Як емігрувати в Сінгапур через відкриття компанії

  1. Способи емігрувати в Сінгапур
  2. Як емігрувати в Сінгапур: бізнес вам на допомогу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні еміграція в країни з високим рівнем життя і стійкою економікою стала дуже популярною. І, якщо емігрувати в деякі країни досить проблематично, або вони не відповідають усім заявленим вимогою, то з Сінгапуром все трохи простіше: це держава відрізняється розвиненою інфраструктурою, високим рівнем медичного обслуговування, привабливою юрисдикцією і низькими податками , Крім того, еміграція в Сінгапур з подальшим отриманням громадянства дозволить вам без проблем подорожувати по всьому світу. Можливо всі ці переваги і змушують замислюватися людей про те, як емігрувати в Сінгапур. Сьогодні ми розповімо, як це зробити за допомогою відкриття тут компанії.

Незважаючи на всі плюси, отримання сінгапурського громадянства має свої нюанси. Так, отримавши сінгапурський паспорт, ви змушені будете відмовитися від наявного паспорта іншої країни, так як, відповідно до закону в Сінгапурі, подвійне громадянство неможливо. Ваші сини, якщо такі є, будуть зобов'язані пройти військову службу в National Service, яка триває 2 роки. Якщо вас не злякали ці моменти, і ви все ще бажаєте знати, як емігрувати до Сінгапуру, читайте наш матеріал.

Способи емігрувати в Сінгапур

Якщо ви задумалися про еміграцію в Сінгапур, не слід шукати нелегальні способи, навряд чи ваше сумнівне підприємство матиме успіх, а ось проблеми і наслідки можуть бути досить серйозні. Віддайте перевагу легальним способам отримання резидентства, їх кілька:

  • Сінгапур, як постійне місце проживання. Якими б не були ваші цілі еміграції в Сінгапур, ви повинні розуміти, що для отримання громадянства вам недостатньо буде просто влаштуватися на роботу або відкрити свій бізнес. У Сінгапурі не існує практики моментальної видачі громадянства, навіть незважаючи на те, що Сінгапур зацікавлений в підприємців, що вносять істотний внесок в економіку країни шляхом грошових вливань. Для того, щоб стати резидентом, вам буде потрібно мати статус ПМЖ не менше 2-3 років.
  • Програма для інвесторів. Як ми вже говорили, Сінгапур зацікавлений в інвесторів. Спеціально для цих цілей розроблена спеціальна програма Global Investor Programme, яку також називають "схемою на мільйон доларів". Такий спосіб щодо швидкого отримання статусу резидента Сінгапуру доступний не всім, так як потрібно вкласти 2,5 мільйона доларів в уже працюючий бізнес або в стартап в Сінгапурі, або в спеціально створений в рамках Global Investor Programme фонд, який згодом розподілить вкладені вами кошти між сінгапурськими компаніями.

Емігрувати в Сінгапур можливо не тільки здійснивши серйозні фінансові інвестиції. Так, якщо ви є перспективним підприємцем з хорошим чуттям і відмінною бізнес репутацією, ви можете зареєструвати компанію і емігрувати в Сінгапур в якості директора компанії (отримавши Employment Pass) або в якості власника сінгапурської компанії (Entrepreneur Pass або EntrePass).

Як емігрувати в Сінгапур: бізнес вам на допомогу

Залежно від ваших цілей, уподобань і можливостей ви можете скористатися або Employment Pass (дозвіл на роботу за наймом), або Entrepreneur Pass або EntrePass (дозвіл на підприємницьку діяльність в цьому регіоні). Звертаємо вашу увагу на те, що EntrePass ви зможете отримати тільки в тому випадку, якщо є акціонером компанії і ваша частка становить не менше 30% акцій.

В першу чергу, давайте звернемо увагу на подібності Employment Pass і EntrePass:

  1. Як Employment Pass, так і EntrePass видаються терміном на 1-2 роки, після чого вимагають продовження.
  2. Ці дозволи дають вам можливість емігрувати в Сінгапур, тимчасово отримавши статус резидента, а також перевезти сюди свою сім'ю на термін дії дозволу.
  3. Після отримання будь-якого з двох видів дозволів на роботу в Сінгапурі ви і члени вашої сім'ї мають право подати заяву на отримання ПМЖ.
  4. Як Employment Pass, так і EntrePass передбачають отримання зарплати заявником від сінгапурської компанії, причому ви будете зобов'язані на щорічній основі виплачувати прибутковий податок з усіх доходів.

