Котеджні селища на Новоризькому шосе

  1. Готові будинки, земельні ділянки та котеджі на Новоризькому шосе

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Котеджне селище, ціна будь-яка, знайдено 589

Нове селище невеликий, територія його становить трохи більше 17 гектар. Тут забудовником пропонується два варіанти нерухомості - апартаменти в малоповерхових будинках і зблоковані будинки.

На 23 кілометрі швидкісної Новоризького шосе в оточенні мальовничого лісу розташувався новий селище преміум-класу Park Avenue.

У селищі Глєбова 224 ділянки, різних за площею, ландшафту (Прилісне і польові) і вартості, до яких будуть підведені всі необхідні комунікації.

Розміри ділянок починаються від 10 соток. Звичайно ж, до них проведені всі комунікації, без яких немислимо будівництво та подальше проживання в селищі.

Саме селище - 113 ділянок, які реалізуються без будівельного підряду. Розмір їх починається від 10 до 14 соток. Все підводиться комунікації - центральні, так що будувати будинок в селищі «Новий Світ» можна починати в будь-який зручний час.

Селище невеликий, клубний, особливу увагу в ньому приділяється забезпеченню безпеки жителів.

Незважаючи на досить щільну навколишню забудову, жителям селища буде забезпечена тиша і приватність проживання, а до берега річки Істри можна не поспішаючи дійти за 10 хвилин.

Архітектурна концепція підкреслює прагнення зблизитися з незайманою природою, занурюючись в атмосферу усамітненого лісового масиву.

Побудований зовсім недалеко від Москви в екологічно чистій природній зоні по сусідству з палацово-парковим комплексом Архангельське, красу парку і княжих палаців якого порівнюють зі знаменитим французьким «Версалем».

Нове селище не просто клубний - на закритій лісовій території 74 будинки

Селище камерний, в ньому всього 30 будинків, справжніх 3-4-поверхових сучасних садиб на великих - від 15 соток, лісових ділянках.

Селище припаде до душі цінителям затишку і комфорту. Зовсім недалеко від Москви, в оточенні природи, практично недоторканою діяльністю людини, Ви зможете в повній мірі насолодитися розміреним життям і безтурботним відпочинком.

Всього 9 будинків на закритій території, що охороняється, збудованих за оригінальними проектами - приватність проживання і звичний міський комфорт. Його забезпечують центральні комунікації, супутникове телебачення, високошвидкісного інтернет

Ділянки пропонуються з обов'язковим підрядом на будівництво будинку. 3-рівневі котеджі зводяться по 19 базових проектів (можливі зміни за бажанням замовника), площа їх становить від 400 до 500 кв. метрів.

Нетрадиційна геометрія форм органічно поєднується з навколишньою природою. Всі проекти будинків будуть трирівневі, в кожному котеджі передбачений басейн.

Невеликий, всього 40 ділянок, селище, вже забезпечений необхідними центральними комунікаціями, охороною, якісними внутрішніми дорогами. Розмір всіх ділянок становить 15 соток.

Зблоковані будинки нового селища виконані в готичному стилі з червоної цегли і покриті металочерепицею.

Один з найбільших проектів на ринку заміського будівництва. Елітне селище з багатою інфраструктурою, розташований серед мальовничих озер і чистих лісів.

Повністю відповідає високим вимогам, що пред'являються до житлових комплексів класу Premium.

Останнім часом серед москвичів з'явилася тенденція залишати велике місто і переїжджати жити кудись ближче до природи. Люди стали замислюватися про покупку заміських затишних будиночків або котеджів замість маленької комірки в величезних багатоквартирних будівлях.

Ринок нерухомості переповнений пропозиціями. Ваш вибір пропонуються будь-які варіанти будинків ближче або далі від Москви. Доведеться заздалегідь визначитися з вимогами до напрямку, до самого дому і до його вартості.

Відмінним варіантом буде купити будинок в селі на Новоризькому шосе. Ви запитаєте, чому саме там? Це дуже привабливе місце для бажаючих оселитися ближче до природи, мати комфортні умови для життя і бути в прямому доступі до столиці. Продаж котеджів, готових будинків і землі на Новоризькому шосе набирає все більшої популярності. У цьому районі спостерігається справжній бум житлового будівництва. І це не дивно, адже по-перше, у вашому розпорядженні високошвидкісна автомагістраль, по-друге, ця місцевість по праву вважається курортною, по-третє, має місце вся необхідна інфраструктура. Що ще потрібно для комфортного життя!

Ще потрібно вибрати гідний будинок, який відповідатиме усім Вашим побажанням. Завдання це не з простих!

Готові будинки, земельні ділянки та котеджі на Новоризькому шосе

Найзручніше придбати готовий будинок або дачу по Новоризькому шосе. Так вам не доведеться витрачати нерви на будівництво і нудитися в довгому очікуванні, коли все буде готово. При зверненні в агентство, вам запропонують масу варіантів. Адже дачні та котеджні селища на Новоризькому шосе розростаються з кожним днем. Ви обов'язково знайдете будинок своєї мрії, де буде затишно вам і вашій родині.

Побувавши в цій місцевості один раз, вам не захочеться повертатися в місто. Життя тут буде розміреним і спокійною. Кожен день ви зможете насолоджуватися красою природи, зустрічати світанки і проводжати заходи, які в місті ви просто не помічали. Наявність хороших шкіл, дитячих садів, парків відпочинку, магазинів і супермаркетів дозволить вести нормальне життя, нічим не гірше міський. Діти зможуть нормально вчитися, при цьому перебуваючи на свіжому повітрі і отримуючи користь для здоров'я.

Якщо ви готові змінити своє життя в кращу сторону і купити земельних ділянок і котеджів на Новоризькому шосе, професійне агентство нерухомості допоможе вам. З нами ви зробите правильний вибір, а угода буде проведена грамотно і найбільш вигідно для вас.

    Звенигородський ліс

    Ділянки від 11 сот. Селище в заповідному лісі. Новоризьке ш, 50 км. Комунікації включені у вартість: газ, вода, електрика.

    +7 (495) 540-42-41

    Таунхауси Park Fonte біля ставка

    Сучасна архітектура, поруч парк і ставок. 23 км від МКАД. Проектна декларація на сайті наш.дом.рф

    Готовий селище "Глєбова"

    Ділянки з комм-ціями від 1,5 млн.р. Без доплат! Центральні кому-ції, розвинена инфр-ра, поруч ж / д станція

    +7 (495) 540 42 41

Ви запитаєте, чому саме там?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online