Вшанування ювіляра. Святкування 50-річчя Генерального директора Міжнародного Центру стандартизації та сертифікації «Халяль» СМР Айдара Газизова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У банкетному залі Ради муфтіїв Росії відбувся урочистий захід, присвячений святкуванню 50-річчя Генерального директора Міжнародного Центру стандартизації та сертифікації «Халяль» Ради муфтіїв Росії Айдара Габдуллович Газизова
У банкетному залі Ради муфтіїв Росії відбувся урочистий захід, присвячений святкуванню 50-річчя Генерального директора Міжнародного Центру стандартизації та сертифікації «Халяль» Ради муфтіїв Росії Айдара Габдуллович Газизова.
Захід розпочався з відвідин гостями музею Ісламу при Московській Соборної мечеті. Урочисту частину ювілею відкрив Голова СМР і ДУМ РФ муфтій шейх Равіль Гайнутдін. У своїй промові Равіль хазрат особливо відзначив керівну роль Айдара Газизова в багаторічній плідній роботі Міжнародного Центру стандартизації та сертифікації «Халяль», продовжив розпочату в 2002 році діяльність в сфері сертифікації, і підкреслив важливість вкладу МЦСіС «Халяль» в розвиток індустрії Халяль на пострадянському просторі. Вітання муфтія Росії завершилося оголошенням указу про вручення Газизова Айдару Габдуллович медалі Ради муфтіїв Росії «За значний внесок у справу поширення ісламських, культурних і духовних традицій, за пропаганду і популяризацію системи стандартизації та сертифікації Халяль індустрії, а також багаторічне служіння мусульманській уммі».
Далі перший заступник Голови Ради муфтіїв Росії, муфтій Московської області Рушан хазрат Аббясов подякував Айдара Габдуллович і керований ним МЦСіС «Халяль» в становленні мусульманської громади в Старій Купавні і в будівництві татарського культурного центру в квітні цього року і вручив йому пам'ятну медаль «За багаторічний внесок в розвиток мусульманської громади Московської області, за розвиток халяль індустрії в Російській Федерації у зв'язку з 50-річним ювілеєм ».
На заході були присутні заступник муфтія Республіки Білорусь, керівник компанії «БелХаляль» Рустам хазрат Хасеневіч; мусульманський громадський діяч Валерія Іман Порохова; заступник муфтія Республіки Кабардино-Балкарії Алім хазрат Сіжажев; керівник апарату ДУМ Чечні Супьян Курбанов;
голова комітету Халяль при ДУМ Татарстану Марат Низамов;
керівники Халяль центрів з Санкт-Петербурга Салауді Ісмаїлов і Ростовської області Еміль Таджетдінов; член-кореспондент РАМН, доктор сільськогосподарських наук Віктор Володимирович Гущин; заслужений тренер Російської Федерації, президент Федерації КУДО Анашкин Роман Михайлович; віце-президент Федерації КУДО, керівник КУДО по Приволзькому федеральному округу Габдрахманов Іскандар Хаматнуровіч; заслужений працівник культури Татарстану Замзамія ханум Сахабутдінова, а також інші відомі громадські та культурні діячі, представники бізнесу та спорту.
Захід пройшов під акомпанемент відомих артистів з Республіки Татарстан, також гостей порадували діти ювіляра грою на баяні і виконанням татарських народних пісень.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online