«Будівельний трест» побудував храм Преображення Господнього

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Будівельний трест»

В Репино відбулося відкриття храму Преображення Господнього, будівництво якого велося компанією «Будівельний трест» на благодійних засадах. У церемонії відкриття взяв участь голова адміністрації Курортного району Олексій Васильович Куімов.

Храм був відновлений на місці, побудованої ще в 1893 році першої дерев'яної церкви Преображення Господнього в Репино. Храм кілька разів горів, перебудовувався, а в ході Зимової війни 1939-1940 років був повністю знищений. У серпні 2004 року на місці зведеного храму був закладений поклінний хрест, і відбулося його освячення.

«Будівельний трест»

Архітектурний стиль храму-каплиці Преображення Господнього - неорусский. У його зовнішньому вигляді використовувалися мотиви церкви Казанської ікони Божої Матері в Зеленогорську. Відзначимо, що при храмі будуть діяти бібліотека та недільна школа для дітей і дорослих.

«Будівельний трест»

Це п'ята православна церква, в будівництві якої на благодійних засадах брала участь компанія «Будівельний трест». До цього був зведений храм-притулок Благовіщення Пресвятої Богородиці на розі Пискаревского проспекту і Бестужевських вулиці (Калінінський район), каплиця «Неопалима Купина» на Лісовому проспекті (Виборзький район), храм Святої Татіани на Коломяжском проспекті (Приморський район), а також дзвіниця православного храму на честь святого благовірного великого князя Димитрія Донського (Красносельський район).

Довідка про компанію АТ «Будівельний трест»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online