Своїми руками - Як заробляти молодим мамам, сидячи вдома з дитиною? - Voprosnik

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як заробити молодій мамі? Джерело: kamelek.com Щоденник молодої мами Нарешті залишилися позаду мої безсонні ночі ... Після народження дітей, навіть пару годин свободи сприймаєш як безцінний час, хоча раніше я цим часом нехтувала, витрачаючи його даремно. Треба дозволити собі трохи відпочити після півроку нічного життя з дитиною на руках. Підійшла до дзеркала. Темні кола під очима, відвислий живіт і постійне бажання поспати. Це негатив. Пішла в кімнату. Миле створіння сопе, втупившись у ковдру носиком, а, прокинувшись, потираючи очі, дізнається моє обличчя і посміхається на весь свій беззубий рот. Це позитив. Ні, це просто щастя ... Ну а для остаточного і безповоротного усвідомлення себе найщасливішою мамою в світі, потрібно прибрати накопичився негатив і зайняти себе чимось корисним. Чомусь виникає шалене бажання зайнятися роботою. Не по дому, звичайно, а зайняти ...

Як заробити молодій мамі?

джерело: kamelek.com

Щоденник молодої мами

Нарешті залишилися позаду мої безсонні ночі Нарешті залишилися позаду мої безсонні ночі ... Після народження дітей, навіть пару годин свободи сприймаєш як безцінний час, хоча раніше я цим часом нехтувала, витрачаючи його даремно.
Треба дозволити собі трохи відпочити після півроку нічного життя з дитиною на руках.
Підійшла до дзеркала. Темні кола під очима, відвислий живіт і постійне бажання поспати. Це негатив.
Пішла в кімнату. Миле створіння сопе, втупившись у ковдру носиком, а, прокинувшись, потираючи очі, дізнається моє обличчя і посміхається на весь свій беззубий рот. Це позитив. Ні, це просто щастя ...
Ну а для остаточного і безповоротного усвідомлення себе найщасливішою мамою в світі, потрібно прибрати накопичився негатив і зайняти себе чимось корисним. Чомусь виникає шалене бажання зайнятися роботою. Не по дому, звичайно, а зайняти себе чимось професійним. Зловила себе на раптової думки - хочу заробити грошей. Ну звичайно, можна попросити їх і у чоловіка, але, сильна жінка - це незалежна жінка, яка завжди повинна мати свій заробіток. Посміхнувшись, згадала слова Юліана Тувіма, - «кожна жінка мріє мати вузьку ногу, а жити на широку». Ну що ж, це частково, правда.
Отже, офісна робота і вихід на попередню роботу в принципі не розглядається взагалі. Буду зберігати грудне годування до останньої краплі і ніяких роз'їздів!
Залишається тільки робота на дому. Заглибившись в надра Інтернету, знаходжу, що вдома молодій мамі можна займатися такими видами діяльності:
1. Перегляд пошти. Необхідно переглядати рекламу, заходити на певний сайт і отримувати за кожен перегляд гроші. Сенс, чим більше відвідуваність сайту у рекламодавця, тим більше туди прийде відвідувачів. Перегляд пошти включає в себе: - оплату за серфінг - тобто необхідно послідовно переглядати сайт рекламодавців і отримувати за це кредити (внутрішня валюта даної системи) або грошову винагороду; - оплата за кліки - вони відрізняються від серфінгових тільки тим, що сайти рекламодавців відкриваються в новому вікні, а серфінгових в одному і тому ж вікні браузера; - Рефссилка- це моя посилання яка дається при реєстрації. Її можна рекламувати, і хто зареєструється з цього посилання, буде працювати на мене. Оплата становить приблизно + 50% доходу з одного реферала. Наприклад, якщо перегляд листи варто 0.003 $, після перегляду його рефералом мені нараховується 0.0015 $. Не густо…
2. Анкетування. Ну тут все зрозуміло - відповідаю на питання в анкеті, отримую за це гроші. Анкетування в основному проводять західні компанії, які зацікавлені в просуванні своєї продукції і тому попередньо досліджують ринки збуту. Оплата варіюється від 1 до 10 $. Найпоширенішими компаніями-опитуваннями є SurveySavvy, ACOP і CIAO Survey.
3. Заробіток на файловому хостингу DEPOSITFILES. Тобто існують такі безкоштовні файлові сервери як depositfiles, uploading або інші їм подібні, на яких можна скачати файли. Виявляється depositfales платить гроші за те, що мої файли будуть скачувати. За 1000 скачок жителями Росії або США я отримую 5 $.
