Ремонт вторинної квартири в Санкт-Петербурзі

  1. Ремонт квартир вторинного житла в СПб
  2. Переробка під комерційні проекти
  3. Ремонт історично важливих будівель
  4. Ціна і терміни ремонту вторинного житлового фонду в Санкт-Петербурзі:
  5. Кошториси ремонту вторинного фонду
  6. Кошторис косметичного ремонту однокімнатної квартири у вторинному фонді, 36 м2, Калінінський район...
  7. Кошторис косметичного ремонт двокімнатної квартири, вторинний фонд, 50 м2, Василеостровский район...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ремонт вторинного житла, в народі просто «вторинки» - одна з найпопулярніших послуг

Ремонт вторинного житла, в народі просто «вторинки» - одна з найпопулярніших послуг. Більшість спальних районів в нашій країні забудовувалися в другій половині минулого століття типовими житловими будинками, які зараз ми і називаємо «вторинними».

Ринок вторинного житла - надійний і впевнений, займає лідируюче місце на ринку. Вторинний ринок є вже добудовані квартири, колись кимось обжиті, а нині передані в руки нових господарів. Вторинного фонду повно у всіх районах Петербурга, але особливо багато їх в спальних околицях. Незважаючи на міцні і відремонтовані фасади будинків, міжквартирні перегородки вже почали саморуйнується і, швидше за все, досягли успіху в цьому.

Якщо за ремонт вторинної квартири беруться люди, які не знайомі з технологією посилення, які не вміють правильно встановити допоміжні розпірки або, найстрашніше, що намагаються зробити перепланування і провести посилений демонтаж - різко зростає ризик обвалення стін і стель Якщо за ремонт вторинної квартири беруться люди, які не знайомі з технологією посилення, які не вміють правильно встановити допоміжні розпірки або, найстрашніше, що намагаються зробити перепланування і провести посилений демонтаж - різко зростає ризик обвалення стін і стель. Тоді вже додаткових витрат точно не уникнути, а терміни ремонту квартири збільшаться в кілька разів.

При виконанні ремонту квартир вторинного житла компанія «Європейський стандарт» приділяє особливу увагу акуратності проведених робіт. Ці будинки не такі кволі, як може здатися, але все ж вимагають до себе дбайливого ставлення.

Рада наших майстрів:

Ремонт вторинки відрізняється від ремонту новобудови в першу чергу тим, що у вторинному фонді в список обов'язкових робіт входить капітальна чорнова обробка приміщення. Особливо актуальна вона в будинках, де за останні 10-15 років не проводилося серйозних реставраційних робіт і не змінювалися основні системи комунікації (електропроводка, труби водопостачання).

Старий стан більшості квартир вторинного житлового фонду досить швидко зводять нанівець косметичну обробку. Саме тому, приступаючи до ремонту вторинного житла, грамотно розраховуйте бюджет: якщо фінанси сильно обмежені, то краще заощадити на чистової обробки на користь чорнових робіт.

Задати всі питання по ремонту квартири на вторинному ринку та домовитися з фахівцем про огляд приміщення можна прямо зараз за номером: +7 (812) 970-77-70 .

Ремонт квартир вторинного житла в СПб

Наші майстри мають всі необхідні знання, а так само великий досвід в обробці і ремонті квартир в будинках від 1800 року побудови Наші майстри мають всі необхідні знання, а так само великий досвід в обробці і ремонті квартир в будинках від 1800 року побудови. Ми знаємо про всі особливості квартир старого і вторинного фондів і допоможемо Вам вибрати найвигідніший і зручний вид ремонтних робіт.

Буває, що при покупці вторинної квартири ремонт не потрібно, тому що старі власники перед продажем привели приміщення в порядок. У таких випадках нові господарі звертаються до майстрів за косметичної обробкою квартири, що не вимагає великих витрат часу і грошей, але допомагає перетворити житло і підлаштувати його під себе.

В інших випадках старі господарі самі проводять тільки зовнішні косметичні роботи В інших випадках старі господарі самі проводять тільки зовнішні косметичні роботи. У цьому випадку потрібен капітальний ремонт вторинного житлового фонду, з масштабним демонтажем всіх старих покриттів і заміною комунікацій.

Всі питання і сумніви з приводу майбутнього ремонту вторинки потрібно обговорити з виконробом під час першого огляду приміщення. Розкажіть, що саме вас не влаштовує, що хочете змінити, запитаєте, наскільки серйозні проблеми. Наші майстри обов'язково знайдуть спосіб влаштувати все просто і зі смаком!

Поради наших майстрів:

Б о більшу частину ремонту вторинного житлового фонду довірте професіоналам. Якщо в новобудові або при косметичної обробці можна десь впоратися самостійно, то серйозні роботи ось вторинних будівлях вимагають більш делікатного підходу на всіх етапах ремонту: від демонтажу і штроблення стін до фінальних чистових штрихів.

