ТОП-новини тижня: робота КПВВ в період свят, продовження пропусків після 31 грудня, відправка посилок через лінію зіткнення, новий список міст зони АТО

ТОП-новини тижня: робота КПВВ в період свят, продовження пропусків після 31 грудня, відправка посилок через лінію зіткнення, новий список міст зони АТО

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На поточному тижні, 7-13 грудня, найпопулярнішими серед відвідувачів нашого сайту стали наступні теми:

Що потрібно знати про порядок перетину лінії розмежування?

До сих пір порядок перетину лінії розмежування викликає масу питань у обивателів: багато хто навіть не підозрюють, що в деяких випадках заїхати або виїхати з непідконтрольною України територій можна без дозвільних документів. Переселенець UA опублікував пам'ятку з докладними роз'ясненнями та рекомендаціями. Читати далі .

«Шахтар» привітав дітей-переселенців з новорічними святами

6 грудня перед вильотом до Парижа, «Шахтар» провів останню в цьому році тренування на олімпійській базі «Святошин». Основна її частина пройшла за традиційною програмою. А кінцівка видалася незвичайною. Завершивши заняття, футболісти вручили новорічні подарунки 50 дітям-переселенцям з Донбасу. Детальніше .

Як переселенець може обміняти водійське посвідчення старого зразка на нове?

Порядок обміну водійського посвідчення старого зразка на нову форму водійських прав для переселенців фактично не відрізняється від загального порядку здійснення цієї процедури. Єдине - варто до загального пакету документів додати довідку ВПЛ. Детальніше .

В Іловайську відновив роботу пункт видачі гуманітарної допомоги. Де і коли отримати допомогу?

8 грудня Іловайську Донецької області за новою адресою відновив роботу пункт видачі гуманітарної допомоги від Штабу Ріната Ахметова. Адреса пункту: вул. Шевченко, 78. Режим роботи: з понеділка по п'ятницю, з 10:00 до 14:00. Читати далі .

210 тисяч дітей отримають подарунки від Ріната Ахметова

Цього року напередодні дня Святого Миколая, новорічних свят подарунки від Ріната Ахметова отримають 210 тисяч дітей. Акція буде реалізована силами Гуманітарного штабу і всіма активами групи СКМ. Про це в ході брифінгу розповіла координатор Штабу Римма Філь. Детальніше .

Кабмін затвердив новий список населених пунктів, де проводилася АТО

Кабінет Міністрів затвердив перелік населених пунктів, на території яких проводилася антитерористична операція (АТО). Зокрема, в список входять 28 міст обласного значення в Донецькій області, 14 - в Луганській і 1 - в Харківській (Ізюм). Також уряд визнав знаходяться в зоні АТО 18 районів Донецької області, 18 районів Луганської та Ізюмський район Харківської. Детальніше .

СБУ планує автоматично продовжити термін дії пропусків в зону АТО

Служба безпеки України планує автоматично продовжити для громадян термін дії перепусток для перетину лінії розмежування в зоні АТО. Про це на брифінгу повідомила речник СБУ Олена Гітлянська. Читати далі .

400 тяжкохворих дітей з Донбасу отримали ліки. Як отримати допомогу для дитини?

400 сімей з Донбасу, які виховують дітей з важкими хронічними захворюваннями, отримали медикаменти за програмою «Ліки дітям» Штабу Ріната Ахметова. Більше половини з них страждають на діабет. Відповідно до заявок хлопцям переданий той інсулін, який підходить саме їм. Також 173 діткам видані необхідні пакети протисудомних і протиастматичних медикаментів. Дізнатися більше .

ОБСЄ закликає забезпечити населенню безперешкодний проїзд через КПВВ в період новорічних свят

ОБСЄ закликає сторони конфлікту на Донбасі забезпечити населенню безперешкодний проїзд через контрольно-пропускні пункти на лінії зіткнення в майбутній період свят. З відповідною заявою сьогодні в Горлівці виступив заступник голови місії ОБСЄ Олександр Хуг. Детальніше .

Пункти пропуску в зоні АТО на новорічні та різдвяні канікули не закриваються. У штабі АТО спростували чутки

Заступник командувача штабу АТО Тарас Дзюба спростував чутки про те, що контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування можуть «піти на канікули» в кінці грудня. Про це він сказав на брифінгу в Краматорську. Читати далі .

Як відправити посилку через лінію дотику?

GlobalPost доставляє посилки в і з зони АТО. Компанія працює в таких містах: Донецьк, Макіївка, Харцизьк, Єнакієве, Луганськ. Детальніше .

18-річна мешканка Луганської області, в яку стріляли заради забави, заново вчиться ходити

«Факти і коментарі» поспілкувалися з 18-річною Катею Уманець і її мамою. У дівчину стріляли заради забави. Медики насилу врятували їй життя. Але тепер перед Катею нове випробування - навчитися ходити. Її шанс - всього лише 5%. Але дівчина не впадає у відчай і бореться за себе і своє майбутнє. прочитати історію .

День благодійності в Україні

У другу неділю грудня в Україні відзначається день благодійності. Це свято було засновано 8 років тому «з метою утвердження принципів гуманізму і милосердя, сприяння розвитку благодійної діяльності та на підтримку ініціативи громадських організацій». Читати далі .

Підбірка законів про переселенців

«Переселенець UA» опублікував добірку законодавчих актів, які регулюють права і обов'язки внутрішньо переміщених осіб. Ознайомитися з переліком законів .

Як переселенець може обміняти водійське посвідчення старого зразка на нове?
Де і коли отримати допомогу?
Як отримати допомогу для дитини?
Як відправити посилку через лінію дотику?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online