У Тернополі розпочалося засідання правління Асоціації міст України

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

До складу правління входять понад 50 міських голів обласних і районних центрів. Планує взяти участь в засіданні і прем'єр До складу правління входять понад 50 міських голів обласних і районних центрів

У Тернополі розпочалося засідання Правління Асоціації міст України під головуванням міського голови Києва Віталія Кличка, повідомляє Depo.Тернополь за інформацією мера Сергія Надала.

До складу правління входять понад 50 міських голів обласних і районних центрів.

Градоначальники обговорюють актуальні питання, які потребують вирішення на державному рівні, а також проект Державного бюджету України на 2019 рік.

Засідання правління Асоціації міст України відбувається в рамках "Днів діалогу з владою", які в цьому році проходять в Тернополі 24-25 вересня. "Дні діалогу" - це традиційний щорічний захід, який є майданчиком для обговорення питань і вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, вдосконалення законодавчої бази, вирішення конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

"Буду брати участь в форумі Асоціації міст" День Діалогу з владою ", відвідаю місцевий Університет, подивлюся дві дороги - в обхід Тернополя і ділянку траси Highway Go," - написав у Твіттері прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Нагадаємо, у Львівській міськраді 4-5 жовтня у Львові відбудеться ІХ Всеукраїнський форум ОСББ з усіх областей України.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online