Також приготуйтеся до того, що ремонт квартири вторинки займе час, можливо, багато часу. Не ведіться на обіцянку швидкого ремонту, тим більше у вторинному фонді!

Переробка під комерційні проекти

За вашим бажанням можливе перепланування і здача готовим об'єктом як квартири, кімнати, поверху, так і всього будинку: під готель, міні готель, хостел і будь-яку житлову або комерційну нерухомість.

Можливо організація і оформлення окремого виходу з квартири на першому поверсі (для комерційних проектів в житлових будинках). Детальніше про деталі дізнавайтеся за телефоном: +7 (812) 970-77-70 .

Ремонт історично важливих будівель

У нас є досвід і всі необхідні допуски та ліцензії для роботи в музеях, палацових комплексах, історично важливих будівлях У нас є досвід і всі необхідні допуски та ліцензії для роботи в музеях, палацових комплексах, історично важливих будівлях. Цінні старовинний фасади ні зруйновані, міжквартирні перегородки не впадуть, зовнішній вигляд міста не постраждає від невмілої установки сучасних вікон в старовинні будівлі.

Звернувшись до нас, ви можете бути впевнені в професіоналізмі наших майстрів і виконробів. Ми любимо наше рідне місто і старанно працюємо, щоб все його жителі в результаті отримали гідні квартири.

Ціна і терміни ремонту вторинного житлового фонду в Санкт-Петербурзі:

Ремонт вторинних квартир передбачає вибір одного з класів ремонту: Ремонт вторинних квартир передбачає вибір одного з класів ремонту:

Якщо з класом ви ще не визначилися, можна виходити з типу будинку:

Приблизну вартість ремонту розрахуйте тут .

Можливі додаткові витрати в разі комерційних проектів або історично важливих будівель.

Уточнюйте інформацію саме для вашого випадку за номером: +7 (812) 970-77-70 .

Кошториси ремонту вторинного фонду

Для вашої зручності пропонуємо ознайомитися з уже готовими кошторисами на ремонт вторинного фонду в Санкт-Петербурзі. Ми нагадуємо, що це всього лише приклади, для кожного нового клієнта в першу чергу складається індивідуальний кошторис робіт з урахуванням усіх тонкощів, побажань та фінансів.

Кошторис косметичного ремонту однокімнатної квартири у вторинному фонді, 36 м2, Калінінський район , Вул. Академіка Лебедєва, 19

Вид робітОбсяг робіт × ціна за одиницюПідсумкова цінаМалярно-штукатурні роботи

Грунтовка стін і стель 110 м2 × 20 р / м2 2 200 рублів Шпаклівка стін в 2 шари з ошкурювання 90 м2 × 180 р / м2 16 200 рублів Забарвлення стелі 35 м2 × 200 р / м2 7 000 рублів Оформлення статі Настил ламінату 20 м2 × 180 р м2 3 600 рублів Монтаж плінтусів 30 м.п × 50 р / м.п. 1 500 рублів Укладання плитки для підлоги у ванній 6 м2 × 650 р / м2 3 900 рублів Інша Поклейка вінілових шпалер 90 м2 × 120 р / м2 10 800 рублів Установка розеток і люстр 5 000 рублів Установка нової сантехніки, душової кабіни, установка унітазу 8 000 рублів Підсумки Термін робіт 11 днів Вартість робіт 58 200 рублів
Вартість чорнових матеріалів
19 000 рублів Підсумкова вартість косметичного ремонту однокімнатної квартири у вторинним фонді 77 200 рублів

Кошторис косметичного ремонт двокімнатної квартири, вторинний фонд, 50 м2, Василеостровский район , Готівкова вул., 27

Вид робітОбсяг робіт × ціна за одиницюПідсумкова цінаМалярно-штукатурні роботи

Грунтовка стін і стель 165 м2 × 20 р / м2 3 300 рублів Шпаклівка стін в 2 шари з ошкурювання 130 м2 × 180 р / м2 23 400 рублів Забарвлення стелі 50 м2 × 200 р / м2 10 000 рублів Інша Поклейка вінілових шпалер 130 м2 × 120 р / м2 15 600 рублів Настил ламінату 18 м2 × 180 р / м2 3 240 рублів Настил лінолеуму 15 м2 × 110 р / м 2 1 650 рублів Монтаж плінтусів 50 м × 50 р м.п. 2 500 рублів Установка розеток і люстр 6 000 рублів Укладання плитки для підлоги у ванній 5 м2 × 650 р / м2 3 250 рублів Установка нової сантехніки, установка акрилової ванни, установка унітазу 7 000 рублів Установка дверей 2 шт × 2000 р / шт 4 000 рублів підсумки Термін робіт 16 днів Вартість робіт 79 940 рублів
Вартість чорнових матеріалів 26 700 рублів Підсумкова вартість косметичного ремонту двокімнатної квартири у вторинному житловому фонді 106 640 рублів

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online