Адвокат по цивільних справах. Ведення в суді цивільних справ.

  1. Адвокат по цивільних справах в суді першої інстанції
  2. Адвокат по цивільних справах в суді апеляційної інстанції
  3. Адвокат по цивільних справах в суді касаційної інстанції
  4. Участь адвоката у цивільних справах в наглядовому виробництві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В даний час в Росії судами щорічно розглядаються більше 12 млн В даний час в Росії судами щорічно розглядаються більше 12 млн. Цивільних справ, що стосуються захисту і охорони цивільних, трудових, сімейних, житлових, земельних, політичних, і інших гарантованих Конституцією РФ і іншими законами прав і свобод громадян та організацій. Дані права можуть бути захищені різними способами, але провідна роль серед них відведена судам загальної юрисдикції, оскільки захист порушених прав людини судом, є найбільш ефективною, детально регламентованої нормами цивільного процесуального права, і забезпечує надійну гарантію правильного застосування законодавства.

Захищати свої права в суді можна самостійно, однак якщо Ви не володієте знаннями про правила ведення цивільного процесу, повному обсязі своїх прав і обов'язків, найімовірніше, Ви не зможете успішно відстояти свої права. Тому залучення адвоката у цивільних справах для подання Ваших інтересів в суді гарантує надійний захист Ваших прав, своєчасний і правильний розгляд і дозвіл цивільної справи. На жаль, нерідкі випадки, коли у відсутності в процесі адвоката, судді просто не дотримуються правил ведення цивільного процесу (відмовляють в задоволенні обгрунтованих клопотань, ведуть судові засідання формально, що не одягають мантію, допускають тяганину і ін.). Поява ж у засіданні адвоката у цивільних справах завжди спонукає суддів дотримуватися вимог цивільного процесу.

Якщо Вам необхідно звернутися до суду за захистом порушених прав або Ви стали учасником цивільної справи, довірте захист Ваших інтересів професійним адвокатам у цивільних справах Московської обласної колегії адвокатів «Правовий захист». Зв'яжіться з нами за телефонами (495) 790-67-86.

Адвокати у цивільних справах МОКА «Правовий захист» мають великий досвід ведення цивільних справ різного ступеня складності у всіх судових інстанціях, розбираються в тонкощах різних галузей чинного законодавства. Наші адвокати у цивільних справах володіють знаннями про цивільному процесі, порядку діяльності всіх осіб, які беруть участь у справі, їх повноваження і відповідальність, визначають правову позицію по справі і коло необхідних доказів, складають необхідні процесуальні документи, дають пояснення, оскаржать рішення суду.

Як правило, знайомство наших адвокатів у цивільних справах з Вашої ситуацією, відбувається в ході усної консультації . На консультацію ми рекомендуємо прийти з наявними у Вас документами, які дозволять адвокату скласти правильне уявлення про Вашій справі. Адвокат визначає Ваші права і обов'язки згідно з чинним законодавством, встановлює наявність їх порушення, визначає спосіб їх захисту, правову позицію у справі, перспективу справи в суді, коло необхідних доказів для успішного вирішення справи. У разі доручення ведення справи адвокату, всі необхідні процесуальні дії лягають на нього.

Часто самостійне непрофесійне поводження громадян до суду призводить не тільки до залишення позовної заяви без руху або відмови в його прийнятті, а й до відмови в задоволенні позовних заяв. Щоб уникнути таких неприємних сюрпризів, ми настійно рекомендуємо довірити захист Ваших інтересів професійним адвокатам у цивільних справах.

У деяких випадках участь адвоката в цивільному процесі обов'язково, наприклад, в разі відсутності представника у відповідача, місце проживання якого невідомо, що особливо часто зустрічається у справах про виселення.

Адвокат по цивільних справах в суді першої інстанції

Одна з ключових завдань адвоката на даній стадії судового процесу - грамотно підготувати позовну заяву , Оскільки правильно складене і обгрунтоване позовну заяву - це половина Вашого успіху!
Складаючи позовну заяву самостійно, Ви можете допустити помилки, виправлення яких спричинить великі тимчасові, моральні та грошові витрати, так як суд може повернути позовну заяву, відмовити в його прийомі або залишити його без руху. Якщо Ви маєте намір звернутися з позовом до суду, доручіть складання позову професійного адвоката. Наші адвокати у цивільних справах кваліфіковано визначають предмет і підставу позову, обсяг заявлених вимог, коло доказів, що надаються, грунтуючись на глибоких знаннях норм матеріального і процесуального права.

Адвокати у цивільних справах МОКА «Правовий захист» допоможуть визначитися з тим, якого суду підсудна цивільну справу. Це дуже важливо, тому що подача заяви в неналежний суд тягне його повернення, що може привести до пропуску строку позовної давності.

В ході судового розгляду адвокат по цивільних справах дає пояснення суду, задає питання бере участь у справі, бере участь у дослідженні доказів, в допиті свідків і експертів, в підготовці питань для експертизи, виступає в судових дебатах, готує необхідні процесуальні документи.