На мій подив, просто неймовірне безліч видів заробітку я знайшла в мережі Інтернет. Крім перерахованого вище, ще можна торгувати валютою на ринку Forex, де завдяки маржинальної торгівлі є можливість торгувати навіть незначними сумами валюти, створити свій сайт і торгувати контекстною рекламою і посиланнями. Писати статті, переклади або пости на форуми і продавати їх на біржах фріланса (наприклад таких як weblancer.net, freelance.ru) і багато багато іншого. І це не кажучи вже у давно призабутих фінансових пірамідах, обробці та збиранні кореспонденції на своєму і-маил, пошуку клієнтів для збуту якої-небудь нікому не потрібною косметики та ін.
Отже, твердо вирішивши для себе зайнятися справою, я вирішила почати з малого і мені зрозумілого.
1. Анкетування. Після реєстрації в трьох великих компаніях, мені прийшло всього два опитування! Перший я пропустила через свою відсутність (не перевірено пошту), на другій я сумлінно відповідала, витративши дуже багато часу, так як, по-перше, опитування англійською мовою, а з ним я дружу виключно на ви і, тому, кожен раз доводилося лізти в словничок. По-друге, кожне питання в опитувальнику пов'язаний з попереднім, тому дійсно потрібно думати, про що пишеш. Найприкріше було те, що ніякої оплати після цього не було.
З опитуваннями зав'язала раз і назавжди!
2. Залишення постів на форумі. Зареєструвавшись на сайті advego.ru, почала висиджувати ночами, намагаючись схопити вільний замовлення. А це, скажу я вам, справа непроста. Дуже часто замовлення на цьому сайті бувають доступні тільки раз в певний проміжок часу, і перехопити його може хтось спритніший тебе. В середньому вартість залишення поста коливається 0,05-0,50 $ в залежності від форуму і обсягу повідомлення. За тиждень безсонних ночей (а працювати з двома дітьми в будинку я можу виключно тільки вночі), я заробила 2,5 $. Вивести їх на гаманець системи webmoney так і не змогла, так як висновок мінімальної суми на цьому сайті становить 5 $.
З постами теж зав'язала ...
Уже з вимерлим настроєм від усвідомлення того, що чогось я не розумію в байках про багатих і щасливих фрілансерів, які кинули свої офіси і радіють роботі на дому, я все-таки знову сіла за комп'ютер.
Мимоволі помітила косий погляд чоловіка, який почав сумніватися в моїй осудності від дотримання такого «нічного режиму».
- Не сиди так довго ночами! Це ж смішно, заради одного долара витрачати стільки часу! - говорив він.
- Не заважай! Я працюю!!! - огризалася я, соромлячись визнати його правоту.
- Мама, пограй зі мною ... - ображено підходила до мене старша дочка.
- Не заважай! Я працюю ... - автоматично повторювала я.
В результаті, втома взяла своє. Майже два тижні пройшли даром. Я повернулася до того, з чого практично починала, - підійшла до дзеркала.
Темні кола під очима збільшилися, очі просто злипаються, з'явилася сутулість від сидіння за комп'ютером і вже жахливо нав'язливе бажання поспати. Це негатив.
Пішла в кімнату. Діти гралися самі з собою, побачивши мене старша образливо відвернулася, а молодша, зрадівши раптовій появі мами, почала дертися до мене на руки. Це ...
Я взяла на руки дітей, заглянула їм в очі, і ... зрозуміла. Я зрозуміла, як потребували вони весь цей час в моїй турботі, і як потребувала я в їх веселою метушні. Вони стільки часу провели без мене! Раптом в пам'яті спливла недавня картина, коли дочка намагалася мені пояснити, що вона хоче, а я ніяк не могла цього зрозуміти. Вона кричала мало не плачучи, ображено махала руками і в результаті села на стільчик і замкнулася в собі.
- Вона хоче дельфінчика. Ти зовсім перестала її розуміти, - строго сказав чоловік, увійшовши в кімнату і вручаючи доньці довгоочікуваного дельфіна.
Я остовпіла. Дійсно, буквально два тижні тому для мене не склало б труднощів зрозуміти її слова, а зараз все так віддалилося.
Весь вечір я провела з дітьми, грала з ними в м'яч і читала книжки, потім купувала і міцно розцілувала перед сном.
Уклавши дітей спати я ... знову побігла до комп'ютера і почала посилено стукати по клавіатурі. На одному диханні я написала статтю про те, як важливо бути розуміє і люблячою матір'ю для своїх дітей, як необхідно більше часу приділяти їхнім проблемам і навчитися терпінню в їх вихованні. З почуттям повного задоволення я вимкнула комп'ютер і пішла спати до своїх мирно сопучи діткам.
Незабаром, я продала цю статтю (а сайти потім ще можуть Продати посилання в статтях для просування сайтів під Гугл ) І заробила свої перші довгоочікувані гроші. Так почалася ера мого нового життя копірайтера.

