Первинний і вторинний ринок нерухомості в Україні: як вибрати?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Які ж квартири купують українці?

За словами професіоналів, українці в 2018 році воліють купувати квартири в нових будинках. Продаж квартир в Києві наприклад за 2018год більше відбувалася на первинному ринку нерухомості, в той же час продаж квартир у Львові більше переважала на вторинному ринку. Купуючи квартиру в новобудові, ви купуєте житло з чистою історією. У новій квартирі ви зможете зробити ремонт на свій смак, вибрати стиль і інтер'єр. Такі квартири залучають хорошими комунікаціями.

Також забудовники продумують, як власникам квартир не переплачувати за комунальні послуги, будинки обладнані лічильниками, побудовані за правилами обліку. У будинках є дитячі майданчики, магазини, спортивні комплекси і т.д. Існує величезна кількість плюсів в покупку квартири в новобудові, але є і свій величезний мінус.

Купуючи житло ще в не побудова будинку, ви не є власником квартири, а тільки інвестором. На жаль, на ринку є нечесні забудовники, які можуть продавати одну квартиру кілька разів або використовувати інші схеми для обману.

В Україні немає Єдиного Реєстру недобудованих квартир, тому перевірити це не реально.

Що стосується покупки квартири на вторинному ринку, плюс в тому, що покупець набуває права на власність, і в цьому він застрахований. Є і свої підводні камені. В першу чергу технічний стан квартири, комунікації можуть бути порушені. Чи не відомо, скільки коштів вам доведеться витратити на ремонт і на відновлення комунікацій. Великий відсоток вторинного житла в Україні перебуває в аварійному стані. Крім того, ціни на комунальні послуги набагато вище, так як в старих будинках великі втрати тепла і води.

Купуючи житло на вторинному або первинному ринках, звертайтеся до професіоналів, в професійні агентства нерухомості, вони допоможуть зробити правильний вибір і проконсультують з усіх важливих питань.

Вибираючи нерухомість в Києві ми рекомендуємо Агентство нерухомості "Вікторія і Ко" рейтинг якого дуже високий. Багаторічний досвід цього агентства буде кращою рекомендацією.

Раніше ми радили Як краще спланувати ремонт квартири?

Які ж квартири купують українці?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online