Квартири в Новосибірську подорожчають вже до початку осені

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пов'язано це не стільки з поправками в законі про пайове будівництво, скільки з собівартістю самого будівництва. На тлі очікуваного зростання ціни квадратного метра активізувалися і покупці житла.

На тлі очікуваного зростання ціни квадратного метра активізувалися і покупці житла

Серед нових мікрорайонів Новосибірська одним з найбільш сімейних по праву вважається Чистий Слобода . Це територія добрих сусідських відносин, на якій вже понад 10 років ведеться системна, комплексна забудова. Жителі Чистої Слободи встигли оцінити надійність будівельної компанії, своєчасність отримання ключів, якість нового житла з готовим ремонтом і турботу забудовника.

Жителі Чистої Слободи встигли оцінити надійність будівельної компанії, своєчасність отримання ключів, якість нового житла з   готовим ремонтом   і турботу забудовника

У Чистої Слободі є місце новому! вперше в мікрорайоні з'являться будинки з восемнадцатіетажнимі монолітними свічками, що відрізняються унікальною квартірографіі: просторі студії і квартири з великою гардеробною кімнатою. Новий житловий комплекс характеризує цілий ряд функціональних і естетичних якостей. Фасад нових будинків буде відрізнятися не тільки зовнішнім виглядом, але і видом оздоблювальних матеріалів. Вітражне скління лоджій дозволить зберегти єдиний архітектурний вигляд будівлі. Головною особливістю нових будинків стане підхід до благоустрою прибудинкової території. У новобудовах реалізують концепцію «двір без машин», яка отримала великий відгук у найвимогливіших покупців. Закрита територія - запорука безпеки і спокою жителів. Кожна секція будинку буде оснащена двома вхідними групами - у внутрішній двір і на паркувальні майданчики. Для молодих батьків зручним рішенням стануть теплі колясочні, місце під які визначили в кожній секції.

Для молодих батьків зручним рішенням стануть теплі колясочні, місце під які визначили в кожній секції

У безпосередній близькості до будинків нової черги вже розташований паркувальний комплекс, магазини, аптеки, зупинки громадського транспорту, дитячі сади і школа, будівництво якої мерія обіцяє завершити вже в 2018 році.

У безпосередній близькості до будинків нової черги вже розташований паркувальний комплекс, магазини, аптеки, зупинки громадського транспорту, дитячі сади і школа, будівництво якої мерія обіцяє завершити вже в 2018 році

Найближче підвищення цін очікується в чистої Слободі в кінці серпня. Зателефонуйте менеджерам вже сьогодні, дізнайтеся про оптимальні іпотечних програмах з мінімальним початковим внеском і відмінною ставкою, забронюйте свою квартиру за привабливою ціною.

Зателефонуйте менеджерам вже сьогодні, дізнайтеся про оптимальні іпотечних програмах з мінімальним початковим внеском і відмінною ставкою, забронюйте свою квартиру за привабливою ціною

Життя в мегаполісі сповнена великих можливостей, при цьому проходить вона в суєті і поспіху. Здорово, коли в цій метушні є улюблений будинок, в якому вам спокійно і комфортно, де вас чекає смачна вечеря і теплі обійми близьких. Такий будинок в Чистої Слободі вже знайшли більше 20 000 жителів.

Такий будинок в Чистої Слободі вже знайшли більше 20 000 жителів

Телефон для довідок в Новосибірськ: (383) 373-68-40.
Залиште заявку на нашому сайті , І ми самі вам передзвонимо!
Подивіться планування і ціни від забудовника
chistayasloboda.ru .

Чи плануєте переїзд? Приєднуйтесь до спілкування з майбутніми сусідами: ВКонтакте , Instagram , Facebook , YouTube .

Забудовник ТОВ «КПД-Газстрой-Інвест». Проектні декларації на сайті chistayasloboda.ru.

Матеріал на правах реклами

Чи плануєте переїзд?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online