Вбивця 16-річної російської плавчині розкрив мотив злочину: "Вона не піддавалася"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Затриманий силовиками Отелло дав свідчення

Екс-бойфренд 16-річної віце-чемпіонки Росії з плавання серед юніорів Сафіі Аскарово, який завдав своїй жертві численні ножові поранення, назвав причину нападу. За словами вбивці, дівчина відмовилася відновити з ним любовні відносини.

За словами вбивці, дівчина відмовилася відновити з ним любовні відносини

фото: Соцмережі

Юнак навчався в сусідній тольяттинской школі і деякий час зустрічався з іменитої спортсменкою, однак Аскарова вирішила з ним розлучитися. Трагедія сталася 23 грудня, коли школяр викликав дівчину на серйозну розмову на пустирі поруч з її будинком, передають "Вести" .

"Я з нею розмовляв про те, щоб відновити відносини, але вона не піддавалася", - розповів юнак в ході допиту. Коли спортсменка дала ясно зрозуміти, що між ними все скінчено, знехтуваний закоханий вихопив ніж і вбив незговірливу пасію.

Першими на сполох забили батьки спортсменки - вона перестала відповідати на телефонні дзвінки. Тіло плавчині з численними пораненнями в області шиї і тулуба знайшли в Автозаводському районі міста.

За словами юного злочинця, після перших ударів він перестав розуміти, що відбувається, а прокинувся тільки у себе вдома. Найближчі два місяці він проведе в слідчому ізоляторі. Якщо вина неповнолітнього буде доведена, суд зможе засудити його до 2/3 від максимального терміну за статтею "Вбивство".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online