Чим відрізняються дешеві наручні годинники від більш дорогих?

  1. Чим відрізняються дешеві наручні годинники від більш дорогих? У чому полягає відмінність між дешевими...
  2. У чому полягає відмінна риса дорогого годинника?

Чим відрізняються дешеві наручні годинники від більш дорогих?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У чому полягає відмінність між дешевими китайськими годинами і теж наручними годинниками, але вже більш дорогими моделями, так званими «копіями оригіналів»? Сьогодні не ведеться мова про брендових годинниках і знаменитих годинних марках.

Вже скільки років, займаючись продажем наручних годинників на ринку селища спостерігаю картину як людина приходить купувати годинник і коли питаєш, а котрій годині ви хочете? Те можна почути часто відповідь - механічні!

Так в чому особливість китайських годин дешевих?

Почнемо з того, що механізми в них стоять, що ні їсти найпростіші, ще їх називають «штамповані» і досить часто вже не розбірні, за словами знайомого годинникаря, тобто одноразові. Є вони як жіночі моделі так і чоловічі.

Кришка задня кріпиться до корпусу на клямці і в найдешевших моделях відсутня яка-небудь ущільнювальна гумка. Це в свою чергу впливає на довговічність самого механізму, так як часто в людини, особливо в теплу пору потіє рука, а це призводить до появи окислення (білого нальоту) на корпусі. У деяких людей старшого віку таке окислення може викликати алергію. При попаданні під дощ і під час миття рук, є ймовірність підтікання рідини в корпус.
Кришка задня кріпиться до корпусу на клямці і в найдешевших моделях відсутня яка-небудь ущільнювальна гумка
Варто зауважити, що є деякі моделі таких годин і з ущільнювальною гумкою під кришкою, що закриває механізм в корпусі. Такі моделі служать вже набагато довше, хоча і схильні до болячки втрати зовнішнього вигляду. Дізнатися про це можна у продавця консультанта або просто відкривши задню кришку на корпусі.
Ущільнювач під кришкою, деталь дрібна, а на довговічність годин впливає сильно.

Сам корпус в такому годиннику з латуні і пофарбований напиленням, яке в залежності від умов носіння тримається різний час. При більш агресивною експлуатації, носіння в ліс за журавлиною або чорницею, де волога, пил і піт постійні супутники облазить воно дуже швидко, а при більш акуратною експлуатації то таке покриття здатне протримаються довгий час. Наприклад, вихід на збори або до церкви.

Відповідно при експлуатації в таких умовах втрачається зовнішній вигляд годинника і вони застосовуються вже тільки для показу часу.

Досить часто на них зустрічається браслет «гумка» який підтягується за розміром руки, а так штатно, комплектуються ремінцем зі шкіри замінника. Ремінець або браслет з часом змінюється досить просто, підібрати можна будь-який, в залежності від бажання.

Довговічність ходу батарейки залежить від того скільки вони з часу випуску до моменту продажу людині транспортувалися і лежали на вітрині. Хоча батарейка змінюється досить швидко і яку встановить в годинник залежить від бажання клієнта. Відмінність в якості самого елемента, ціною і тому скільки вона буде працювати без заміни.

Купують такий годинник в основному люди мало забезпечені або пенсіонери, для яких були б годинник і показували час на руці і на більш дорогі моделі просто обмежені в грошах. Такі годинники сильно підкуповують ціною і зовнішнім виглядом і запросто їх можна купити або у себе в селищі де проживаєте або прямо з доставкою додому.
Купують такий годинник в основному люди мало забезпечені або пенсіонери, для яких були б годинник і показували час на руці і на більш дорогі моделі просто обмежені в грошах
Варто відзначити, що дешеві моделі годин з ущільнювальною гумкою під кришкою здатні прослужити багато років. Особисто мені зустрічалися моделі такого годинника, що працювали по три чотири роки, а часом і більше. Кажу з упевненістю, так як доводилося в них змінювати елементи живлення-батарейки. А на самій кришці корпусу, на внутрішній стороні ставив дату продажу годин. Зазвичай гострим предметом дряпається на внутрішній стороні кришки, дата продажу і місце покупки. Візуально мало помітно, а досвідчене око побачить.

У чому полягає відмінна риса дорогого годинника?

Особливістю дорогого годинника є в першу чергу якість виготовлення таких виробів в загальному і зокрема механізму, корпуси годинників і самого браслета або ремінця.

Якщо встановлений кварцовий механізм, то він може мати певні ускладнення, такі як календар, хронометр або ж цей механізм буде виготовлятися виключно цим виробником годинників і встановлюватися тільки в певні серії і моделі годин.

