Як повернути податок ПДФО, не відходячи від комп'ютера?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

9.03.2017

«АК БАРС» Банк запустив партнерську програму з «НДФЛКА.ру». Тепер повернути 13% прибуткового податку можна в найкоротші терміни

Недостатня фінансова грамотність позбавляє можливості багатьох городян оперативно отримати податкове вирахування. А незнання бюрократичних нюансів при заповненні офіційних документів може серйозно ускладнити життя і відтягнути виплату ПДФО на довгі місяці. Щоб клієнти не відчували подібних проблем, «АК БАРС» Банк (ПАТ) запустив на своєму сайті сервіс по поверненню частини сплаченого податку з ПДФО за спрощеною схемою, доступний протягом всього року.

9

КОЖНА ПОМИЛКА МОЖЕ КОШТУВАТИ ВАМ ТРЬОХ МІСЯЦІВ ДОДАТКОВОГО ОЧІКУВАННЯ

Іпотека, ремонт, навчання, відкриття інвестиційного рахунку та навіть надання медичних послуг може обійтися дешевше, якщо ви повернете н алогія на доходи фізичних осіб (ПДФО). 13% з кожної з цих витрат можна повернути, причому це можуть бути досить значні суми. Наприклад, при покупці квартири можна повернути до 260 тис. Рублів. А в разі якщо ви брали іпотеку, то при її закритті можна повернути частину коштів за сплачені банку відсотки, а це до 390 тис. Рублів!

Однак перш ніж повернути кошти, потрібно заповнити не одну папір або декларацію. Саме бюрократична складність відлякує багатьох ще на самому ранньому етапі. Належних знань і досвіду у багатьох не вистачає для того, щоб заповнити всі папери правильно з першого разу.

І навіть незважаючи на те, що федеральна податкова служба (ФПС) дає можливість подавати документи на податкове вирахування дистанційно (досить зареєструватися в системі ФНС і завести особистий кабінет), знати всіх тонкощів, якщо ви не фахівець з цієї області, неможливо. А це означає, що якщо щось заповнили не так, потім доведеться переробляти, але не відразу, а після камеральної перевірки, яка триває не менше трьох місяців. Тобто, по суті, кожна помилка може коштувати вам додаткових трьох місяці очікувань.

Щоб забути про проблеми з заповненням, а часом і про збір документів, були розроблені різні сервіси. Одним з найпопулярніших вважається «НДФЛКА.ру». Саме з цією компанією уклав партнерство «АК БАРС» Банк і запустив на своєму однойменному сайті сервіс по поверненню частини сплаченого податку з ПДФО за спрощеною схемою.

Користувачеві досить залишити заявку на сайті банку, після чого кваліфікований податковий консультант сервісу «НДФЛКА.ру» пояснить, які документи необхідні для повернення податків. Більш того, заповнення декларації за формою 3-ПДФО для отримання вирахування можна доручити безпосередньо консультанту за окрему плату.

«Ми зробили черговий крок назустріч нашим клієнтам, - підкреслив керівник проектного офісу інноваційного розвитку ПАТ« АК БАРС »БАНК Дамір Галієв. - Тепер можна забути про втрачений час і бюрократичної тяганини. Досить просто зайти на наш сайт і в режимі онлайн заповнити заявку. Все інше зроблять фахівці ».

ЗА ЗБЕРЕЖЕННЯ ДАНИХ переживати не варто

Заповнена фахівцями сервісу «НДФЛКА.ру» декларація подається в федеральну податкову службу. Це можна зробити самостійно або скористатися сервісом «Повернення податків». Після того як декларація пройде камеральну перевірку, ви можете очікувати отримання податкового вирахування.

«Даний проект дозволяє повернути частину сплаченого податку, не докладаючи особливих зусиль і не витрачаючи зайвого часу. Це важливо, оскільки в сучасному світі можна гаяти жодної хвилини, - продовжив Галієв. - Грошові кошти надійдуть заявнику не пізніше ніж через чотири місяці на особистий банківський рахунок. Щоб бути впевненим у правильності кожного кроку, користувачам доступні консультації особистого податкового експерта, з яким можна спілкуватися в чаті або по телефону з 8:00 до 24:00 ».

Важливо знати, що всім клієнтам, які користуються даний сервіс, гарантується високий рівень безпеки, оскільки документи потрапляють на ресурс в зашифрованому вигляді по протоколу SSL. Більш того, сервіс «НДФЛка.ру» сертифікований Роскомнадзором. Тому за збереження даних переживати не варто.

18+

На правах реклами

З більш детальною інформацією про даний сервіс можна ознайомитися на сайті і по телефону єдиної довідкової служби Банку 8 800 2005 303 (дзвінок по Росії безкоштовний).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online