Ізраїльське громадянство Абрамовича не вирішує проблему з його британською візою - Лондон

цею материал Доступний по-русски

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

21:12, 29 травня 2018

світ

1938

Безвізовий режим з Ізраїлем не дозволяє вести бізнес в Британії.

Роман Абрамович / REUTERS

Роман Абрамович не зможе працювати і займатися бізнесом у Великобританії, коли приїде в країну, скориставшись своїм новим громадянством Ізраїлю. Про це попередили на Даунінг-стріт.

Читайте також ЗМІ з'ясували, на що доведеться погодитися Абрамовичу заради британської візи

як передає ZN.ua , Російський олігарх останнім часом не зміг відновити свою інвесторської візу, яку він отримав в королівстві після покупки футбольного клубу "Челсі" в 2003 році. Тепер, отримавши громадянство Ізраїлю, він дійсно зможе без візи перебувати в Великобританії протягом шести місяців. Але в британському уряді попередили, що безвізовий режим з близькосхідної країною не дає права ізраїльтянам працювати.

"Ті, хто мають ізраїльський паспорт, не потребують візі, що означає, що вони зможуть приїхати до Великобританії в якості відвідувачів на максимальний шестимісячний період. Ізраїльтянам потрібно отримати візу, якщо вони хочуть жити, працювати або вчитися в Великобританії", - пояснив прес -секретар британського уряду.

Як повідомляв УНІАН, Абрамовичу не продовжили британську візу інвестора. Вчора стало відомо, що він отримав громадянство Ізраїлю .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online