Купити квартиру в Черкасах: вторинний ринок житла

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ідеш по вулицях Черкас і бачиш навколо себе суцільне будівництво багатоповерхових будинків, або вже збудовані красиві висотки. Думаєш: як би хотілося і самому жити в такому будинку - новому, чистому, зі свіжою історією. Так, квартира в новому будинку - це як чистий аркуш: можна малювати на ньому все, що душа забажає! Є тільки один великий мінус новобудов - як правило, вони істотно дорожче, ніж квартири на вторинному ринку нерухомості.

Ще не варто забувати про те, що новий будинок абсолютно «голий», тобто самостійно доведеться робити все: і підключати деякі види інженерних мереж, комунікації, і вирішувати проблеми з капітальним ремонтом (а іноді і з переплануванням). А це теж задоволення не з дешевих. Саме тому найчастіше люди вимушені зупиняти свій вибір на квартирах, які вже мають за собою якусь історію і роки життя. Купити квартиру http://dobrodij.com/realt/item/3315 в Черкасах - нескладно, головне, розібратися, що може запропонувати покупцеві вторинний ринок житла цього міста.

У Черкасах, як і в будь-якому іншому місті України, представлені всі види і типи житла: приватний сектор, сталінки, хрущовки, споруди 80-х і 90-х років 20 століття, а також більш нові шедеври архітектурного мистецтва. Тобто, нічого особливого чи незвичайного. За вартістю: якщо ви думаєте, що чим старіше будинок, тим дешевше в ньому квартира, то ви помиляєтеся. Роль адже також грає і розташування будинку, і його загальний стан, і ремонт в самій квартирі. Так, наприклад, є сталінки в тихому центрі міста з високими стелями (як в кращих дворянських будинках), з хорошою облицюванням і відмінним станом водопроводу, електрики і каналізації. Тому такі квартири будуть коштувати набагато дорожче нових будівель.

Окремо варто сказати про приватний сектор, адже тут теж існує величезна різноманітність варіантів для придбання. Є старенькі будинки з невеликими ділянками, а є справжні палаци з басейнами і тенісними кортами. Середнє між першим і другим - це невеликі, затишні котеджі, які і комфортні, і виглядають дуже непогано. А ще й опалювати їх взимку набагато дешевше, ніж великі будинки. Приватний сектор - це теж на любителя. Любителя копатися у дворі, саджаючи квіти і поливаючи газони, і любителя вічно займатися якимись побутовими проблемами - дахом, підвалом, облицюванням або вікнами. 46.4.130.245

Взагалі, в покупці житла головне - це наявність коштів. Кожен може розраховувати на ту квартиру, на яку у нього вистачить грошей. Зрозумілим є одне: для людини, у якого раніше ніколи не було власної житлової площі, за щастя буде і придбання однокімнатній квартирі на першому поверсі в хрущовці на околиці міста! Скромно, звичайно, але зате вже своє. І є куди прагнути в майбутньому!

Дата додавання статті: 21 грудень 2015 р

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online