Сучасні сім'ї і нововведення в аліменти в РК.

  1. Проблема розпаду сім'ї і стягнення аліментів. Нововведення в закон про аліменти.
  2. Оновлене: 10.02.2014 *
  3. Розрахунок аліментів в 2014 році в Казахстані.
  4. Схожі записи:
  5. В розділі: юридичний лікнеп
  6. Карта сайту
  7. Вік для шлюбу
  8. Відворот-допомогу в справах сімейних

Проблема розпаду сім'ї і стягнення аліментів.

Нововведення в закон про аліменти.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оновлене: 10.02.2014 *

сім'я - є найважливішою відправною точкою на шляху в життя. Саме в ній закладаються такі якості, як любов, духовність, моральність, формуються соціальні якості. Саме сім'я нам допомагає соціалізуватися в суспільстві. Моральне стан нашого народу, подальший розвиток країни залежить від того, наскільки дітям буде закладено правильне виховання.

В Конституції РК «сім'я перебувати під захистом держави», чимало існують соціальних програм, спрямованих на сімейно-правові відносини, але все ж ситуація в країні перебуває з ряду геть що виходять. Проблема розпаду шлюбів в Казахстані стала носити стабільний страхітливий характер. Проявляється це в кількості зростаючих розлучень. Як стверджує Агентство по статистиці, розлучення перевищують кількість зареєстрованих шлюбів. Причину слід шукати в житлових і фінансових проблемах.

Причину слід шукати в житлових і фінансових проблемах

Але деякі вважають, що розлучення в даний час спрощений, тому пари так легко розходяться. Якщо одна зі сторін не згодна на розірвання, то дається два місяці на обдумування, якщо сторони згодні, то їх розводять протягом місяця. Тому розгляду такої категорії справ вимагають від Суду повного і глибокого вивчення обставин. Для молодої сім'ї раніше за часів наших тат і мама видавалося житло. Зараз же придбання житла є недосяжною точкою «Евересту». Щоб оформити житло шляхом іпотечного кредитування, слід мати стабільний дохід. З січня 2014 р мінімальна заробітна плата становить 19 966 тенге (Встановлені Законом РК «Про республіканський бюджет на 2014-2016 роки» від 03.12.13 р № 148-V). Хіба здатна, хоча б кожна п'ята, сім'я придбати житло? Зрозуміло, немає.

Відсутність садків є важливою причиною в розпаді шлюбів. Жінка має право перебувати у відпустці по догляду за дитиною до трьох років. Однак держава виплачує допомогу лише до року. Через відсутність місць в дитячих садах багатьом мамам доводиться сидіти вдома, не виходити на роботу. І, як правило, на неповний робочий день не погоджується не один роботодавець.

Дані за кількістю розлучень - це не показник самого сумного з цієї всієї картини.

В даний час дуже модно, а може так простіше, жити цивільним шлюбом. Але не зрозуміло, чому простіше? Згідно з нашим законодавством аліменти в Казахстані стягуються не тільки на дітей, які народилися в зареєстрованому шлюбі. Навіть перебуваючи в реєстрації можна подати на аліменти.

Згідно з даними Комітету щодо виконання судових актів Міністерства Юстиції Казахстан виконавчих проваджень, щодо стягнення аліментних платежів становить половину надходять справ. За опитуванням жінок, які перебувають у законному шлюбі і проживають разом з чоловіком, чому вони подали на аліменти, відповідають просто: «так про всяк випадок, щоб знав і розумів, що в разі розлучення аліменти будуть стягуватися також». Висновок звідси випливає про недовіру жінок сильній статі на тлі ситуації, що склалася з приводу аліментів. Багато жінок йдуть на це тому, що обізнані про розшуки боржника про «вибивання» грошей на дитину, і занедбаність усього цього ми можемо побачити з шлюборозлучного процесу. Зазвичай суд при розлученні пояснює, що будуть стягнуті аліменти. За цей час чоловік встигає поміняти місце роботи, а то і місце проживання.

Останнім часом багато чоловіків одружуються, і законна дружина після народження дитини подає на аліменти для того, щоб б першу дружину вони були знижені. Вважаю в корені неправильним, якщо дружина проживає з чоловіком, то чому перша повинна отримувати менше? Але тут вступає в силу наш закон про отримання аліментів кожної, кому по праву належить. Дана ситуація, вважаю повинна бути якось дозволена на законодавчому рівні і чітко регламентована.

Розрахунок аліментів в 2014 році в Казахстані.

З січня 2014 року обслуга аліментних платежів з безробітних осіб проводитися наступним чином: від середньомісячної заробітної плати по Республіці Казахстан на одну дитину, на двох дітей 33%, на трьох і більше 50%.

З перерахованого вище можна зробити висновок один, як би законодавча влада не намагалася врівноважити санкції, щоб було «кожному добре», поки не буде врегульовано житлове питання, ми так і будемо спостерігати, як кількість розлучень зростає, як діти ростуть без батьків, і як потихеньку згасає в нашій свідомості той маленький вогник під назвою Сімейне щастя.

Схожі записи:

Аліменти.С чого почати.
В розділі: юридичний лікнеп

Аліменти- поширене слово останнім часом. Суди завалені справами з розгляду шлюборозлучних процесів. Якщо звести всю практику у справах про розлучення, то можна вивести таку тенденцію: & n ...

Якщо звести всю практику у справах про розлучення, то можна вивести таку тенденцію: & n

Карта сайту
В розділі: Про проект

\ R \ nЮрідіческій лікнеп \ r \ n \ r \ nВсе про заповіт \ r \ nСовременние сім'ї та нововведення в аліменти в РК \ r \ nЕслі Вас затопив сусід \ r \ nВсе про позбавлення батьківських прав \ r \ nНезаконное звільнення ...

\ R \ nЮрідіческій лікнеп \ r \ n \ r \ nВсе про заповіт \ r \ nСовременние сім'ї та нововведення в аліменти в РК \ r \ nЕслі Вас затопив сусід \ r \ nВсе про позбавлення батьківських прав \ r \ nНезаконное звільнення

Вік для шлюбу
В розділі: Про жінок

Біле плаття, фата, веселі гості, лімузин, квіти, подарунки- одним словом СВАДЬБА.Каждая дівчина мріє про таку подію у своєму житті. Урочиста подія як реєстрація шлюбу, з ...

Урочиста подія як реєстрація шлюбу, з

Відворот-допомогу в справах сімейних
В розділі: Про жінок

Створення сім'ї є важливим аспектом в розвиток всієї країни, всього соціуму. Останнім часом відсоток розлучень зростає настільки, що дана ситуація виглядає більш, ніж жаху ...

Хіба здатна, хоча б кожна п'ята, сім'я придбати житло?
Але не зрозуміло, чому простіше?
Вважаю в корені неправильним, якщо дружина проживає з чоловіком, то чому перша повинна отримувати менше?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online