Автор статті: Наталія Ворожцова

Заробіток для Мам

Заробіток для Мам

Багато мам, чиї діти не ходять в дитячий сад, хотіли б мати якусь, хоча б зовсім невелику роботу на дому, щоб мати можливість отримати трохи грошей на дрібні витрати, а також урізноманітнити свої будні і відчути себе «в справі». Дуже часто ця мрія так і залишається нездійсненною, тому що жінка, яка отримала, наприклад, освіту економіста, просто не уявляє, на що ще вона може бути здатна крім своєї професії. Насправді ж все не так складно, як здається, потрібно тільки почати, дати собі поштовх, приступити до активного пошуку.

Хто шукає той знайде
«Не знаю, чим зайнятися, нічого не вмію», - часто можна почути від мам, які мріють знайти роботу на дому. Однак це абсолютна брехня. Немає такої людини, яка б не міг робити ніякої роботи на дому. Проблема полягає в недостатньому знанні того, як можна заробити сидячи вдома і які існують види підробки. Також багатьох бентежать складності, пов'язані з відсутністю ідей і активності, необхідних для пошуку бажаного.
В першу чергу важлива ініціатива. Без активного початку дуже складно не те, що знайти роботу на дому, але і взагалі що-небудь зробити в цьому житті. Тому зберіться силами і дайте собі установку діяти. Навіть якщо з першого разу у вас нічого не вийде і ваші пошуки не увінчалися успіхом, не впадайте у відчай і продовжуйте розпочате: перемагає той, хто не здається.

Як шукати?


