Кухонний куточок: як вибрати диван

  1. Як використовувати кухонний куток?
  2. Конструкції кухонних диванів
  3. Якої форми кухонний куточок купити в меблевому салоні?
  4. На що звернути увагу при виборі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купити кухонний куток - значить забезпечити себе не тільки затишним місцем для обідів, сніданків і вечерь, а й зоною відпочинку. Кухонний куточок складається з дивана, найчастіше кутового, стільців (табуретів або пуфів) і обіднього столу. Таке комплексне рішення дозволяє організувати достатньо місць і для гостей, і для сім'ї навіть в малогабаритній кухні .

Як використовувати кухонний куток?

Його роль - не тільки місце для поглинання чогось смачненького. Кухонний куточок в Кропивницького, де далеко не всі квартири просторі, господині використовують по-різному:

  • територія для зберігання кухонного приладдя, побутових приладів, інших речей;
  • спальне місце (якщо вибрати диван пристойних розмірів);
  • поки мама готує, за кухонним столом можна робити уроки, ліпити або малювати - місця вистачить усім.

територія для зберігання кухонного приладдя, побутових приладів, інших речей;   спальне місце (якщо вибрати диван пристойних розмірів);   поки мама готує, за кухонним столом можна робити уроки, ліпити або малювати - місця вистачить усім

Кухонний куточок ефективно ділить кухню на дві зони - їдальню і зону для приготування їжі.

Читайте також: Вибираємо кухонний гарнітур: переваги і недоліки фасадів

Конструкції кухонних диванів

дивани для кухні бувають цільними і модульними. Перший складається з двох зручних сидінь, з'єднаних між собою за допомогою кутового елемента - з'єднувача. Одне сидіння за розмірами більше іншого, тому диван по контурах схожий на букву L. Це просто знахідка для маленьких кухонь.

Читайте також: Як вибрати дитячі меблі: 3 корисних ради

Модульний кухонний диван складається з 2-5 частин, які приставляються один до одного в тій послідовності і формі, як того побажають господарі. Модульних меблів можна надати будь-яку форму, розставити окремі елементи в довільному порядку. Це великий плюс. У гостей створиться враження, що ви постійно купуєте нові дивани. Щоб комутаторів для послуг не роз'їжджалися, простежте за якістю збірки і самої моделі.

Якої форми кухонний куточок купити в меблевому салоні?

Головна і найбільша частина куточка - диван. Його форма і розмір визначають форму і призначення всього меблевого комплекту .

  • L-подібний - кутовий диван, дуже компактний, добре підходить для маленьких приміщень.
  • U-подібний - займає багато місця, тому підходить для великої кухні. При правильному монтажі і підборі його можна вписати в нішу.
  • Кухонний куток з еркерниє диваном - призначений спеціально для ніш. У нього може бути прямокутна, трикутна і навіть кругла форма.

На що звернути увагу при виборі

Перед тим як купити кухонний куток в Кропивницького, обов'язково виміряйте кімнату, в якій він буде стояти. Зверніть увагу на напрямок, де ви поставите меблі (деякі дивани можна поставити тільки в правий кут кухні, інші - тільки в лівий). Існують універсальні моделі, які дозволяють збирати їх для будь-якого напрямку.

  1. Поцікавтеся у продавця-консультанта, якого типу меблі ви купуєте. Він обов'язково підкаже, де вона буде краще виглядати і прокоментує особливості складання.
  2. Розмір дивана для кухонного куточка , А також столу і стільців залежить від розміру вашого приміщення. У малагабарітную кухню впишеться не кожна модель, тому будьте уважні при підборі.

Виміряйте наступні параметри:

  • Висоту і ширину ніш, дверних прорізів, стін, радіаторів опалення, висоту підвіконь.
  • Виміряйте загальну довжину кухонного куточка, окремо - довжину сидінь дивана, висоту столу. Це має значення, якщо ви розташуєте меблі під вікном.
  • Кухонні меблі не повинна заважати пересуванню господині і гостей. Від кухонного комплекту до інших меблів повинно залишатися не менше метра, а до стін - не менше ніж 80 см.

Заходьте в наш меблевий салон «Злато» на Набережній, щоб вибрати найкрасивіший кухонний куток в Кропивницького. Дзвоніть за телефонами, вказаними на сайті: проконсультуємо і допоможемо в будь-яких питаннях, що стосуються меблів.

Як використовувати кухонний куток?
Як використовувати кухонний куток?
Якої форми кухонний куточок купити в меблевому салоні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online