NEWSru.com :: У тверском клубі "Аура" сталася бійка зі стріляниною (ВІДЕО)

У тверском клубі "Аура" сталася бійка зі стріляниною

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Твері днями сталася масова бійка за участю охоронців закладу. В ході бійки було застосовано травматичну зброю. А у вівторок в інтернеті опублікували відеозапис інциденту, зроблений камерами спостереження в клубі.

Бійка сталася в ніч на 2 липня в ресторані-клубі "Аура", розташованому в будинку N38 по Радянській вулиці в Твері. Один з п'яних відвідувачів закладу щось не поділив з охоронцями, після чого і зав'язалася бійка, пише "Тверіград" .

В результаті інциденту серйозно постраждали два охоронці клубу. Після конфлікту чоловіки були доставлені в міську лікарню швидкої медичної допомоги. У одного з них діагностовано перелом носа, у другого - поранення м'яких тканин.

(18+)

У прес-службі УМВС Росії по Тверській області підтвердили інформацію про стрілянину. За словами поліцейських, 32-річний винуватець конфлікту затриманий через кілька годин після бійки. На нього заведено кримінальну справу за статтею 213 КК РФ ( "Хуліганство").

Судячи з опублікованої п'ятихвилинної відеозапису, четверо охоронців клубу "Аура" за допомогою кулаків намагалися випровадити із закладу агресивних клієнтів. Їм вдалося відправити в нокаут і нокдаун двох клієнтів, коли пролунав перший постріл. Потім в кадрі з'явився чоловік з пістолетом, прицільно стріляв в охоронців з близької відстані.

"Хранителі аури", як називають себе співробітники охорони, спробували сховатися від переслідувачів в залі, прихопивши з собою одного з бешкетників. Однак в результаті бійка продовжилася прямо на танцполі. Здобувши гору в сутичці, хулігани залишили клуб, а сек'юріті викликали поліцію, пише 360 .

У жовтні 2015 року охоронці "аури" вже ставали учасниками конфлікту. Тоді вони вимагали з відвідувачів по п'ять тисяч рублів за вхід, посилаючись при цьому на розпорядження керівництва закладу. Однак як тільки клієнти почали знімати те, що відбувається на відео, вхід став безкоштовним.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online