Дизайн вітальні 18 кв.м.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вітальня - те місце, де ми проводимо найприємніші моменти нашого життя. Тут ми спілкуємося з гостями, відпочиваємо днем ​​і проводимо сімейні свята. При такій площі можна реалізувати набагато більше сміливих дизайнерських ідей, ніж при тих же 15 квадратах.

При такій площі можна реалізувати набагато більше сміливих дизайнерських ідей, ніж при тих же 15 квадратах

Сьогодні популярним рішенням залишається світла гама аж до «стерильної» білизни. Якщо вікна кімнати не виходять на північну сторону, і в приміщенні не бракує в природному освітленні, такий варіант буде виглядати дуже стильно.

Білий колір в обробці буде невдалий для «холодних» кімнат: він зробить вітальню похмурою.

Інший модною тенденцією в сучасному інтер'єрі є еклектичність, тобто поєднання, здавалося б, непоєднуваних елементів різних напрямків. Але якщо довірити дизайн вітальні 18 кв. м професіоналам студії «Абрис», то можна отримати результат, який повністю відповідає очікуванням.

Квартири-студії і однокімнатні сьогодні у великих містах заслужили одне з почесних місць в рейтингу найбільш затребуваного типу житла. Для холостяка або невеликої сім'ї з 2-х чоловік це оптимальний варіант за ціною і по комфорту. В таких квартирах нерідко доводиться поєднувати кілька функціональних зон, а найчастіше - вітальню і кухню.

Дизайн кухні-вітальні 18 кв. м ґрунтується на:

  • використанні різних ефектів для зонування;
  • застосуванні функціональної і компактної меблів;
  • помірному використанні аксесуарів і різних прикрас.

використанні різних ефектів для зонування;   застосуванні функціональної і компактної меблів;   помірному використанні аксесуарів і різних прикрас

Як прийомів візуального і реального поділу простору можуть виступати комбіновані шпалери або фарбування стін в різні кольори, нестандартне розташування дивана (спинкою до кухонній зоні, наприклад), легкі конструкції перегородок, острівне планування кухонного гарнітура і ін.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online