Якщо встановлений кварцовий механізм, то він може мати певні ускладнення, такі як календар, хронометр або ж цей механізм буде виготовлятися виключно цим виробником годинників і встановлюватися тільки в певні серії і моделі годин

Це якщо брати до уваги кварцові механізми, а коли справа доходить до механічних годинників то в них кожен брендовий виробник годинників встановлює свої механізми і часто буває власної конструкційної розробки. На додачу до цього, такі механізми мають власний серійний номер, відмінні логотипи на самих елементах годинникового механізму або ж голограмні мітки і зображення, а часто і нанесення мітки відомі тільки на заводі самого виробника цього годинника.

Зазвичай це упаковано в добротний і красивий корпус, що відрізняється опрацюванням деталей в дрібницях. Виготовлений в простих варіантах зі спеціальної сталі, а більш дорогих моделях то із застосуванням напилення із золота, платини в різних варіаціях або ж корпус виготовлений повністю з цих дорогоцінних металів.

За рахунок якісного застосування матеріалу для виготовлення корпусу, такий годинник відрізняються «чутливим вагою». Вони важчі в руках на відчуття та й на вагах теж від дешевих моделей годинників, де для виготовлення корпусу застосовується латунь або сплави взагалі невідомого походження з найдешевших. З нанесеним кричущо яскравим напиленням, здатним зникнути через пару місяців носіння в кращому випадку.

Розмітка на циферблаті «індексів», міток і цифр нанесена рівно і акуратно. Сам циферблат часто має рельєфну мікроструктуру, помітну при ретельному розгляді зблизька.

Сам циферблат часто має рельєфну мікроструктуру, помітну при ретельному розгляді зблизька

Найчастіше в такий годинник мають встановлене сапфірове скло. Воно має підвищену стійкість до подряпин в побутовому використанні.

Особливістю таких годин і відмінністю, є на коронці нанесений розпізнавальний знак виробника годинників, які підтверджують їхнє ставлення до певного бренду.

Особливістю таких годин і відмінністю, є на коронці нанесений розпізнавальний знак виробника годинників, які підтверджують їхнє ставлення до певного бренду

Фірмовий логотип бренду на коронці годин.

Браслет більш масивний на дотик і на вигляд, зроблений добротно і акуратно виготовлені і підігнані ланки. На клямці є фірмовий логотип даного виробника.

На клямці є фірмовий логотип даного виробника

Мають тривалу гарантію від інтернет магазину годин, а часто і від самого виробника «міжнародну гарантію». І без різниці в якій країні їх купували.

Наявність паспорта на годинник, серійного номера виробника, вказівка ​​моделі годин на самій кришці зі зворотного боку годин.

Наявність паспорта на годинник, серійного номера виробника, вказівка ​​моделі годин на самій кришці зі зворотного боку годин

Наявність фірмової інструкції, міжнародної гарантії і супровідних документів з фірмовою символікою і логотипами. Все це відмінності і прикмети дорогих і фірмових годин.

Вище зазначені відмінності є ознаки дорогих і фірмових годин, одночасно з цим, наявність таких ознак це ще не вказує на 100% їхню справжність. Це може бути якісна і гарна копія. Найчастіше справжність істинно дорогого годинника можна дізнатися тільки в експерта високого класу. Хоча в багатьох випадках, такі ознаки і відмінності дорогого годинника можуть багато чого сказати про них самих і якості виготовлення.

Пара тематичних відеороликів на вище наведену тематику. А котрій годині купувати - вирішує вже сам господар, виходячи зі своїх можливостей, запитів та інших непрямих моментів.

Підсумок: Такі дешевий годинник більш підійдуть для парадного носіння, в поїздку, щоб подивитися час в дорозі, час відходу поїзда і маршрутки, ще в ліс за грибами в суху погоду і бажано в кишені якщо сира погода або йде дощ. Нові вони вигляд мають гарний. На вартість своїх грошей вони відпрацюють свій час.

Дорогі і якісні годинник купуються для інших цілей, крім відображення часу і мають практичне або статусне значення для їх власника, а також можуть багато розповісти про нього самого.

Сподобалася замітка - натискати кнопочки соціальних мереж і поділися з друзями!

Запропонувати новину, огляд, відгук або стати автором розділу!
звертаємося через форму зворотного зв'язку тут.


До запису 9 коментарів


Коментарі

Чим відрізняються дешеві наручні годинники від більш дорогих?
У чому полягає відмінна риса дорогого годинника?
Чим відрізняються дешеві наручні годинники від більш дорогих?
У чому полягає відмінність між дешевими китайськими годинами і теж наручними годинниками, але вже більш дорогими моделями, так званими «копіями оригіналів»?
Вже скільки років, займаючись продажем наручних годинників на ринку селища спостерігаю картину як людина приходить купувати годинник і коли питаєш, а котрій годині ви хочете?
Так в чому особливість китайських годин дешевих?
У чому полягає відмінна риса дорогого годинника?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online