АТ «Газпром газорозподіл Нальчик»

  1. Фахівці «Газпром газорозподіл Нальчик» оперативно відновили газопровід, пошкоджений в результаті дорожніх...
  2. Фахівці «Газпром газорозподіл Нальчик» в цілях безпеки призупинили газопостачання двох багатоквартирних...
  3. Фахівці компанії «Газпром газорозподіл Нальчик» змушені забезпечувати газову безпеку всупереч бажанню...
  4. Фахівці компанії «Газпром газорозподіл Нальчик» підготували меморіали Вічного вогню до Дня Перемоги
  5. Газовики КБР забезпечили безперебійне газопостачання споживачів під час опалювального сезону
  6. АТ «Газпром газорозподіл Нальчик» підготувало газові мережі до періоду паводку
  7. Фахівці «Газпром газорозподіл Нальчик» завершили відновлення високогірного газопроводу
  8. Газові компанії Кабардино-Балкарської Республіки очолив новий керівник
  9. Спростування інформації, розміщеної на сайті Eurasia Daily (EADaily) і в соціальній мережі Інстаграм 29.01.2019г.

Фахівці «Газпром газорозподіл Нальчик» оперативно відновили газопровід, пошкоджений в результаті дорожніх робіт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

26.06.2019

Співробітники філії компанії «Газпром газорозподіл Нальчик» в Зольском районі оперативно відновили газопостачання 500 абонентів села Каменномостський, порушене в результаті дорожніх робіт Співробітники філії компанії «Газпром газорозподіл Нальчик» в Зольском районі оперативно відновили газопостачання 500 абонентів села Каменномостський, порушене в результаті дорожніх робіт.

Детальніше...

Звернення до акціонерів Голови Ради директорів ПАТ «Газпром» Віктора Зубкова і Голови Правління ПАТ «Газпром» Олексія Міллера

20.06.2019

Шановні акціонери Шановні акціонери!

Звітний рік був дуже успішним для Газпрому. Ми виконали всі намічені плани, наростили ключові виробничі показники і забезпечили високі фінансові результати.

Детальніше...

Фахівці «Газпром газорозподіл Нальчик» в цілях безпеки призупинили газопостачання двох багатоквартирних будинків

19.06.2019

Фахівці компанії «Газпром газорозподіл Нальчик» з метою безпеки були змушені призупинити газопостачання двох багатоквартирних будинків на вул Фахівці компанії «Газпром газорозподіл Нальчик» з метою безпеки були змушені призупинити газопостачання двох багатоквартирних будинків на вул. Ельбруської в Нальчику. Причиною припинення газопостачання стали грубі порушення правил безпечного використання газу в побуті.

Детальніше...

Фахівці компанії «Газпром газорозподіл Нальчик» змушені забезпечувати газову безпеку всупереч бажанню абонентів

29.04.2019

Протягом останнього року в Кабардино-Балкарії почастішали випадки відмов абонентів від укладення договору на технічне обслуговування газового обладнання та в допуск фахівців газової служби в приміщення, де воно розташоване Протягом останнього року в Кабардино-Балкарії почастішали випадки відмов абонентів від укладення договору на технічне обслуговування газового обладнання та в допуск фахівців газової служби в приміщення, де воно розташоване.

Детальніше...

Фахівці компанії «Газпром газорозподіл Нальчик» підготували меморіали Вічного вогню до Дня Перемоги

29.04.2019

Газовики АТ «Газпром газорозподіл Нальчик» завершили підготовку 41 меморіального комплексу «Вічний вогонь», що діють на території Кабардино-Балкарії, до святкових заходів, присвячених Дню Перемоги Газовики АТ «Газпром газорозподіл Нальчик» завершили підготовку 41 меморіального комплексу «Вічний вогонь», що діють на території Кабардино-Балкарії, до святкових заходів, присвячених Дню Перемоги. Роботи був проведені в рамках акції «Священний обов'язок. Вічна пам'ять », ініційованої ТОВ« Газпром Міжрегіонгаз ».

Детальніше...

Газовики КБР забезпечили безперебійне газопостачання споживачів під час опалювального сезону

16.04.2019

У сезон максимальних навантажень фахівці «Газпром газорозподіл Нальчик» забезпечили безперебійне газопостачання жителів Кабардино-Балкарії, промислових підприємств і організацій комунального комплексу У сезон максимальних навантажень фахівці «Газпром газорозподіл Нальчик» забезпечили безперебійне газопостачання жителів Кабардино-Балкарії, промислових підприємств і організацій комунального комплексу. Відключень споживачів від газопостачання з вини співробітників Товариства протягом опалювального періоду 2018-2019 років не було.

Детальніше...

АТ «Газпром газорозподіл Нальчик» підготувало газові мережі до періоду паводку

27.03.2019

АТ «Газпром газорозподіл Нальчик» підготувало газорозподільні мережі до роботи в період паводку АТ «Газпром газорозподіл Нальчик» підготувало газорозподільні мережі до роботи в період паводку. Проведені роботи дозволять забезпечити надійне газопостачання споживачів.

Детальніше...

Фахівці «Газпром газорозподіл Нальчик» завершили відновлення високогірного газопроводу

25.03.2019

Фахівці філії АТ «Газпром газорозподіл Нальчик» в Ельбруського районі завершили відновлювальні роботи на аварійній ділянці газопроводу «Тирниауз-Азау», розташованого на висоті 1300 м над рівнем моря Фахівці філії АТ «Газпром газорозподіл Нальчик» в Ельбруського районі завершили відновлювальні роботи на аварійній ділянці газопроводу «Тирниауз-Азау», розташованого на висоті 1300 м над рівнем моря.

Детальніше...

Газові компанії Кабардино-Балкарської Республіки очолив новий керівник

25.02.2019

Генеральним директором ТОВ «Газпром Міжрегіонгаз Нальчик» і за сумісництвом виконавчим директором АТ «Газпром газорозподіл Нальчик» призначений Залім Вороков Генеральним директором ТОВ «Газпром Міжрегіонгаз Нальчик» і за сумісництвом виконавчим директором АТ «Газпром газорозподіл Нальчик» призначений Залім Вороков.

Детальніше...

Спростування інформації, розміщеної на сайті Eurasia Daily (EADaily) і в соціальній мережі Інстаграм 29.01.2019г.

01.02.2019

29 січня 2019 р 29 січня 2019 р. на сайті Eurasia Daily (EADaily) і в одному з паблік соціальної мережі Інстаграм був розміщений пост під заголовком «АТ« Газпром газорозподіл Нальчик »викрита в самовільної установки тарифів за споживання газу» (орфографія збережена). Матеріал містить перекручені дані і, в зв'язку з чим, АТ «Газпром газорозподіл Нальчик» виступає з офіційним спростуванням. Велика частина викладених в даній статті фактів не відповідають дійсності.

Детальніше...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online