Купівля нерухомості в Одесі: вибираємо житло на вторинному ринку

  1. Продаж квартири за дорученням
  2. Проживання в квартирі неповнолітніх дітей
  3. Купівля нерухомості в Одесі: переваги роботи з агентством
  4. Схожі публікації:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

14.10.2013

Продаж квартир в Одесі на вторинному ринку користується незмінно високим попитом. Проте, якщо ви вирішили зробити подібну покупку, слід повною мірою оцінити всю відповідальність цього кроку. Перш за все, вторинна нерухомість завжди має певну історію, тому, здійснюючи операцію, потрібно бути абсолютно впевненим в сумлінності продавця. Чим більше було переходів права власності на житло, тим вище ризики при його придбанні. Саме тому експерти стверджують, що найбезпечніша покупка нерухомості в Одесі відбувається через надійні ріелтерські компанії.

Без зайвої скромності відзначимо: Центр нерухомості «Авалон», одним із пріоритетів діяльності якого є саме продаж квартир в Одесі на вторинному ринку, зарекомендував себе більш ніж гідно Без зайвої скромності відзначимо: Центр нерухомості «Авалон», одним із пріоритетів діяльності якого є саме продаж квартир в Одесі на вторинному ринку, зарекомендував себе більш ніж гідно. За тривалий період своєї успішної роботи ЦН «Авалон» став не тільки центральним гравцем в сегменті нерухомості Суворовського району, а й придбав заслужену популярність серед покупців і продавців квартир, будинків та земельних ділянок за все міста. Головний принцип роботи компанії - це захист інтересів клієнтів. Досвідчені співробітники не просто підберуть ідеальний для вас варіант житла, а й допоможуть укласти угоду грамотно і законно.

Дана стаття заснована на досвіді фахівців ЦН «Авалон», яким вони і готові поділитися з вами. Мова - про ряд ситуацій, при яких покупка нерухомості в Одесі повинна супроводжуватися особливою пильністю. Розглянемо їх докладніше.

Продаж квартири за дорученням

Повноваження і достовірність довіреності перевіряти потрібно ретельно і планомірно. Особливу увагу звернути необхідно на наступні аспекти:

  • термін дії довіреності;
  • умови скасування довіреності;
  • смерть довірителя або визнання його недієздатним.

Щоб захистити свої інтереси і мінімізувати будь-які можливі ризики, ми Щоб захистити свої інтереси і мінімізувати будь-які можливі ризики, ми   рекомендуємо не укладати подібні угоди без участі   агентства нерухомості рекомендуємо не укладати подібні угоди без участі агентства нерухомості . Так, представники ЦН «Авалон» проводять попередню зустріч з безпосереднім власником пропонованого до продажу об'єкта, адже тільки він гарантовано зможе підтвердити повноваження довіреності. Крім того, трапляється, що довіреність була отримана незаконним шляхом, тому здійснення продажу квартир в Одесі без надійного гаранта, в ролі якого і виступає агентство нерухомості, в рази збільшує ваші ризики втрати значної грошової суми.

Проживання в квартирі неповнолітніх дітей

Якщо в квартирі зареєстровані і проживають діти, які не досягли повноліття, житло може бути продано тільки після видачі відповідного дозволу органами опіки та піклування. Прописані в квартирі діти, навіть якщо вони не є власниками частини житла, можуть бути виписані тільки з дозволу опікунської ради. Недотримання цього закону може стати причиною розірвання угоди за рішенням суду.

Купівля нерухомості в Одесі: переваги роботи з агентством

Згадані ситуації - лише невелика частина юридичних ризиків, можливих при укладанні договору купівлі-продажу квартири на вторинному ринку нерухомості. Щоб захистити свої інтереси, краще звернутися за допомогою до професіоналів в даному сегменті.

Центр нерухомості «Авалон» - надійний помічник в питаннях покупки нерухомості в Одесі. Професійні співробітники компанії нададуть грамотну консультацію, забезпечать повний юридичний супровід угоди, що укладається і гарантують її абсолютну законність.

85

Схожі публікації:

19.10.2013 Продаж квартир в Одесі: чи відновиться вторинний ринок?
17.10.2013 Квартири в Одесі: остерігайтеся купувати частинами!
12.10.2013 Продаж нерухомості: сентябрь зберіг тенденції трьох кварталів
9.10.2013 З днем ​​ріелтора, пані та панове!

Продаж квартир в Одесі: чи відновиться вторинний ринок?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online