Підвищувати пенсії з 2019 року буде через індесксацію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: ТАСС / Дмитро Рогулін   Підвищення пенсій з 2019 року через індексацію і торкнеться тільки непрацюючих пенсіонерів, повідомили в прес-службі Мінпраці

Фото: ТАСС / Дмитро Рогулін

Підвищення пенсій з 2019 року через індексацію і торкнеться тільки непрацюючих пенсіонерів, повідомили в прес-службі Мінпраці. Рости посібник буде на тисячу рублів на рік.

"Підвищення в 2019 році щомісячних страхових пенсій в середньому на 1000 рублів планується виробляти через індексацію пенсій. Це означає, що підвищення пенсій торкнеться непрацюючих пенсіонерів", - цитує відомство ТАСС .

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав розпорядження про внесення до Держдуми законопроекту про зміни в пенсійній системі. Йдеться про підвищення пенсійного віку до 63 років для жінок і до 65 - для чоловіків.

Індексація планується за рахунок поступового збільшення порогу виходу громадян на пенсію. Таким чином в середньому за рік дохід непрацюючих пенсіонерів планується збільшити на 12 тисяч рублів на рік.

Зазначалося також, що уряд ще не закрив питання підвищення пенсій і для працюючих пенсіонерів. Його також обговорюватимуть в кабміні. Володимир Путін під час прямої лінії заявив, що індексація пенсій може торкнутися працюючих літніх людей з низькооплачуваними спеціальностями.

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online