Новобуд або Вторинний ринок. В чому різниця?

  1. Житло з історією Ринок вторинного житла досить великий і різноманітний, але далеко не кожен з варіантів...
  2. Об'єкти інфраструктури, школи та дитячі садки
  3. Менша щільність забудови
  4. Квартира в новобудові Одеси
  5. Нові комунікації, інженерні системи та автономія
  6. енергоефективність
  7. Безпека
  8. Можливість реалізувати своє планування
  9. обслуговування будинку

Житло з історією

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ринок вторинного житла досить великий і різноманітний, але далеко не кожен з варіантів може стати для покупця комфортним будинком. Відомо, що тільки при виборі вторинки у вас є можливість "вибрати" собі і сусідів. Чим ще може похвалитися вторинне житло з точки зору комфорту?

обжитий район

Купуючи вторинну нерухомість в Одесі, ви відразу потрапляєте в заселений і облаштований район. Вторинне житло відрізняється від новобудов наявністю високих дерев створюють тінь, прохолоду у дворі і поглинаючих шум і пил. А також тим, що навколо всі будинки вже побудовані, немає шуму і пилу будівництва.

Хоча і серед новобудов в Одесі зустрічаються компактні будинку точкової забудови в розвинених районах. Це, наприклад, ЖК Схід на Таїрова, Будинок на Запорізькій на Молдаванці, Bezalel в центрі міста.

Це, наприклад, ЖК Схід на Таїрова, Будинок на Запорізькій на Молдаванці, Bezalel в центрі міста

Об'єкти інфраструктури, школи та дитячі садки

У обжитих районах Одеси, які були забудовані в 80-ті роки минулого століття і раніше, вже створено і функціонує велика кількість об'єктів інфраструктури сфери торгівлі, побутових послуг, фармації, громадського харчування, спорту та фітнесу, освіти та охорони здоров'я.

У споруджуваних житлових комплексах частина приміщень проектується як нежитлові і з часом в них також з'являються магазини, аптеки та інші комерційні об'єкти. Що стосується об'єктів соціальної інфраструктури, дитячих садків, шкіл, поліклінік - останнім часом такі об'єкти вкрай рідко з'являються в межах забудови житлових комплексів.

У світлі останніх змін і адміністративного закріплення будинків за окремими школами важливо в процесі вибору новобудови розуміти в яку саме школу надійде Ваша дитина, чи знаходиться ця школа в адміністративних межах міста Одеси.

Менша щільність забудови

Проектування і будівництво житлових кварталів в радянські часи передбачало достатньо місця для зелених насаджень, прогулянкових алей, дитячих ігрових і спортивних майданчиків. Максимальна висотність будинків - 16 поверхів. При будівництві дотримувалися норм освітленості та інсоляції. У сукупності з організацією автостоянок на околицях житлових масивів, це забезпечує комфортний під'їзд до будинку, відсутність заторів в міждворові проїздах.

У житлових масивах, побудованих за останні роки будівельними компаніями Одеси приділяється мало уваги цим питанням. Навіть не дивлячись на будівництво підземних паркінгів, необхідно оцінювати ступінь забезпеченості паркуванням, наявність достатньої кількості в'їздів і виїздів з території житлового комплексу на дороги районного і міського значення.

Квартира в новобудові Одеси

Перші кілька років життя в квартирі нового житлового комплексу можуть супроводжуватися шумом і пилом будівництва та ремонту - як у дворі, так і в квартирах по сусідству. Але можливо, ці незручності виявляться незначними в порівнянні з перевагами нового і якісного житла, в якому передбачено все для комфортного проживання.

Нові комунікації, інженерні системи та автономія

Найчастіше до нових ЖК в Одесі забудовники прокладають нові труби, будують власні трансформаторні підстанції іноді з декількома вводами електроенергії. Для забезпечення безперебійності роботи інженерних систем оснащують будинок дизель-генератором високої потужності. У самому будинку виконується прокладка сучасних пластикових труб, яким не страшна корозія. Електропроводка виконується з урахуванням зростаючих вимог до обсягів споживаної електроенергії. Встановлюються сучасні ліфти. Такі заходи знижують аварійність інженерних систем і забезпечують «безперебійний» комфорт.

енергоефективність

Використання сучасних будівельних матеріалів для зведення стін і утеплювачів, віконних і фасадних систем знижує рівень тепловтрат квартир в новобудовах Одеси . У поєднанні з автономним газовим опаленням від котлів встановлених безпосередньо в квартирах або на даху будинку, це дає підтримання комфортної температури в квартирах і істотну економію в оплаті за опалення.

Безпека

новобудови Одеси оснащуються протипожежними системами, встановлюються пожежні датчики і гідранти в коридорах, а іноді навіть в квартирах. Найчастіше ЖК в Одесі оснащені системами відеоспостереження. Огороджена прибудинкова територія та консьєрж-сервіс - це гарантія того, що ваше житло надійно захищене від незнайомців.

Також важливий фактор - соціальне середовище в нових будинках істотно краще, рівень благополуччя проживають сімей істотно вище, адже вони придбали це житло, а не отримали в дар від держави.

Можливість реалізувати своє планування

Завдяки новим конструктивним рішенням при будівництві новобудов в Одесі, зведення каркаса будинку з монолітного залізобетону, відкрилися широкі можливості для перепланування приміщень. Найчастіше таке перепланування можна здійснити на стадії будівництва будинку, а після здачі виконати ремонт в квартирі «з чистого аркуша», використовуючи сучасні пластикові труби, електричну проводку, системи «тепла підлога».

обслуговування будинку

Будівля як і будь-яка річ у цьому світі - штука не вічна і для того, щоб забезпечити максимально тривалий період комфортної експлуатації будинку, необхідно стежити за станом і інженерними системами, виконувати профілактичний огляд і капітальний ремонт. Житлом радянських і більш ранніх часів керують комунальні підприємства реорганізувався з ЖЕКів.

Сучасними будинками великих будівельних компаній, таких, наприклад, як Будова і Кадорр груп, керують їх власні керуючі компанії. Більш дрібні забудовники створюють з числа мешканців об'єднання співвласників багатоквартирного будинку. Це дає мешканцям більш високий рівень комфорту і сервісу.

Ми абсолютно не агітуємо купити квартиру в новобудові в Одесі і в той же час якщо Вам важливі всі переваги нового житла і Ви замислюєтеся про покупку - рекомендуємо звернутися до професіоналів, які допоможуть порівняти будівельні проекти, вибрати квартиру оптимальну по плануванню і вартості, підібрати підходящу схему її покупки і фінансування, вказати на можливі ризики в договорі і дозвільної документації.

Адже такі послуги для Вас абсолютно безкоштовні! Нашу роботу оплачують забудовники.

Наш номер +38 (048) 700 00 42 або замовте дзвінок з сайту!

Чим ще може похвалитися вторинне житло з точки зору комфорту?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online