Як отримати податкове вирахування безробітному при покупці квартири?

  1. Як отримати податкове вирахування
  2. Перелік документів
  3. Розмір податкового відрахування

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Яких-небудь обмежень для даної категорії громадян не існує

Яких-небудь обмежень для даної категорії громадян не існує. Людина може вважатися безробітним, але при цьому, не порушуючи закону, отримувати дохід від:

  • реалізації своєї власності;
  • здачі в оренду належної йому нерухомості;
  • надання послуг за договорами підряду.

Як отримати податкове вирахування

Отримати відшкодування ПДФО замість безробітного чоловіка може і його працевлаштований чоловік, у якого податок стягується за місцем роботи. Відшкодувати ПДФО він може тільки один раз, зате будь-яких обмежень за термінами не встановлено.

Перелік документів

На свій розсуд безробітний може отримати відшкодування ПДФО або підстави для звільнення від даного платежу. Для оформлення податкового вирахування необхідно зібрати і надати до районної інспекції за місцем проживання такі документи:

  • документ, що підтверджує особу;
  • договір на придбання нерухомості;
  • копія та акт про передачу житла (якщо покупка здійснюється по ДДУ);
  • банківські виписки про розрахунки з продавцем.

Якщо даної привілеєм збирається скористатися працевлаштований чоловік замість непрацюючого, необхідний документ, який підтверджує, що вони перебувають у шлюбі.

Детальну консультацію як отримати податкове вирахування безробітному, і які документи при цьому потрібні можна в органах ФНС і у ріелторів .

Розмір податкового відрахування

згідно статті 220 НК РФ покупець квартири може отримати максимальну компенсацію в розмірі не більше 250 тисяч рублів, або 390 тисяч рублів на погашення відсотків за іпотечною позикою. Відповідно до інспекції ФНС необхідно надати підтверджуючі документи.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online