Pirelli Motorsport про кваліфікацію Гран-прі Абу-Дабі і підсумки року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пол Хембрі, керівник   Pirelli   Motorsport, одна з найпопулярніших фігур у сьогоднішній Формулі-1 Пол Хембрі, керівник Pirelli Motorsport, одна з найпопулярніших фігур у сьогоднішній Формулі-1. Шанувальникам гонок королівського класу завжди цікаво дізнатися його думку про події, що відбуваються по ходу чергового етапу Чемпіонату світу. Ось, що він думає з приводу завершилася кваліфікації Гран-прі Абу-Дабі і про підсумки першого року роботи компанії Pirelli в F1.

«Результати кваліфікації перевершили наші очікування приблизно на півсекунди. Сьогодні у нас в деякому сенсі ювілей: рік тому ми випробували гуму і можемо бути задоволені - шини вийшли надійними, серйозних проблем не виникло. До кінця чемпіонату ще дві гонки, але ми сподіваємося, що ця тенденція збережеться.

Машини додали близько двох секунд в порівнянні з минулорічними тестами. Напередодні наших випробувань пройшли молодіжні тести, тому траса була у відмінному стані, але результати поступалися тим, що ми бачимо зараз. Цього року машини стали швидше, дві секунди - це дуже багато.

Якщо говорити про наступний сезон, результати виразно покращаться. Проте, нам треба багато чого зробити, щоб домогтися поставлених цілей, хоча деякі з наших складів вже зараз працюють досить ефективно. Думаю, в 2012 році ми побачимо результати нашої роботи.

Ми збираємося використовувати нові шини на молодіжних тестах і підготували дуже цікаву програму на ці три дні. Гонка дозволить нам отримати гарне уявлення про ситуацію з новим профілем.

Ми завжди знали, що на цей Гран-прі привеземо м'які склади. Як ми бачили, ці шини найменше схильні до зносу, на них можна проїхати п'ять швидких кіл поспіль без погіршення результатів. Мені здається, що команди будуть використовувати тактику з двома піт-стопами, навряд чи хтось зважиться на один. Різниця в швидкості між двома складами становить приблизно 1,2 секунди, в наступному році ми постараємося її скоротити ».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online