Підсумковим документом судового розгляду, є рішення суду, яке може як задовольнити учасника процесу, так і немає. У разі не згоди з рішенням суду, воно оскаржується до суду апеляційної інстанції.

Адвокат по цивільних справах в суді апеляційної інстанції

Особа, яка бере участь у справі, у разі не згоди з рішенням суду, має право звернутися до суду другої інстанції з проханням перевірити законність і обгрунтованість рішення суду першої інстанції шляхом повторного розгляду справи по суті Особа, яка бере участь у справі, у разі не згоди з рішенням суду, має право звернутися до суду другої інстанції з проханням перевірити законність і обгрунтованість рішення суду першої інстанції шляхом повторного розгляду справи по суті. Апеляція приноситься на рішення суду, яке не набрало законної сили. Як правило, перевірка судового рішення шляхом повторного розгляду справи по суті закінчується або залишенням рішення суду першої інстанції без зміни, або скасуванням судового рішення і прийняттям апеляційним судом нового рішення у справі.

Апеляційна скарга повинна бути подана протягом десяти днів з дня винесення рішення в остаточній формі, пропуск зазначеного терміну тягне за собою повернення апеляційної скарги. Завданням адвоката у цивільних справах на даній стадії судового процесу, є чітке і ємне складання апеляційної скарги, в якій відображаються всі істотні порушення закону, допущені судом; або підготовка письмових заперечень щодо скарги, поданої іншим учасником справи. Адвокат по цивільних справах може представити суду апеляційної інстанції нові докази і обгрунтувати поважність причин їх неподання до суду першої інстанції.

Значний досвід ведення цивільних справ у судах різних інстанцій, ораторську майстерність, знання чинного законодавства та тонкощів конкретного справи, дозволяє нашим адвокатам у цивільних справах сконцентрувати увагу суддів апеляційної інстанції на основних доводах, викладених адвокатом, і переконати суддів у вірності своєї позиції.

Адвокат по цивільних справах в суді касаційної інстанції

У касаційному порядку розглядаються судові постанови, які вступили в законну силу, так як розгляд справи судами апеляційної інстанції не завжди забезпечує виправлення судової помилки. Адвокат по цивільних справах може підготувати касаційну скаргу , Яка подається протягом шести місяців з моменту вступу в законну силу рішення суду, за умови, що рішення оскаржувалося в апеляційному порядку. Як фахівець у галузі права, саме адвокат може грамотно і точно вказати на те, в чому полягають допущені судами істотні порушення норм матеріального права або норм процесуального права, що вплинули на результат справи, і навести доводи, які свідчать про такі порушення.

Від того як складена касаційна скарга залежить, вважатиме за необхідне суддя, який вивчає скаргу, витребувати матеріали справи і передати касаційну скаргу для розгляду в судовому засіданні суду касаційної інстанції. Тому для складання касаційної скарги краще не сподівається на свої сили, а доручити її підготовку професійного адвоката у цивільних справах. В ході судового засідання адвокат також може дати пояснення по справі.

Участь адвоката у цивільних справах в наглядовому виробництві

Перегляд вступили в законну силу рішень судів загальної юрисдикції в порядку нагляду - самостійна стадія цивільного процесу, яка є додатковим захистом прав громадян і забезпечує однаковість у тлумаченні та застосуванні судами норм права Перегляд вступили в законну силу рішень судів загальної юрисдикції в порядку нагляду - самостійна стадія цивільного процесу, яка є додатковим захистом прав громадян і забезпечує однаковість у тлумаченні та застосуванні судами норм права. Перегляд судових постанов у порядку нагляду Президією Верховного Суду РФ може здійснюватися за поданням Голови Верховного Суду РФ або заступника Голови Верховного Суду РФ. У порядку нагляду можуть бути переглянуті тільки вступили в законну силу рішення судів суб'єкта Російської Федерації, якщо вони були предметом апеляційного розгляду у Верховному Суді РФ, і вступили в законну силу актів Верховного Суду РФ (за винятком постанов Президії Верховного Суду РФ). Ключова роль адвоката у цивільних справах на даній стадії судового процесу полягає в професійній підготовці наглядової скарги, яка повинна бути подана протягом тримісячного терміну з моменту набрання судовим постанови в силу. Наглядова скарга вивчається суддею Верховного Суду РФ за матеріалами, прикладеним до скарги, або за матеріалами витребуваного справи, за результатами розгляду скарги суддя може прийняти рішення про передачу наглядової скарги для розгляду в судовому засіданні Президії Верховного Суду РФ.

Адвокат по цивільних справах відіграє істотну роль в судовому процесі, так як завдяки його знанням, досвіду, комунікативним здібностям вдається грамотно здійснювати захист прав та інтересів громадян, дотримуватися вимог закону при веденні цивільної справи.

У Колегії адвокатів «Правовий захист» працюють професійні адвокати у цивільних справах, які успішно захищають інтереси громадян і організацій в різних судових інстанціях Москви, Московської області та інших регіонів Російської Федерації. Якщо Вам потрібен адвокат, звертайтеся до нас за допомогою за телефонами (495) 790-67-86.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online