Купити квартиру в СПб вторинне житло недорого без посередників

  1. 2 180 000 ₽
  2. 3 890 000 ₽
  3. 9 800 000 ₽
  4. 10 990 000 ₽
  5. 1 500 000 ₽
  6. 2 850 000 ₽
  7. 5 800 000 ₽
  8. 5 500 000 ₽
  9. 14 950 000 ₽
  10. 3 350 000 ₽
  11. Вартість житла на вторинному ринку
  12. Терміни заселення у вторинне житло
  13. Витрати на ремонт вторинного житла
  14. Можливі проблеми зі вторинним житлом
  15. Купівля квартири на вторинному ринку по іпотеці
  16. Традиції, перевірені часом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бухарестська

Продається квартира студія за адресою Санкт-Петербург, вулиця Салова, 61А біля метро Бухарестська

2 180 000 ₽

Вулиця Дибенко

Продається трикімнатна квартира за адресою Санкт-Петербург, вулиця Тельмана, 36к3 біля метро Вулиця Дибенко

3 890 000 ₽

старе Село

Продається трикімнатна квартира за адресою Санкт-Петербург, Богатирський проспект, 36к1 біля метро Старе Село

9 800 000 ₽

Купчино

Продається трикімнатна квартира за адресою Санкт-Петербург, Вітебський проспект, д.85, корп.3 біля метро Купчино

10 990 000 ₽

проспект Більшовиків

Продається однокімнатна квартира за адресою Санкт-Петербург, Яніно, вул. Нова, д.14 біля метро Проспект Більшовиків

1 500 000 ₽

Цивільний проспект

Продається однокімнатна квартира за адресою Санкт-Петербург, вулиця Руставелі, 60 біля метро Цивільний проспект

2 850 000 ₽

старе Село

Продається однокімнатна квартира за адресою Санкт-Петербург, Лижний провулок, 2 біля метро Старе Село

5 800 000 ₽

комендантська проспект

Продається двокімнатна квартира за адресою Санкт-Петербург, вулиця Уточкина, 9 біля метро Комендантська проспект

5 500 000 ₽

Приморська

Продається двокімнатна квартира за адресою Санкт-Петербург, вулиця Кораблебудівників, 32к3 біля метро Приморська

14 950 000 ₽

Ладозька

Продається двокімнатна квартира за адресою Санкт-Петербург, Лісопаркова вулиця, 14 біля метро Ладозька

3 350 000 ₽

У житті кожної людини рано чи пізно з'являється можливість придбати власне житло. І перше, що необхідно зробити - це визначитися з ринком нерухомості. Чи плануєте купити квартиру в СПб на вторинному ринку? Про плюси і мінуси цього рішення ми і поговоримо нижче.

Вартість житла на вторинному ринку

Якщо порівняти ціну двох однакових квартир, розташованих неподалік один від одного, але відносяться до різних ринків нерухомості, то практично завжди вартість нового житла буде трохи вище, ніж того, в якому вже хтось жив.

Ціна квартири на вторинному ринку залежить, головним чином, від її стану. Однак важливу роль в цьому питанні також відіграють такі чинники:

  • стан будинку;
  • якість облаштування прибудинкової території - наявність дитячих майданчиків і добре організованою паркування.

Наш сайт пропонує купити квартиру в Санкт-Петербурзі на вторинному ринку недорого. Незважаючи на доступну вартість житла, воно знаходиться в хорошому стані: зовсім недавно зроблений якісний ремонт і замінені всі комунікації.

Терміни заселення у вторинне житло

Плюсом вторинного ринку є те, що від покупки квартири до заселення в неї проходить мінімум часу. Вся справа в тому, що компанії-забудовники часто виставляють житло на продаж до введення об'єкта в експлуатацію. Причому нерідко це відбувається на початкових стадіях будівництва будинку.

Крім того, іноді трапляється так, що заселення ще не схвалено відповідними державними органами, а всі документи на житло вже оформлені. З подібними ситуаціями Ви не зіштовхнетеся в тому випадку, якщо прийміть рішення купити квартиру в СПб на вторинному ринку.

Витрати на ремонт вторинного житла

В даний час дуже проблематично знайти компанію-забудовника, яка займається реалізацією квартир з обробкою «під ключ». У більшості випадків вартість ремонту досягає 30% від ціни житла, що є дуже солідною сумою, враховуючи сьогоднішні ціни на ринку нерухомості.

Якщо фінансові можливості обмежені або ви просто не хочете витрачати час і сили на ремонт, то слід віддати перевагу вторинному ринку. В цьому випадку заселитися в квартиру можна буде відразу ж після її покупки.

Можливі проблеми зі вторинним житлом

Звичайно ж, придбання житла на вторинному ринку має і свої мінуси. Головним з них є висока ймовірність того, що квартира вже належить комусь. Як правило, суд в таких випадках стає на бік людині, який першим став власником.

Щоб зменшити ймовірність попастися на вудку шахраїв, перед покупкою квартири слід перевірити документи, які підтверджують, що вона не є майном кількох осіб.

Що ж стосується первинного ринку нерухомості, то тут також багато проблем. Нерідко компанії-забудовники не тільки затягують терміни будівництва об'єкта і його введення в експлуатацію, але заявляють про своє банкрутство. Повернення грошей в цих ситуаціях забирає багато часу, та й не завжди суд стає на бік людей, які намагалися знайти власне житло. З цієї причини також варто зробити вибір на користь вторинного ринку.

Купівля квартири на вторинному ринку по іпотеці

Не можна не відзначити і відносно більшу кількість іпотечних програм для придбання житла на вторинному ринку, ніж на первинному. Справа в тому, що банки проводять перевірки компанії-забудовників і підозріло ставляться до об'єктів, що знаходяться на стадії будівництва. Тому купити квартиру в новобудові часто можна тільки по одній або двом іпотечним програм. Чого зовсім не можна сказати про вторинці: тут вибір достатній.

Традиції, перевірені часом

Багато людей вважають, що квартири на вторинному ринку набагато надійніше, ніж ті, які з'явилися нещодавно. Ця думка вірно, однак тільки в тому випадку, якщо будинок регулярно наводиться в нормальний стан: здійснюється ремонт покрівлі, під'їздів, заміна труб та каналізації.

Таким чином, придбання житла на вторинному ринку має набагато більше переваг, ніж недоліків. Ми перерахували основні моменти, на які варто звернути увагу при виборі ринку нерухомості. Ухвалення рішення, звичайно ж, за Вами!

Чи плануєте купити квартиру в СПб на вторинному ринку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online