Існує чимало способів пошуку роботи на дому. Щоб мати максимальний успіх, необхідно знати якомога більше напрямків, в яких потрібно рухатися для досягнення мети.
Одна з можливостей дізнатися про варіанти підробітку вдома - це спілкування з людьми. У кожного з нас є, принаймні, кілька людей, з якими ми перебуваємо в досить близьких стосунках і ще більше тих, з ким знайомі, але практично або зовсім не спілкуємося. Почніть цікавитися, чим займаються інші люди, можливо, у когось з ваших приятелів вже з'явилася ідея з приводу підробки на дому, а може бути, хтось вже активно взявся за цю справу. Як то кажуть, одна голова добре, а дві краще - міркуйте разом з подругами про те, чим можна зайнятися вам, молодим мама.
Ще один шлях пошуку ідей - Інтернет. Якщо ви читаєте цю статтю, значить, цей ресурс доступний і вам. Почніть регулярно переглядати сайти з пропозиціями про роботу. Практично на всіх таких сторінках є розділ «робота на дому» або «віддалена робота». Зверніть увагу на цей пункт, тому що там може бути те, що вас зацікавить.
Якщо у вас з'явилася ідея, наприклад, зайнятися набором і роздруківкою тексту на комп'ютері або написанням контрольних і рефератів, але ви не знаєте, де знайти клієнтів для себе, також зверніться до безкоштовних дошках оголошень в інтернеті, на кілька сайтів дайте свої оголошення і постійно оновлюйте їх. Також роздрукуйте їх на папері і розклейте по місту. Якнайбільше оголошень розповсюдьте по вашому мікрорайону, це можна зробити, поки ви гуляєте з дитиною. Бажано при роздруківці не робити дрібний шрифт і не використовувати маленькі листочки. Розташовуйте свої оголошення на аркуші А4 так, щоб їх помістилося максимум чотири, не більше. Це важливо для зовнішнього вигляду ваших листівок і для того, щоб вони були помітні серед інших оголошень.

Чим зайнятися
Для того щоб дати поштовх вашій уяві, пропонуємо вам кілька варіантів перевірених способів підробітку вдома.

Няня

Ви сидите вдома з малям. Найчастіше такі дітлахи нудьгують по друзях, їх постійно потрібно веселити, як-то розважати, якщо поруч немає інших дітей. Завдяки роботі няні ви вб'єте двох зайців: займатиметеся вигідною справою і придбаєте компанію для своєї дитини. Треба відзначити, що в завдання няні може входити не тільки сидіння з малюком з ранку до вечора. Тут існує маса варіантів, які ви можете описати в своєму оголошенні при пошуку клієнтів.
Перший варіант - це звичайні обов'язки, тобто з ранку вам приводять дитину, ви сидите з ним весь день, дбаєте про нього, а ввечері його забирають.
Другий - можна вказати в оголошенні, що ви можете, наприклад, забрати дитину ввечері з дитсадка і посидіти з ним пару годин, поки за ним не приїдуть батьки. Це буде особливо зручно тим, хто живе поруч з дитячим дошкільним закладом.
Третій варіант роботи няні - супровід дитини на секцію, в студію або ще куди-небудь. Наприклад, забрати дитину в обід з дитсадка і відвести на секцію. Тут потрібна буде деяка мобільність, але якщо все знаходиться поруч, це не буде створювати сильних проблем.
І так можна придумати ще багато різних варіантів того, як ви можете за помірну плату допомагати іншим управлятися з дітьми.

Набір тексту


Набір тексту

У вас є комп'ютер і принтер, і ви відмінно друкуєте наосліп? Займіться набором тексту. Ця підробіток хороша тим, що її можна одночасно поєднувати з іншими справами. Навіть, якщо ви знайшли, наприклад, роботу няні і сидите з дитиною, у вас все одно може знайтися трохи вільного часу, щоб по чуть-чуть набирати текст.

Коли ви будете давати оголошення про набір і роздруківці тексту, вкажіть ще пару можливих послуг, пов'язаних з цим заняттям. Це може бути оформлення і розрізання оголошень, складання таблиць і т.п. Описувати все, що ви вмієте робити.

Реферати, контрольні, курсові

Якщо ви не забули, що таке реферати та як вони пишуться, вам цілком доведеться під силу написання контрольних, курсових та інших письмових робіт для навчальних закладів. Сучасні технології помітно полегшують це завдання, тому зайнятися цією справою людині, здатній мислити в освітньому ключі, буде нескладно.
До того ж у тих, хто закінчив коледж або інститут, можливо, залишилися в архівах вже готові контрольні та реферати, які також можна використовувати в роботі. Головне - не боятися писати і частіше зв'язуватися з замовником, погоджуючи глави і пункти письмової роботи.

