Межі Криму хочуть змінити: подробиці

цею материал Доступний по-русски

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кордон між Кримом і Севастополем затвердять за нормами СРСР, говорять окупанти.

Кордон між Кримом і Севастополем затвердять за нормами СРСР, говорять окупанти

Ілюстрація REUTERS

Про це заявив окупаційний глава Севастополя Дмитро Овсянников, передає " Крим.Реаліі ".

Читайте також Окупанти відреагували на повідомлення про те, що Кримський міст просідає

"Ніхто не визначав, кому і скільки землі дістанеться - це ніколи не було предметом обговорення, ми базуємося на існуючих документах. До кінця року буде підписано письмова угода, потім в першому кварталі наступного проведені кадастрові роботи ... територія Севастополя не потерпить істотних змін і практично на 100% буде збігатися з кордонами, встановленими ще в СРСР ", - сказав Овсянников під час робочої зустрічі, присвяченій обговоренню кордонів.

Повідомляється, що окупанти вже узгодили вісім з дев'яти спірних ділянок кордону.

"У нас не багато розбіжностей було - дев'ять, зараз залишилося одне. Йдеться про Ялтинському заповіднику - невелика територія опинилася в межах Севастополя. Причому ми знайшли спільну позицію, і після уточнення з Міністерством природи Росії ми остаточно готові для затвердження меж ", - пояснив він.

ЗМІ відзначають, що через спірних ділянок межа між окупованим Кримом і Севастополем досі не встановлена, переговори йдуть з січня 2017 року. Журналісти повідомляють, що якщо затвердити межі так, як цього хочуть кримська влада, то Севастополь може втратити цінні території біля кордонів з Ялтою і Бахчисараєм.

Загальна площа спірних ділянок становить близько 400 гектарів.

Раніше голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Верховної Ради України Рефат Чубаров повідомив про можливу зміну назви адміністративно-територіальної одиниці Автономна республіка Крим в складі України після створення на півострові кримськотатарської національної автономії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online