На цьому схожість даних дозволів на роботу в Сінгапурі закінчуються. Тепер перейдемо до відмінностей:

  1. Терміни подачі заяви. Якщо ваша компанія ще не зареєстрована, то ви маєте право подавати заявку тільки на отримання EntrePass, після схвалення якого ви будете зобов'язані зареєструвати компанію не пізніше 30 днів. Інший варіант отримання EntrePass - подача заяви через 6 місяців після реєстрації компанії. Що ж стосується Employment Pass, то цей вид дозволу на підприємницьку діяльність видається тільки в тому випадку, якщо компанія вже зареєстрована.
  2. Вимога до мінімальної кількості найманих місцевих співробітників. Для отримання компанією дозволу на роботу, тобто Employment Pass, ніяких вимог до найму місцевих співробітників не пред'являється. Що ж стосується отримання EntrePass, то найм місцевих співробітників є ключовим моментом, особливо при продовженні дозволу. Так, в залежності від типу EntrePass, ваша компанія повинна мати в штаті мінімум 2 місцевих найманих співробітників, що працюють повний робочий день протягом мінімум 1 року.
  3. Вимоги до бізнес витрат. Якщо ви бажаєте продовжити EntrePass, то ваша компанія повинна відповідати таким умовам: бізнес витрати за останній рік повинні бути від 100 тисяч до 300 тисяч доларів в залежності від типу дозволу на підприємницьку діяльність.
  4. Наявність бізнес-плану. Для отримання Employment Pass бізнес-план не потрібно. З отриманням Entre Pass все інакше. Ви повинні надати унікальну, новаторську і має прекрасний потенціал бізнес-ідею. Важливо, щоб ваша бізнес ідея мала перспективи збільшення рівня зайнятості місцевого населення.
  5. Рівень освіти і професіоналізму. Якщо ви бажаєте отримати Employment Pass, то повинні не тільки володіти чималим досвідом роботи і професіоналізмом, а й мати вищу ступінь авторитетного університету. До заявникам на отримання EntrePass вимоги менш жорсткі, тут набагато більше значення має те, наскільки добре заявник розбирається в бізнесі і наскільки перспективна його бізнес-ідея.
  6. Вимоги до статутного капіталу. Якщо, у випадку з отриманням EntrePass, ваша компанія повинна мати оплачений капітал в розмірі не менше 50 тисяч доларів, то для отримання Employment Pass офіційно таких вимог не висувають. Однак, якщо статутний капітал компанії буде дорівнювати цій сумі або більше неї, то це підвищить ваші шанси на отримання даного статусу.
  7. Терміни оформлення заявки на Employment Pass і EntrePass, також, різні. Так, якщо ви хочете емігрувати в Сінгапур, за допомогою отримання Employment Pass, то час обробки вашої заявки може варіюватися від 1 до 4 тижнів, в той час як заявка на отримання EntrePass буде розглядатися 4-5 тижнів.

Підіб'ємо підсумки: безумовно, емігрувати в Сінгапур за допомогою відкриття компанії - це один з найнадійніших способів. Щоб ваша затія увінчалася успіхом, ви повинні реально оцінювати свої шанси на отримання того чи іншого дозволу на трудову діяльність на території Сінгапуру. Так, Employment Pass підійде, якщо у вас є вища освіта і ви плануєте активну участь в бізнесі своєї сінгапурської компанії і безпосереднє управління нею. У той час як претендувати на отримання EntrePass може підприємець з / без вищої освіти, який планує відкриття компанії, і тут вирішальне значення матиме бізнес план, сума інвестицій, а також наймання місцевих співробітників. Сінгапур - це регіон з величезними перспективами, і, еміграція в Сінгапур може стати для вас чудовим шансом змінити своє життя.


Підіб'ємо підсумки: безумовно, емігрувати в Сінгапур за допомогою відкриття компанії - це один з найнадійніших способів


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online