Аналіз копій швейцарських годинників журналістом з Росії

  1. Чому багатії перестали купувати оригінальний годинник?
  2. Дублікати роблять підпільно в Швейцарії
  3. Бельгійська репліка трохи поступається дублікатами
  4. Копії з ОАЕ це МІФ
  5. Китайська підробка обман!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Настав 2017 рік і всім давно вже зрозуміло, що світ не стоїть на місці, а продовжує рухатися вперед по всіх фронтах. Разом з ним змінюється культура і тенденції в моді. Поговоримо на цей раз про копії швейцарських годинників. Розберемо і вивчимо це питання детально з усіх боків так щоб ні у кого з читачів не залишилося питань купувати копію годинника або купити оригінал. Відповімо на питання, а що взагалі таке копія, репліка, дублікат, хто їх робить, чи законно все це і де їх можна купити, так щоб не обманули. Як такий годинник з'явилися в нашому житті і чому багатії перестали купувати оригінальні швейцарські годинники?

Чому багатії перестали купувати оригінальний годинник?

Хочу відразу почати з багатіїв і з їхньої політики в цій галузі. В інтернеті повно різних інтернет магазинів, які займаються продажем реплік, але не зрозуміло на перший погляд, кому можна довіряти, а кому не варто. Таке питання терзає будь-якого покупця, який наважився піти на такий крок, як покупка копій. Скрізь різні ціни і різні умови покупки. Одна модель годинника може продаватися на різних сайтах за різними цінами. Причому, ціни відрізняються дуже сильно. Мій аналіз сайтів показав, що наприклад, годинник Patek Philippe Sky Moon Tourbillon на одному сайті стоять 1000 рублів, на іншому 6000 рублів, на третьому 9000 рублів, на четвертому 21000 рублів, а на п'ятому аж 35000 рублів! Читаю уважно характеристики і умови покупки, гарантії і доставки. У чому підступ? Модель годин одна, а ціни різні. І виходить, що виявляється вся справа в якості і в виробники тієї чи іншої копії. Тому як матеріали і принцип збірки, а також начинка (механізм годинника) скрізь різні. Після мого подиву на цей рахунок вирішив відразу звернутися до багатого прошарку населення Росії - це ті, хто може дозволити купити собі оригінальні швейцарські годинники вартістю від 1 мільйона рублів і більше. І ось що вони мені відповіли. Ми любимо швейцарський годинник за їх красу і пишність, за їх історію, за їх неповторність дизайну і точність ходу. Але зараз ми вирішили, що немає сенсу витрачати мільйони на покупку наручних годинників, так як в світі продають дублікати, які в десятки разів дешевше оригінальних. Навіщо нам переплачувати, якщо вони зроблені з тих же матеріалів, що і оригінальний годинник і там стоїть такий же оригінальний механізм, що і в оригінальних. Дійсно, задумався я, а навіщо переплачувати, якщо все так, як кажуть вони - багатії Росії. Та й потім, ні у кого навіть думки не виникне, що у мене копія, якщо я ходжу в дорогому костюмі і їжджу на дорогому авто з водієм. І тут я зрозумів, що потрібно брати участь в усьому розібратися і після цього написати статтю для моїх читачів.

Покопавшись в інтернеті, вивчивши величезну кількість тематичного відео, з'їздивши в Китай, Бельгію, Швейцарію і ОАЕ, подивившись на всі свої очима, я прийшов ось до таких висновків.

Дублікати роблять підпільно в Швейцарії

Копії швейцарських годинників виробляють в таких країнах як ОАЕ, Бельгія, Швейцарія і Китай. Найкращі копії за якістю і за механізмом це ті, що збираються підпільно в самій Швейцарії. Це звичайно ж не офіційно і про це знають одиниці, але таке є і швидше за все буде, так як є попит на такий годинник. У чому фішка? Все дуже просто, є офіційна фабрика Patek Philippe SA, яка розташовується в місті Женева, там виробляють оригінальні швейцарські годинники Патек Філіп, а недалеко від неї в орендованому приміщенні умільці, які раніше працювали на цій фабриці збирають такий самий годинник, по тим же самим зразкам і точно з тих же матеріалів, що і оригінальний годинник. А потім ці години збувають по всьому світу. І такий підпільний бізнес є вже майже у кожної годинникової фабрики в Швейцарії. Чому на це не реагують влади Швейцарії мені не зрозуміло, адже це не законно. Але поки що це є і живе донині. Для того, щоб можна було відрізняти швейцарську репліку від інших виробників копій, то їх прозвали дублікат . Адже вони і справді один в один як оригінал. І швейцарські матеріали і швейцарський механізм, тільки зібрані були на офіційній фабриці, а в підпільному місці. Ну і звичайно ж на них не поширюється офіційна гарантія заводу Патек Філіп. На механізмах стоять всі гравіювання і все серійні номери. І жоден фахівець в світі не зможе знайти відміну від оригіналу. Ось саме такий годинник купують багаті верстви населення Росії. Ціни на такий годинник від 35000 рублів і до 200 000 рублів. тут вже ціна залежить від дорожнечі матеріалу корпусу, склі, ремінця. Єдине, що крастали алмазів замінюють камінням Сваровськи.