Статті та казки

Можливо у вас філологічну або журналістську освіту, а ви і не замислювалися, що зможете підробляти за професією, сидячи вдома Можливо у вас філологічну або журналістську освіту, а ви і не замислювалися, що зможете підробляти за професією, сидячи вдома. Але навіть якщо ви не вчилися, все одно варто спробувати свої сили в написанні статей. Спочатку можна просто запропонувати свою творчість в журнал або на сайт, де немає гонорарів. Також спробуйте написати в один з невеликих журнальчиків типу «Мамочкіна школа» і подібні до нього, там виплачують невеликі грошові винагороди. Якщо ваш труд припаде до смаку редакціям ЗМІ - дерзайте далі, вправляючись у створенні статей, удосконалюючи свої навички і розшукуючи нові можливості для визначення своєї творчості.
Не дивуйтеся, але саме батьки вміють найкраще вигадувати дитячі казки. Спробуйте оформити на папері те, що ви розповідаєте своєму чаду перед сном, і запропонувати в який-небудь дитячий журнал або в видання для мам.

Вироби, сувеніри

Вироби, сувеніри

Практично в кожному місті існують магазини, де приймають речі, зроблені своїми руками. Це, як правило, подарункові лавки. Подумайте, що ви можете створити такого, щоб запропонувати на продаж в такий магазин. Можливо, ви любите вишивати або робити оригінальні сувеніри. А дехто захоплюється шиттям ляльок.
Для того щоб надихнутися і зрозуміти, що ви вмієте і чому б хотіли навчитися, зайдіть в інтернеті на різні сайти по рукоділлю. Вас вразить різноманітність творчих ідей, і вам неодмінно захочеться спробувати щось змайструвати своїми руками.
Навіть якщо у вашому місті чи селі немає лавки, що реалізує товари від населення, це цілком можна зробити через Інтернет, запропонувавши своє творіння в відповідний магазин або розмістивши на який-небудь сайт фотографії рукоділля і залишивши свої координати для бажаючих придбати ваші дивини.

В'язання, шиття

Пов'язана своїми руками або зшитого одяг такоже буде користуватись Попит, если найти підходяще місце ее реализации Пов'язана своїми руками або зшитого одяг такоже буде користуватись Попит, если найти підходяще місце ее реализации. Можливо, даже Ваші Знайомі і друзі НЕ відмовляться купити Ваші вироби. А спробуваті собі на ніві швачки можна в зимові свята, тому что в ЦІ дні всегда в ходу и Святковий одяг и дитячі новорічні костюми.
Такоже НЕ забувай, что швачка и в'язальніця могут НЕ только виготовляти одяг, но и делать всякі Корисні штуки. Асортимент буде залежати лише від вашої фантазії: сумки, ігольніци, м'які іграшки, кишені для дрібниць, прихватки, постільна білизна, прикраси в дитячу кімнату і багато, багато іншого.
Не забудьте, що і тут неоціненну допомогу вам нададуть не тільки спеціальні магазини, які беруть ваш товар, але і оголошення на міських та інтернет-дошках, а також знайомі і друзі, які на власні очі побачать всю красу вашого творіння і розкажуть про нього іншим.

Роботи на комп'ютері з використанням Інтернету

У вас є доступ до Інтернету, принтер і пишучий DVD-ROM У вас є доступ до Інтернету, принтер і пишучий DVD-ROM? Щоб спробувати себе на комп'ютерному терені, запропонуйте друзям знайти для них будь-яку потрібну інформацію. Це може бути все, що завгодно: від рецепта улюбленої страви та інструкції до використання ліків до аудіо і відео файлів.
Не у всіх є можливість доступу до інформації всесвітньої мережі, і ви можете сміливо запропонувати свої послуги. Можливо, комусь потрібно відправити електронний лист, кому-то просто записати улюблений фільм, хтось не знає, як знайти роботу. Все це ви можете описати в своєму оголошенні.

