа Джураєва, висаджують і з'ясовують їх особистості. Як повідомив інтернет-користувач Антон Гречнєв, число поліцейських на вулицях "зашкалює".

На незручності скаржаться серед інших і жителі Тольятті, де матчі мундіалю не проводяться. За словами користувача соцмереж Гури Рибалко, на час проїзду футбольної збірної Швейцарії перекриють одну з двох доріг, що зв'язують два райони міста.

Крім того, як повідомляє 161.ru в Ростові-на-Дону закриють частину парковок. Зроблено це буде з метою мінімізувати перешкоди для пересування акредитованого транспорту FIFA і уболівальників. Правда, обмеження будуть діяти тільки 17, 20, 23, 26 червня і 2 липня. А на весь час чемпіонату в місто не зможуть в'їжджати пасажирські автобуси, крім рейсових.

Відзначимо, раніше повідомлялося про деякі обмеження, що діють в містах де пройдуть матчі мундіалю. У Москві жителі вулиць, прилеглих до арени "Лужники", готуються до пропускного режиму. У дні матчів на ряді вулиць не можна буде проїхати навіть на таксі, а в'їзд за перепустками введуть і в Підмосков'ї, де будуть жити учасники чемпіонату. Зокрема, такі заходи торкнуться Кратово, Істри, Бронниця, Нахабіно і інших муніципалітетів.

Quot;Чому співробітники поліції почали зупиняти простих громадян на вулицях і питати паспорт?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online