Як зустрічати Новий рік 2018: що приготувати і одягнути, як прикрасити?

  1. Характеристика Нового 2018 року - жовтого земляного Собаки.
  2. Сім'я, стосунки.
  3. Здоров'я.
  4. Фінанси, кар'єра.
  5. Як прикрасити будинок.
  6. Що приготувати на святковий стіл.
  7. Що одягнути на Новий рік.
  8. Де і з ким зустрічати Новий рік 2018.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вітаю, дорогі читачі. До Нового року залишилося зовсім небагато часу і багато хто вже думають про те, як зустрічати новий рік 2018. І це правильно. Потрібно заздалегідь приготуватися, подумати, обміркувати. Адже озирнутися не встигнемо, як до Нового року залишаться лічені години. Потрібно все встигнути.

[Ad1]

Ми з дружиною постаралися дати характеристику майбутнього року і підібрали кілька основних моментів, підказок, які Вам допоможуть правильно не тільки підготуватися, а й зустріти Новий 2018 рік.

Зміст:

  1. Характеристика Нового 2018 року - жовтого земляного Собаки.
  2. Як прикрасити будинок.
  3. Що приготувати на святковий стіл.
  4. Що одягнути на Новий рік.
  5. Де і з ким зустрічати Новий рік 2018.
  6. Маленька добірка прикольних подарунків (відео).

Характеристика Нового 2018 року - жовтого земляного Собаки.

Вітаю, дорогі читачі

як зустрічати новий рік 2018

Для початку дамо невелику характеристику майбутнього 2018 році, щоб зрозуміти, як зустрічати новий рік 2018. Як вже зрозуміло, за східним календарем це рік жовтого земляного Собаки. Значить її стихія - земля. Крім того, Собака має здатність допомагати або заважати тим, хто, на її думку, того заслуговує.

Собака, що має земляну стихію дуже матеріалістична, спокійна, розважлива і дуже любить будувати плани на майбутнє, але не особливо шанує сюрпризи. А значить рік не повинен бути ні емоційним, ні непередбачуваним. До речі, якщо у вас є плани на 2018 рік, то дотримуйтеся їх, дійте і покровитель року Вам допоможе.

Сім'я, стосунки.

Собака - сімейне істота, вона любить турботу, комфорт і затишок. Але поряд з цим вона любить рух, спілкування. Той хто любить спілкування, в цьому році легко знайде спільну мову з оточуючими, самотні люди, швидше за все, зможуть знайти свою половинку. У всякому разі такі відносини будуть дуже міцними.

Сором'язливим людям варто нарешті себе пересилити, і починати спілкуватися з людьми, що оточують. А ось той, хто захоче провести весь рік на віддалі від людей, закрившись в квартирі і так далі, варто подумати гарненько. Собака такого не любить і буде не прихильна.

В цей рік дуже легко подружитися з людьми, збільшити свій кругозір спілкування. Тим хто запланував подорож в наступаючому році, отримає велике задоволення від поїздки, особливо в духовному плані.

Тим хто запланував подорож в наступаючому році, отримає велике задоволення від поїздки, особливо в духовному плані

Новорічний, сімейний затишок

Здоров'я.

Собака дуже здорова тварина, а все тому що вона дуже активна і любить бути на свіжому повітрі. Цього року саме час зайнятися своїм здоров'ям, більше рухатися, гуляти на свіжому повітрі. Добре буде спілкуватися з друзями на природі, поза домом. Краще зайнятися яким-небудь видом спорту, активним.

Фінанси, кар'єра.

Копітка і сумлінну працю дуже цінується жовтого земляного собакою. Найкраще в цьому році буде даватися фізична діяльність, ну і розумова буде вітатися більш ніж. Головне - працює, заробляти гроші чесною працею і законним шляхом. Ось тоді символ року допоможе Вам досягти всіх Ваших планів. Головне вірте в себе і не опускайте руки.

Як прикрасити будинок.

прикрашаємо будинок на новий рік 2018

Часто виникає запитання, мовляв як зустрічати новий рік 2018 або яким іншим роком. І звичайно це відноситься не тільки до того питання, мовляв де і з ким його зустрічати. Щоб зустріти символ Нового коду, його покровителя, гідно, потрібно правильно прикрасити і сам будинок.

Прикрасити будинок можна як завгодно, але є деякі елементи, які допоможуть повернути покровителя Нового року до себе і привернути його увагу. Ось що в будинку найголовніше в новорічне свято? Звичайно Ялинка. Її слід прикрашати в такі тони: жовтий, золотистий, коричневий, червоний і зелений колір. При цьому велика кількість гірлянд і різного роду конфетті і серпантину не вітається.

Не забуваємо про інші елементи будинку. Тут не повинно бути хауса. Потрібно створити затишок в домі, комфорт. Можна повісити сімейні фотографії або фамільні цінності покласти на увазі. Сім'я у Собаки в пріоритеті. Не забуваємо і про фігурки у вигляді Собаки.

