Алюмінієвий профіль для кріплення сонячних панелей - купити в Солнечние.RU

  1. Можливо, Вам також знадобляться:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Модель: Solar-mounting-01

Код товару: 0150010

Монтажний комплект з анодованого алюмінієвого профілю призначений для кріплення сонячної панелі на похилий дах або на стіну будинку. Цей комплект кріплення розрахований на монтаж однієї сонячної батареї потужністю до 320 Ватт з товщиною рами сонячної панелі 30, 35, 40, 46 або 50 мм (на вибір покупця).

За допомогою цього комплекту можна здійснювати монтаж сонячних панелей на даху з металочерепиці, на плоскій оцинкованої покрівлі, на покрівлі з гнучких гідроізоляційних матеріалів (Шінгласс і т.п.), на даху з ондуліна, шиферу та профнастилу. Залежно від типу покрівлі та необхідності регулювання кута нахилу сонячних батарей, до цього комплекту необхідно додатково додати потрібні монтажні кронштейни, які не входять до комплекту поставки (дивіться внизу сторінки).

Використання спеціального алюмінієвого профілю полегшує установку сонячної панелі і забезпечує вентиляцію її тильної сторони, в результаті чого знижується температура панелі, що в свою чергу, в літній період призводить до збільшення видаваної потужності.

Склад монтажного комплекту:

  • Алюмінієвий профіль GS-DR-2100 довжиною 2,1 метра - 1 шт. (Ріжеться навпіл)
  • Крайовий затиск сонячної панелі GS-EC-F30 (або GS-EC-F35 або GS-EC-F40 або GS-EC-F46 або GS-EC-F50) - 4 шт.
  • Кліпса заземлення для сонячної панелі GS-G-GC - 1 шт.
  • Затиск заземлення для алюмінієвого профілю GS-G-GL - 2 шт.

Термін служби комплекту - понад 25 років (всі елементи виконані з анодованого алюмінію, стійкого до будь-яких атмосферних впливів).

Ціна вказана за комплект кріплення для монтажу однієї сонячної панелі.

Затискачі для панелей товщиною 30, 35, 40, 46 або 50 мм вибираються покупцем при замовленні.

Монтажні куточки для різних типів покрівлі в комплект не входять (потрібно вибрати їх в каталозі комплектуючих в залежності від типу покрівлі виходячи з того, що куточки слід встановлювати через кожен метр профілю). Для цього комплекту потрібно 4 куточка, наприклад таких - GS-IK-05 .

Крім цієї конструкції для кріплення сонячної панелі, ми можемо запропонувати різні варіанти кріплення на будь-яку кількість панелей (для монтажу на дах, на стіну будинку або на землю).

Якщо Вам необхідний розрахунок вартості індивідуальної кріпильної конструкції, то ми допоможемо підібрати необхідні комплектуючі для Вашого випадку - телефонуйте 8 (495) 619-39-43 або Напишіть нам .

Можливо, Вам також знадобляться:

Ваші питання та відгуки:

Використовуючи цю форму, Ви можете відправити Ваша думка про цей товар, повідомити про неточності в описі або задати нам питання. Перед тим, як поставити запитання, подивіться наш форум . Можливо, там вже є відповідь.

Алюмінієві профілі для кріплення сонячних панелей за низькими цінами купуйте в Solnechnye.RU

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online