Час продажу алкоголю в Росії в 2016 році

  1. Час продажу алкоголю в 2016 році: про що говорить закон
  2. Час реалізації спиртного в Москві і Санкт-Петербурзі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Реалізація міцних алкогольних напоїв в роздріб проводиться при наявності ліцензії. Для торгуючих організацій на поточний момент введено ряд заборон, головним з яких є обмежений часовий проміжок продажу алкоголю. Ці терміни індивідуальні в кожної з областей Російської Федерації та регулюються обласною адміністрацією.

Час продажу алкоголю в 2016 році: про що говорить закон

Ведучи посилену боротьбу з алкогольною залежністю, депутати винесли рішення на заборона продажу в магазинах алкоголю в пізній вечірній час доби . Такі заходи, за їхнім твердженням, призводять до зниження рівня злочинності, зменшують вживання спиртних напоїв на одну людину. Але ці нововведення зрозумілі не всім громадянам, тому що час на продаж алкоголю в різних областях Росії неоднаково.

У Федеральному законі про алкогольне обороті за номером 171-ФЗ (в статті 16-ій) прописано, що на всій території Росії заборонена торгівля спиртними напоями в роздріб в тимчасовій період з 23:00 до 8:00 (за місцевим часом).

Ця постанова не поширюється на державні організації громадського харчування. Вони можуть реалізовувати всі види алкоголю в години роботи закладу. Підприємець, який займається торгівлею в сфері громадського харчування в приватному порядку, в годинник заборони реалізації алкоголю має право виставляти на продаж тільки слабоалкогольні напої. На точки роздрібної торгівлі спиртовмісної продукції в кожному окремому випадку обласна адміністрація має право вводити позачергові заходи, що обмежують продаж алкоголю в своєму суб'єкті. Це може стосуватися місця продажу спиртного і дозволеного часу. За рідкісним винятком можуть бути застосовані жорсткі адміністративні заходи, за якими послідує закриття точки продажу алкоголю.

Час реалізації спиртного в Москві і Санкт-Петербурзі

Часовий ліміт продажу спиртовмісних напоїв в Москві продиктований Постановою Уряду міста Москви від 28 грудня 2005 року № 1069-ПП. За даним держдокументів з 1 вересня 2010 року в місті Москві була заборонена торгівля алкоголем з 22:00 поточного до 10:00 наступного дня. Наступним Постановою Уряду Москви від 15 листопада 2011 року, нічний час реалізації алкоголю в мегаполісі було збільшено.

26 грудня 2014 року на сайті Уряду Московської області був опублікований офіційно підписаний Губернатором Андрієм Воробйовим закон про узаконеної роздрібному продажі алкоголю в Москві і області. У 2016 році купити спиртні напої в магазинах роздрібної торгівлі і супермаркетах столиці і Московської області можна з 8:00 до 23:00.

Такі заходи своєчасні і актуальні. Додаткове час, відведений на продаж спиртних напоїв, сприяє:

  • скорочення збуту нелегального алкоголю;
  • росту доходу від продажу міцних напоїв у вечірній час.

Влада Санкт-Петербурга збільшили терміни заборони на продаж алкогольних напоїв. Численні суперечки і дебати до іншого рішення не привели. Тому час продажу алкоголю в Спб в 2016 році діє з 11:00 до 22:00 і тому випити з 22:00 до 11:00 в північній столиці можна тільки в ресторанах, клубах і барах.

Пам'ятайте: дозволені терміни продажу алкоголю чітко обумовлені законом, а їх недотримання веде до адміністративної або кримінальної відповідальності.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online