Вступ до СРО проектувальників

  1. Чого торкнулися зміни
  2. Термін вступу в СРО і дії допусків
  3. Перелік документів:
  4. Чому «Бізнес Альянс»?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 липня 2017 року набрав чинності закон № 372-ФЗ «Про внесення змін до Містобудівна кодекс Російської Федерації і окремі законодавчі акти Російської Федерації», який був прийнятий і підписаний 3 червня 2016 року, який регламентує, що підприємствам, зайнятим проектуванням будівель і споруд на території Російської Федерації, необхідно керуватися новими правилами при вступі до СРО проектувальників 1 липня 2017 року набрав чинності закон № 372-ФЗ «Про внесення змін до Містобудівна кодекс Російської Федерації і окремі законодавчі акти Російської Федерації», який був прийнятий і підписаний 3 червня 2016 року, який регламентує, що підприємствам, зайнятим проектуванням будівель і споруд на території Російської Федерації, необхідно керуватися новими правилами при вступі до СРО проектувальників.

Чого торкнулися зміни

  • По-перше - поділ компенсаційного фонду на 2 складові - компенсаційний фонд відшкодування шкоди, складову найменшу частину і відповідає за виплати при нанесенні шкоди майну при архітектурно-будівельному проектуванні, і компенсаційний фонд виконання договірних зобов'язань, що є найбільш вагомою і відповідає за невиконання зобов'язань при здійсненні функцій генерального проектувальника.
  • По-друге - впровадження нової єдиної системи стандартизації в інституті саморегулювання проектної галузі.

Ціни на вступ до СРО проектувальників

Платіж, руб. Розмір, руб. Внесок в компенсаційний фонд (КФ), руб. Вартість укладеного договору підряду, руб. КФ відшкодування шкоди, руб. КФ забезпечення виконання договірних зобов'язань, руб. до 25 млн. 50 000 150 000 до 50 млн. 150 000 300 000 до 300 млн. 500 000 2 000 000 понад 300 млн. 1 000 000 2 000 000

Розрахунок вартості допуску в СРО проектувальників

Термін вступу в СРО і дії допусків

  • Термін отримання: від 1 до 3 днів!
  • Термін дії: допуски СРО діють безстроково.

Вступити в СРО проектувальників самостійно або за допомогою «Бізнес Альянс»?

Як отримати допуск СРО з проектування самостійно

Основна мета створення саморегулювання в проектуванні - це зменшення ступеня впливу держави на динаміку розвитку і спрощення взаємодії між учасниками ринку будівельних послуг, і, як наслідок, обмін досвідом між членами Сропіла і підвищення конкурентоспроможності організацій.

Для вступу в проектну СРО підприємству, що бажає отримати допуск, необхідно зробити нелегкий вибір з численного числа, зареєстрованих на території Російської Федерації саморегулівних організацій в області архітектурно-будівельного проектування, зібрати достатньо ємний пакет установчих документів, залучити ряд незалежних організацій для оформлення договору страхування проектних робіт , зробити якісну підбірку необхідного для заявлених видів робіт персоналу, пройти курси підвищення кваліфікації і пр.

Як показує практика, не маючи достатнього досвіду в зборі, аналізі та формуванні такого роду документації, веде фірму-претендента на вступ в проектну СРО в глухий кут.

Отримати допуск СРО проектувальників за допомогою «Бізнес Альянс»

Ведучи безперервну роботу в області оформлення будь-якого виду дозвільної документації для проектних організацій, ми в мінімально стислі терміни і за мінімальні витрати візьмемо на себе оформлення допуску до проектних робіт «під ключ».

Звернувшись до нас, Вам не доведеться ходити по численних інстанціях. Ми співпрацюємо з провідними кадровими агентствами і навчальними комбінатами нашої країни, надійними страховими компаніями, акредитованими органами з сертифікації за міжнародним стандартом ISO і беремо на себе всі роботи щодо вступу в СРО проектувальників. Прийшовши до нас - Ви заплатите за результат!

зателефонуйте або напишіть нам, і Ви також отримаєте професійну консультацію з питань вступу в СРО проектувальників, отримаєте індивідуальний підхід і не залишитесь байдужими до нашої роботи.

Перелік документів:

  1. Статут організації
  2. свідоцтво ОГРН
  3. свідоцтво ІПН
  4. Свідоцтво ГРН про зміни в установчих документах - всі внесені зміни
  5. Виписка з ЕГРЮЛ
  6. Протокол або Рішення про створення організації
  7. Наказ про вступ на посаду керівника
  8. Довідка про присвоєння кодів статистики
  9. Протоколи або Рішення про зміни в установчих документах (до ГРН)
  10. Реквізити організації
  11. Дипломи про освіту співробітників
  12. Договір оренди на офісні приміщення і свідоцтво на право власності

Досить надання копій всіх перерахованих документів.

Скачайте перелік документів

Скачайте класифікатор для вступу в СРО з проектування

Чому «Бізнес Альянс»?

  • З 2008 року ми допомагаємо нашим клієнтам оформляти дозвільну документацію на будівельні роботи, отримувати необхідні допуски.
  • Ми пропонуємо комплексне вирішення питань щодо вступу в СРО: від консультацій по вибору організації до підготовки документів по обладнанню.
  • «Бізнес Альянс» допомагає вступити в СРО проектувальників, тісно співпрацюючи з навчальними центрами та страховими компаніями. Ми оперативно організуємо і навчання співробітників, і отримання полісів для СРО.
  • Ми співпрацюємо з компаніями і підприємствами Москви, а також усіма регіонами Росії.
  • Наші клієнти цінують досвід, професіоналізм експертів компанії «Бізнес Альянс», швидкість оформлення, а також демократичні розцінки на послуги. Уже 250 організацій стали членами СРО з нашою допомогою!

зателефонуйте або напишіть нам, і досвідчені юристи «Бізнес Альянс» підберуть згідно з профілем діяльності Вашої організації необхідні види робіт з переліку, допоможуть з підбором надійної СРО, вибором страхової компанії, підбором і навчанням фахівців.

Залиште заявку на отримання допуску СРО з проектування

Вступити в СРО проектувальників самостійно або за допомогою «Бізнес Альянс»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online