Чи можуть виписати, чи може виписати власник, чи можна виписати, чи можна виписати з квартири, виписка з квартири, виписка з приватизованої квартири

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чи можуть виписати з квартири колишнього чоловіка, родича або неповнолітньої дитини

Чи можуть виписати з квартири колишнього чоловіка, родича або неповнолітньої дитини? Ці та інші питання нашим адвокатам задають практично кожен день, адже конфлікти, пов'язані з виселенням та порушенням житлового законодавства сьогодні відбуваються із завидною постійністю. Що потрібно зробити для того, щоб виписати особа з житлоплощі, і яким чином в цій справі може допомогти наш адвокат ?

Виселення може бути вироблено як з квартири, що знаходиться у власності фізичних осіб, так і з муніципальної квартири. При цьому підстави для виселення будуть різні.

Підставою для виселення особи з муніципальної квартири можуть, наприклад, бути обставини, які свідчать про антисоціальний поведінці наймача, якщо він порушує правила співжиття, руйнує приміщення, використовує його не для проживання, пиячить, б'ється, влаштовує дебоші і т.д. Якщо у вас такий сусід, який проживає в муніципальній квартирі, то спочатку потрібно подати скаргу власнику житлового приміщення, із зазначенням даних обставин. Після цього власник повинен зробити такому громадянину попередження шляхом винесення припису про необхідність усунення виявлених порушень. І навіть якщо після цього наймач буде продовжувати порушувати інтереси і права сусідів, то, відповідно до положень статті 91 ЖК РФ, його можуть виписати з квартири в судовому порядку за позовом власника.

Чи може виписати власник в Москві колишнього чоловіка? Якщо квартира була куплена ним до укладення шлюбу, то зробити це буде можливо. Справа в тому, що стаття 31 ЖК РФ визначає, що відразу після розірвання шлюбу з власником житла колишній чоловік або дружина втрачають право користування квартирою. Якщо ви хочете виписати колишнього чоловіка або дружину, для цього необхідно написати позовну заяву в суд і послатися на положення частини 4 статті 31 ЖК РФ, після вступу в законну силу судового рішення цього особа буде виписано з квартири навіть без його / її згоди.

Якщо в квартирі прописаний не тільки колишній чоловік, але і його родичі, вони також втрачають право користування цією житлоплощею, оскільки після розірвання шлюбу вони перестають бути родичами власника житла. Виняток становлять неповнолітні діти, які не можуть вважатися колишніми членами сім'ї батька або матері, навіть якщо вони розлучилися.

Що робити, якщо ви проживаєте у знову придбаній квартирі, а в ній все ще прописаний колишній власник або члени його сім'ї? У статті 292 ГК РФ зазначено, що ви маєте повне право виписати їх з квартири. Правда, врахуйте, що, якщо ця особа відмовилося свого часу від приватизації даної квартири, право користування квартирою за ним зберігається довічно.

Чи можна виписати з квартири в Москві неповнолітніх і дітей, які проживають з одним із батьків, але прописані в іншому місці? У статті 20 ЦК РФ зазначено, що місцем проживання дітей, які не досягли віку 14-ти років, визнається місце проживання їх законних представників - опікунів, батьків, усиновителів. Це означає, що з муніципальної квартири дітей можна виписати до іншого з батьків, і підставою для цього стане встановлення фактичного місця проживання дитини.

Кілька слів про те, як відбувається виписка з приватизованої квартири в Москві неповнолітніх. У цьому випадку завдання ускладнюється, адже виписати дітей можна тільки в судовому порядку. Особливо складно виписати дітей з більшою квартири в меншу, оскільки суд може порахувати це порушенням прав неповнолітніх. Важко виписати дітей, якщо у них є частка в квартирі навіть при обопільній згоді на це батьків. Тому в таких ситуаціях краще звертатися за допомогою до адвоката.

Виписка з квартири в Москві засудженого проводиться тільки в судовому порядку. Однак після відбування покарання засуджений може зажадати відновлення реєстрації. Якщо на той час квартира буде продана, колишній мешканець-засуджений може оскаржити угоду в судовому порядку.

Що робити, якщо з квартири незаконним шляхом намагаються виселити вас? Або хочете дізнатися, чи можна виписати з квартири саме вас в ваших обставин? Зверніться до адвокатів нашої Колегії. Ми допоможемо вам скласти позовну заяву, зберемо докази, підтвердимо вашу правоту витягами з судової практики , Виробимо стратегію захисту в суді. Ми готові почати працювати на будь-якому етапі розгляду справи. Не втрачайте дорогоцінний час - почніть співпрацювати з нами прямо зараз!

Що робити, якщо ви проживаєте у знову придбаній квартирі, а в ній все ще прописаний колишній власник або члени його сім'ї?
Що робити, якщо з квартири незаконним шляхом намагаються виселити вас?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online