В передчуття в наступаючому році достатку і багатства, слід на двері повісити символ охорони і безпеки. Цілком підійде статуетка забавного цуценя, які сидять не купі золотих монет. Домашня собака і його образ закликатимуть гроші для своїх власників.

Розумно буде, якщо на святковий стіл поставити фігурку сторожового пса. Вона буде охороняти в наступаючому році від усіх негараздів господарів і всіх гостей, присутніх на святі.

Що приготувати на святковий стіл.

святковий стіл 2018 року

Якщо з прикрасою будинку все більш чи менш зрозуміло, то зі святковим столом все ... трохи складніше. Моя дружина взагалі зламала голову, перш ніж склала невеликий нарис меню. Але якщо зрозуміти, що символ нового бода Собака, що стає легше зрозуміти, як зустрічати новий рік 2018.

Покровитель наступного року не вередливий в їжі. Тому страви повинні бути простими, але ситними. Для того, щоб багато салатів на стіл не ставити, можна деякі салати розкласти невеликими порціями гостям, наприклад в тарталетки.

Собака любить м'ясне, тому перші страви можна робити більше м'ясними, типу м'ясних реберець або навіть шашлики зробити. Можна запекти курку цілком або качку.

Підкреслить святковість столу нарізка копченої ковбаси або копчена курятина, кролятина і заячина. Запропоновані страви оцінить і Жовта Собака.

Щоб вшанувати основний колір року, не завадить додати страви з жовтих і оранжевих овочів: картопля, гарбуз, морква, томати, перець. А для прикраси страв знадобиться кукурудза, апельсини і консервовані ананаси. Пам'ятайте про ці інгредієнти і тоді, коли будете складати меню святкових салатів на Новий рік.

Ось наприклад традиційний салат Олів'є або вінегрет буде в саму точку.

Як напоїв можна використовувати домашні соки і компоти краще жовтуватого кольору. Це апельсини та мандарини. Добре приготувати підбадьорливий чай, можна з корисними травами і медом. Вони сподобаються господині наступаючого року - Жовтої собаці.

Стане в нагоді на новорічному столі домашня випічка. З дріжджового тіста добре виліпити фігурки щенят, які знову нагадають про символ наступаючого року. Такий випічкою приємно пригостити дітей, подати її гостям до ранкового чаювання.

Що одягнути на Новий рік.

що одягнути на новий рік 2018

Ось завжди так, жінка ніколи не знає що одягнути. Особливо на свято, особливо на Нови рік. І починає, мовляв як зустрічати новий рік 2018? Звичайно слід одягатися по моді, але потрібно врахувати колірну гамму. Слід одягати вбрання в жовтій і коричневій кольоровій гамі. При цьому не потрібно вибирати яскраві тони. Зелений колір так само вітається, так як це символ вже який змінює рік Собаки. Загалом віддавайте перевагу тонам землі і рослинності.

Собака - консерватор, тому одягатися вульгарно не можна, на зразок глибоко декольте або ультратонкі міні. Не слід прикрашати себе з ніг до голови ювелірними прикрасами. Краще одягнути якусь витончену фамільну коштовність, яка прикрасить будь-який наряд.

Тканини повинні бути натуральними, фактурними, але без зайвого пафосу. Собака не любить НЕ виразних гендерних кордонів, так що в одязі все має бути яскраво виражено: жіночність і мужність.

Так само приємно покровителю Нового року буде, якщо в наряді буде присутній хутряні вироби. Можна використовувати хутряні аксесуари.

Де і з ким зустрічати Новий рік 2018.

з ким зустрічати новий рік 2018

Собака цінує сімейні відносини і замість обдаровує своєю любов'ю. Тому як зустрічати новий рік 2018 складається саме собою. Найкраще зустрічати свято в колі сім'ї, дуже близьких людей.

Жовта земляна собака не любить сильно пишних урочистостей, балаганів. Це не означає, що свято має пройти нудно, немає. Навпаки радість і веселощі повинно бути, але не варто перетворювати його в балаган. Тим більше не варто відзначати цей рік в нічному клубі або кафе-караоке, банкетний зал, затишний, буде саме те. Краще зберіть велику родину за одним столом і зустрічайте Новий 2018 рік все разом.

До речі, з подарунками завжди була дилема, особливо у мене. Головне в подарунку - він повинен відповідати моменту і сподобатися одаряемому. У висновку представлю непогану підбірку прикольних варіантів для подарунків:

На цьому у нас все, залишайте свої коментарі, діліться постом в соціальних мережах, всім поки і до зустрічі.

[Ad2]

Ось що в будинку найголовніше в новорічне свято?
І починає, мовляв як зустрічати новий рік 2018?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online