Приготування їжі

Багато жінок заробляють, готуючи обіди вдома Багато жінок заробляють, готуючи обіди вдома. Для цього заняття краще мати машину, тому що готові страви потрібно буде, швидше за все, відвозити до закладів, що замовили їх вам. Пошукати бажаючих скористатися вашою послугою можна як за оголошеннями, так і через знайомих. У деяких фірмах працюють постійні кухарі, які привозять в обідній час (і не тільки) свіжу домашню їжу.
Якщо ви майстриня зі створення солодощів, запропонуйте свої послуги по випічці святкових тортів на замовлення. Також спробуйте домовитися з ким-небудь із знайомих, які торгують на ринку, щоб той налагодив реалізацію зліплений вами булочок і пиріжків.

Майстер манікюру і педикюру на дому

Якщо у вас знайдеться пара місяців і необхідна сума грошей для того, щоб пройти курси педикюру-манікюру, ви можете отримати відмінну професію, працювати по якій можна виключно на дому Якщо у вас знайдеться пара місяців і необхідна сума грошей для того, щоб пройти курси педикюру-манікюру, ви можете отримати відмінну професію, працювати по якій можна виключно на дому. Як тільки ви закінчите курси, перший час краще працювати безкоштовно, щоб, по-перше, попрактикуватися, а по-друге, отримати постійних клієнтів.
Ваші подруги після відвідування вашого «домашнього салону» послужать вам хорошу службу, коли розкажуть своїм знайомим про ваш новий занятті і порадять їм відвідати саме вас.

Перукар на дому

Подібно професії майстра педикюру-манікюру ви можете освоїти перукарська справа Подібно професії майстра педикюру-манікюру ви можете освоїти перукарська справа. Це також може приносити хороший дохід, якщо постаратися «напрацювати» клієнтів. До того ж ваше вміння стригти буде корисно для всієї родини.
А коли ви вирішите вийти на роботу, у вас буде можливість крім своєї основної професії розглянути вакансії перукаря в салоні краси. До того ж на той час, швидше за все, ви вже придбаєте непоганий досвід в цій справі.

Косметика

Деякі жінки, які мають багато подруг і знайомих, вирішують зайнятися розповсюдженням косметики Деякі жінки, які мають багато подруг і знайомих, вирішують зайнятися розповсюдженням косметики. При наявності можливості переконувати і активній рекламі засобів, у них виходить непогано розвернутися. Але навіть якщо ви не зможете отримати на цій справі стільки грошей, скільки хотілося б, швидше за все, собі на косметику ви заробити зможете.

Не зупинятися в пошуку


Як ви розумієте, що справ, якими можна заробляти на дому, можна перераховувати ще багато. Тому все залежить тільки від вас: від вашого бажання і можливостей. Звичайно, при виборі заняття потрібно керуватися багатьма факторами, так, наприклад, якщо ви живете в невеликому селі, де основне населення - люди, що працюють на полях, швидше за все, професія майстра манікюру у вашій місцевості буде мало затребувана.
Найголовніше, навіть, якщо у вас вже намітилося якусь справу, не зупинятися на досягнутому. Прагніть завжди на краще, нехай ваш пошук не припиняється. Освоюйте нові техніки, вчіться, спілкуйтеся з людьми і робіть для себе корисні висновки. Пам'ятайте: чим більше активності ви проявляється, тим більше можливостей вам буде відкриватися.

Але і не забувайте найголовніше, що Ви мама, а це найсвятіше що є у Вашої дитини.

Як заробити молодій мамі?
Як заробити молодій мамі?
Як шукати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online