Що можна ввозити в Україну з Польщі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Деякий час тому ми вже писали про особливості перетину україно-польського кордону, а саме про те, що і в яких кількостях можна ввозити до Польщі. Сьогодні ми продовжимо цю тему, і розповімо, що можна, навпаки, ввозити з Польщі в Україну.

Питання про те, що можна привезти додому із заробітків, які гостинці для сім'ї і корисні речі можна взяти з собою з Польщі, актуальний, напевно, абсолютно для кожного, хто побував за кордоном і тепер повертається на батьківщину. Тому, знати, скільки і яких товарів можна провезти через польський кордон в Україну, буде не зайвим для всіх наших клієнтів, які повертаються з роботи в Польщі .

Що можна ввозити?

Особисті речі

Найменше питань на кордоні виникає до особистих речей людини. Одяг, засоби гігієни, власна техніка (телефон, ноутбук, камера і т.п.), а також різні аксесуари і коштовності зі слідами використання. Однак, якщо на вас буде підозріло багато золотих ланцюжків з кулонами і браслети до ліктів з цього ж металу, то у прикордонників виникнуть до вас додаткові питання.

продукти

Що стосується продуктів харчування, то правила куди менш суворі, ніж при перетині кордону в зворотну сторону. В Україну дозволяється ввозити будь-яку продукцію в оригінальній упаковці. Обмеження існує, але не на конкретний продукт, а в цілому - загальна сума товарів не повинна перевищувати 200 € на людину. В цілому, цього більш, ніж достатньо, щоб привезти гостинці.

Окремі правила діють для тих, хто хоче ввезти продукти з метою реалізації їх на території України. В такому випадку, безмитно можна взяти з собою по одній упаковці кожного товару, якщо її вага не перевищує 2 кілограми, за все інше доведеться заплатити додатковий податок.

Алкоголь і тютюнові вироби

Нерідко заробітчани, які їдуть додому, хочуть пригостити друзів і рідних імпортним алкоголем і сигаретами. У цьому випадку важливо пам'ятати, що обмеження мають строгі рамки, а вся «несанкціонована» продукція буде безжалісно ліквідована прикордонниками.

Отже, в цілому дозволяється ввозити в Україну не більше 200 сигарет. Кількість сигар ще менше - 50 штук, а якщо ви хочете взяти з собою тютюн, то його вага не повинна перевищувати 250 грам.

Алкогольні напої можна провозити через польсько-український кордон в таких кількостях: міцний алкоголь не більше 1 літра, вино не більше 2 літрів, а пиво до 5 літрів в цілому.

Про те, що можна брати з собою в Польщу і безперешкодно перевозити через україно-польський кордон, ви можете прочитати тут .

Поділитися

Що можна ввозити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online