Бельгійська репліка трохи поступається дублікатами

Тепер давайте розберемо що таке Бельгійські копії і чим вони відрізняються від всіх інших. Бельгійські копії це наручний годинник, які виробляються насамперед у самій Бельгії і робляться з матеріалів, які також виробляються в Бельгії на часових фабриках різних офіційних марок Бельгії. Це теж як би підпільно, але не так як в самій Швейцарії. Мені не вдалося зайти всередину фабрики і побачити все своїми очима, так як бельгійці боятися показувати свою майстерність, верстати та матеріали, так як це на території Бельгії теж не законно. Як це відбувається, та дуже просто, На офіційних заводах в Швейцарії крадуть матриці, роблять копії креслень, перелік матеріалів і так далі, за допомогою яких створюють ідентичні наручний годинник, але тільки бельгійськими руками і з бельгійських матеріалів. Соответсвенно і механізм теж копіюють. На такому механізму не буде вибитий серійний номер і можливо будуть відсутні будь-які символи, але хто це все зможе відрізнити, в той момент, коли 98% населення Росії взагалі ніколи в своєму житті не тримали швейцарський годинник в руках. Що вже там говорити про відмінні знаках механізму. Звичайно ж це дрібниці, але все ж. Якщо порівнювати Дублікати, які виробляють безпосередньо в Швейцарії і репліки (копії) з Бельгії, то за якістю збірки і матеріалів на першому місці по праву будуть стояти дублікати, а потім вже бельгійські копії .

Копії з ОАЕ це МІФ

Що стосується копій з ОАЕ, то особисто для мене це залишилося загадкою, я зустрів лише пару сайтів, які писали у себе, що копії з ОАЕ, і як мені здалося, судячи з ціни, то вони середньої якості, та й як взагалі можуть збирати копії в ОАЕ з їх законами і заборонами і без відсутності будь-яких фабрик з виготовлення годин. На мій погляд, це більше схоже на неправду, ніж на правду. У мене в голові не вкладається, навіщо в ОАЕ робити копії і продавати їх по всьому світу, коли країна живе на продажу нафти і розвиває тільки туризм, а всі громадяни живуть заможно. Кому це взагалі там треба? Я ніде не зустрічав інформації про копії з ОАЕ на будь-яких джерелах в інтернеті, тому моє рішення, що це байка. Та й самі туристи, які там живуть уже кілька років, теж ніколи про це не чули.

Китайська підробка обман!

Великий Китай, як багато там всього виробляють, що говорити лише про копії годин, це як піщинка в морі. Там копіюють все! Взагалі все, що модно і що продається. Я особисто був у Китаї і бачив, як там на весь світ збирають і упаковують копії годин, а потім відправляють їх на весь світ. Видовище чудове! Якість китайських підробок залишає бажати кращого. У Російських інтернет магазинах китайські підробки продають за дешево, тому якщо Вам потрібні годинник на одні вихідні, то будь ласка, купуйте їх. Як правило ціни на китайські підробки відрізняються від 1000 до 5000. Я ж сам дуже засмутився якістю їх підробок. У них там величезні часові ринки, але все таке жахливе і нудне, що носити це ну ніяк не хочеться.

Отже зробимо висновок. Копії швейцарських годинників купувати можна, але дуже обережно. Перш ніж зробити покупку в будь-якому магазині подумайте, повивчати асортимент, запитаєте звідки їх привезли, яка гарантія, а куди годинник віддавати якщо вони зламаються. Ну і не женіться за низькими цінами. Безкоштовний сир тільки в мишоловці. Хороші речі коштують хороших грошей. Краще один раз витратитися, але купити хорошу річ і на довго. Чим потім бігати і ремонтувати свій годинник кожні вихідні.

Ваш покірний слуга, журналіст Александров Б.В.

Чому багатії перестали купувати оригінальний годинник?
Як такий годинник з'явилися в нашому житті і чому багатії перестали купувати оригінальні швейцарські годинники?
Чому багатії перестали купувати оригінальний годинник?
У чому підступ?
У чому фішка?
Кому це взагалі там треба?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online