ТОП 10 НАЙДОРОЖЧИХ ЮРИСТІВ В СВІТІ - Юридична компанія «VeruM»

  1. 10. Глорія олреде
  2. 9. Марк Герагос (Герагосян)
  3. 8.Роберт Шапіро
  4. 7. Томас Мезеро
  5. 6. Алан Дершовіц
  6. 5. Рой Блек
  7. 4. Джудіт Шейндлін
  8. 3. Білл Ньюком
  9. 2. Вільям Лерак
  10. 1. Джо Джемеіл

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Отже, ось вони, справжні акули, яким палець в рот не клади, відкусять по лікоть і все Ваші мільйони відсудять.

10. Глорія олреде

Глорія олреде

Глорія олреде, $ 20 млн. Юрист фірми Allred, Maroko & Goldberg відома успішним представництвом позивачів у справах про цивільні права, особливо - права жінок, дискримінації на робочому місці і сексуальних домаганнях. Брала участь у багатьох процесах проти знаменитостей, зокрема Арнольда Шварценеггера, О Джей Сімпсона, Майкла Джексона, Дода Файєда, Саші Барона Коена. Олреде любить залучати до своїх справ увагу ЗМІ і вважається майстром ведення прес-конференцій.

9. Марк Герагос (Герагосян)

Марк Герагос (Герагосян)

Марк Герагос (Герагосян), $ 25 млн. Американський вірменин Герагос представляє в суді переважно зірок шоу-бізнесу. Його клієнтами в різний час були актриса Вайнона Райдер, брат колишнього президента США Роджер Клінтон, музиканти Кріс Браун і Майкл Джексон. Останній в розпал процесу про розбещення неповнолітнього в 2004 році розірвав контракт з Герагосом, пославшись на високу зайнятість юриста. Той паралельно вів резонансну справу про вбивство.

8.Роберт Шапіро

Роберт Шапіро

Роберт Шапіро, $ 25 млн. Клієнтами Шапіро, керуючого партнера фірми Glaser Weil Fink Jacobs Howard Avchen & Shapiro, стають переважно зірки спорту. У 1995 році він успішно захищав футболіста О Джей Сімпсона, обвинуваченого в подвійному вбивстві. Автор трьох книг і співзасновник онлайн-сервісу для роботи з юридичними документами LegalZoom.

7. Томас Мезеро

Томас Мезеро

Томас Мезеро, $ 25 млн. Адвокат з Нью-Йорка прославився успішним захистом Майка Тайсона і Майкла Джексона в справах про сексуальні злочини. В процесі проти Джексона Мезеро змінив якраз Марка Герагоса і в наслідок домігся виправдання співака по всім 14 пунктам звинувачення. Джексон і Мезеро зберегли теплі відносини аж до смерті поп-короля.

6. Алан Дершовіц

Алан Дершовіц

Алан Дершовіц, $ 25 млн. Наймолодший професор права в історії Гарварду, Дершовіц отримав цю посаду вже в 28 років. Як адвокат займався кримінальними справами. Зумів домогтися виправдання підсудних в 13 з 15 справ про вбивство, за які брався. Брав участь в «зіркових» справах, представляючи О Джей Сімпсона і Майка Тайсона. Вважається також одним з провідних публічних інтелектуалів Америки. Головна сфера інтересів - арабо-ізраїльський конфлікт.

5. Рой Блек

Рой Блек

Рой Блек, $ 65 млн. Партнер фірми Black, Srebnick, Kornspan & Stumpf, що базується в Майамі, Блек прославився захистом Вільяма Кеннеді Сміта, родича колишнього президента США, якого звинувачували в згвалтуванні. Вигравши справу, адвокат встановив стосунки з однією з присяжних заседательніц, яка потім стала його дружиною. Також представляв в суді консервативного політолога Раша Лімбо, обвинуваченого у використанні незаконних ліків.

4. Джудіт Шейндлін

Джудіт Шейндлін

Джудіт Шейндлін, $ 130 + млн. Закінчивши юрфак, Шейндлін пропрацювала два роки юрисконсультом в косметичній компанії, а потім влаштувалася прокурором в ювенальний суд. У 1982 році стала суддею, розглянула понад 20 000 справ. У 1996 році пішла у відставку, щоб стати провідною судового шоу на телебаченні під назвою «Суддя Джуді» (Judge Judy). У ньому вона в ролі судді розбирає реальні громадянські справи, використовуючи чинне законодавство. Учасники програми підписують договір, за яким відмовляються від взаємних претензій в рамках державного правосуддя. Стороні, яка виграла компенсація присуджується з бюджету шоу, тим, хто програв теж платять за участь. До кінця 2012 року Шейндлін визнали однією з найбільш високооплачуваних знаменитостей у США. Ймовірно, її стан зараз в рази перевершує опубліковані кілька років тому дані.

3. Білл Ньюком

Білл Ньюком

Білл Ньюком, $ 850 млн. Випускник Стенфорда, Ньюком був одним з перших співробітників компанії Microsoft Білла Гейтса і очолював її юридичний департамент протягом 25 років Особисто керував юристами під час найбільших процесів із захисту інтелектуальної власності, зокрема - проти корпорації Apple. Пішов у відставку в 2002 році, щоб стати партнером у фірмі Preston Gates & Ellis. В останні роки працює управлінцем в бейсбольній команді Giants з Сан-Франциско.

2. Вільям Лерак

Вільям Лерак

Вільям Лерак, $ 900 млн. Адвокат родом з Огайо зробив кар'єру на колективних позовах до великих корпорацій. Самим знамениті його справою стала тяганина інвесторів з енергетичною компанією Enron, викритої у вживанні незаконних схем з приховування збитків. Тоді Лерак зміг домогтися компенсації в розмірі $ 7,12 млрд. У 2007 році проти нього було порушено кримінальну справу за звинуваченням у перешкоджанні здійсненню правосуддя і дачі завідувач неправдивих свідчень. Лерак був засуджений до двох років в'язниці і великого штрафу. Після цієї справи він позбувся адвокатської ліцензії в Каліфорнії, де практикував.

1. Джо Джемеіл

Джо Джемеіл

Джо Джемеіл, $ 1,5 млрд. Техаський юрист ліванського походження заробив левову частку свого стану в справі Pennzoil vs Texaco, найбільшому цивільному спорі в історії США за сумою призначеної судом компенсації ($ 10 млрд). Гонорар самого адвоката склав $ 335 млн. Джемеіл відомий своєю буйною вдачею, любов'ю до спиртного і ненормативну лексику.

Список складений на основі інформації з відкритих джерел. У нього потрапили тільки ті персони, відомості про приблизний стані яких достеменно відомі.

джерело: право

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online