Імміграційний адвокат: скільки коштує у Флориді. політпритулок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Олексій Челіщев розповідає скільки коштує імміграційний адвокат? Як вибрати імміграційного адвоката. Як укласти договір на обслуговування з імміграційним адвокатом? Необхідний мінімум послуг, який повинен надати еміграційний адвокат.

Обговоримо питання про те, скільки потрібно заплатити адвокату за отримання політичного притулку в США. До мене звертаються потенційні заявники з проханням підказати хорошого адвоката, який може посприяти в отриманні політичного притулку. У своїх відео я неодноразово говорив, що для отримання притулку адвокат не потрібен, але є категорія людей, якою необхідно знайти винного в разі невдачі на інтерв'ю. Цим винним у таких заявників звичайно буде адвокат. Я не закликаю не користуватися послугами адвокатів. Я сам працював адвокатом і до цієї професії ставлюся з великою повагою. Є питання, які потрібно вирішувати з адвокатом, а є, які можна вирішити самостійно, не переплачуючи за це.

Оплата послуг адвоката у Флориді дуже різна. Зовсім не означає, що дорогий адвокат може бути обов'язково хорошим. Справа ось у чому: є адвокати, які займаються тільки імміграцією, тобто у них дуже вузька спеціалізація. У цих адвокатів дуже добре обкатана практика отримання політичного притулку. Вони прекрасно знають механізм взаємодії з USCIS (United States Citizenship and Immigration Services) та імміграційним судом. Іншими справами вони не займаються. У цих імміграційних адвокатів вартість послуг нижче, ніж у адвокатів широкого профілю, які займаються будь-якими справами і іноді беруться за політичний притулок.

Оплачувати роботу адвоката ви можете по-різному. Деякі адвокати беруть плату одразу за якийсь пакет послуг, деякі - за погодинну роботу. Адвокати, як і всі люди, різні. Деякі чесні і працьовиті, деякі ледачі, погано навчені, нечесні. Ми тут бачили всяких. Безумовно, є співвідношення між сумою оплати і якістю послуг адвоката. На думку самих адвокатів, ті, які стягують вищу оплату за супровід справ на політичний притулок, іноді більше зацікавлені в зароблянні грошей, ніж в наданні допомоги своїм клієнтам.

Є певні моменти, які хороший адвокат повинен робити обов'язково. Наприклад адвокат повинен ретельно вивчити вашу історію і оцінити сильні і слабкі сторони вашої справи. Хороший адвокат повинен переконатися в тому, що ви повністю уявляєте собі процес отримання притулку, проблеми по термінах, виклики на інтерв'ю, можливі негативні результати, і так далі. Звичайно, хороший адвокат допоможе зібрати ваша справа. Проконсультує, які докази краще уявити в USCIS.
Історії - це основа вашої справи. Заявник, як правило, не може знати, яка інформація доречна в історії, а що писати ні в якому разі не потрібно. Якщо адвокат не витрачає багато часу на підготовку заявника, то він виконує свою роботу неналежним чином. Шанси на успіх при проходженні інтерв'ю, звичайно, зменшуються. Хороший давокат зобов'язаний підготувати вас до інтерв'ю, обговорюючи можливі питання офіцера і ваші відповіді.

Якщо ви платите за послуги з підготовки від $ 5000, саме такий мінімум беруть адвокати Флориди, то адвокат зобов'язаний провести з вами велика кількість годин, готуючи вас до інтерв'ю. Він повинен допомогти продумати відповіді на проблемні частини вашої розповіді. Хорошого адвоката ви легко можете додзвонитися. Якщо ви залишили повідомлення, то хороший адвокат обов'язково передзвонить. З адвокатом необхідно скласти договір, в якому необхідно прописати умови, які будуть задовольняти вас. Я не радив би вам підписувати договір не читаючи. Деякі не знають англійської мови і підписують відразу. Наслідки будуть плачевні - вас не підготують, ви втратите свої гроші. Перевіряйте рейтинг адвоката в Інтернеті. Прислухайтеся до оцінок клієнтів, які зверталися до адвокатів і вже пройшли інтерв'ю в USCIS.

Прислухайтеся до оцінок клієнтів, які зверталися до адвокатів і вже пройшли інтерв'ю в USCIS

Олексій Челіщев розповідає скільки коштує імміграційний адвокат?
Як укласти договір на обслуговування з імміграційним адвокатом?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online