МВС Казахстану: Держномер можна буде вибрати по інтернету

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

МВС Казахстану: Держномер можна буде вибрати по інтернету

Державний номер для автотранспортного засобу можна буде вибрати по інтернету, якщо в Казахстані буде прийнятий закон, розроблений Міністерством внутрішніх справ РК і вже внесений на затвердження в Уряд, передає   Bnews Державний номер для автотранспортного засобу можна буде вибрати по інтернету, якщо в Казахстані буде прийнятий закон, розроблений Міністерством внутрішніх справ РК і вже внесений на затвердження в Уряд, передає Bnews.kz прес-служба відомства.

Після введення в дію зазначеного закону будь-яка людина зможе вибрати в базі даних через інтернет або безпосередньо при зверненні в дорожню поліцію (або в спеціалізований центр обслуговування населення при їх відкритті) сподобався номер і дізнатися, скільки він буде коштувати згідно тарифікації. Перерахувавши зазначену суму в бюджет і представивши підтверджуючі документи, можна буде отримати бажаний номер. Ніяких перешкод і «тіньових» відносин.

Відповідний законопроект вже розроблений і в кінці поточного року буде внесений на розгляд в Парламент РК.

Законопроектом передбачається внесення змін і доповнень до Податкового кодексу, в частині встановлення збільшених ставок державного мита за видачу державних номерних знаків підвищеного попиту.

Законопроект пройшов процедури узгодження з усіма зацікавленими державними органами і в тому числі з Генеральною прокуратурою та Міністерством юстиції, а також щодо нього є позитивний висновок антикорупційної експертизи.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online