Огляд акцій від забудовників Києва на червень


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На думку фахівців з нерухомості, літній сезон - найкращий час, щоб купити житло.

У той же час вони відзначають, що це «мертвий сезон» за кількістю угод купівлі-продажу. Влітку ціни на нерухомість, як правило, трохи знижуються. До всього, забудовники пропонують вигідні акції та спеціальні пропозиції для покупців. Портал нерухомості «Dom2000» зібрав для вас все цікаві варіанти знижок від будівельних компаній в Києві.

Шевченківський район

Якщо ви шукаєте квартиру в центрі Києва, то вас порадує пропозиція від житлового комплексу (РК) «Royal Tower» . Він розташований поруч з м. Льва Толстого. Покупці апартаментів мають можливість заощадити, отримавши знижку 10% до здачі будинку в липні.

Також варто розглянути спецпропозиція від РК «Nobel Homes» , Який побудований недалеко від Національного цирку України. При покупці трикімнатної квартири в цьому будинку можна отримати знижку до 15%.

Недалеко від цього комплексу будується ЖК «Шевченківський» . Інвестори, які укладуть договори про участь у Фонді фінансування будівництва до 25 червня і оплатять 50% вартості квартири, отримають в подарунок фіксацію вартості квадратного метра на 6 місяців.

Хочете мати житло в будинку бізнес-класу за доступною ціною? Тоді варто розглянути варіанти в ЖК «Артемівський» і ще отримати знижку в розмірі 10%. Вона діє з 25 травня по 30 червня 2016 року і поширюється на придбання останньої квартири за умови внесення 100% вартості житла.

жилок комплекс «Герцен Парк» , Який межує з Київським телецентром (телеканалу «Перший національний»), пропонує своїм інвесторам знижку в 10% на придбання окремих квартир.

Оболонський район

Хочете жити в будинку бізнес-класу, але не переплачувати зайвого? Варто розглянути вигідне спецпропозиція від житлового комплексу «Паркове місто» , Який розташований в мікрорайоні Куренівка. Комплекс вже введений в експлуатацію. Компанія пропонує покупцям до 30% знижки на готові квартири.

У кількох зупинках громадського транспорту від цього житлового комплексу будується ще один - ЖК «Вишиванка» . Якщо ви купите квартиру в цьому будинку, отримаєте розстрочку під 0% до кінця будівництва.

Дніпровський район

На Лівому березі можна придбати доступне житло в ЖК «Комфорт Таун» - квартири від 580 000 гривень при розстрочці до 10 років.

Знижку в 10% гарантовано отримають перші десять покупців квартир в будинку №12 житлового комплексу «Паркові Озера» , Який знаходиться недалеко від м. Дарниця. Будь-яка квартира на вибір.

Подільський район

Якщо ви мріяли жити в самому серці Подолу, у вас з'явився відмінний шанс купити тут нерухомість за акційною ціною. Житловий комплекс «Поділ градь» бізнес-класу пропонує своїм інвесторам знижку на придбання окремих квартир в розмірі 5%, за умови внесення 100% вартості об'єкта інвестування.

Для бажаючих стати жителем Мостиського масиву РК «Новомостицька» є можливість придбати квартири в 1, 2, 3 і 4 секції, за єдиною ціною - 17 000 грн. / кв.м.

Святошинський район

Якщо ваш вибір припав на нерухомість на Академмістечку, зверніть увагу, що покупцям квартир в ЖК «Академ Парк» приготували вигідну пропозицію. Для тих, хто купить тут житло до 25 червня і оплатить 50% вартості квартири, отримає в подарунок фіксацію вартості квадратного метра на півроку.

Поруч з кільцевою дорогою в житловому комплексі «Пектораль» можна купити доступне житло, ще й за акційною ціною. Можна скористатися розстрочкою з фіксацією ціни на 6 місяців. Як обіцяє забудовник цього ЖК: «Квартири - різні, ціна - єдина. 13800 грн. за кв. метр! ».

Печерський район

Компанія-забудовник житлового комплексу «Pechersk Hall» , Який розташований поруч з м. Видубичі, пропонує покупцям відмінні умови - зафіксувати вартість квадратного метра на 6 місяців. Для цього необхідно сплатити половину вартості об'єкта інвестування. Акцію продовжено до 25 червня 2016 року.

Така ж акція діє і в ЖК «Гвардійський» , Який будується поруч з м. Печерська. Це чудова новина для тих, хто хоче на вигідних умовах купити житлову нерухомість в престижному районі столиці в споруджуваному комплексі.

Недалеко від цього комплексу будується ЖК «Аристократ» , Де можна купити квартиру зі знижкою 5% на придбання окремих квартир. Правда, за умови внесення 100% оплати їх вартості. Житловий комплекс «Central Park» , Який теж знаходиться недалеко від м. Печерська, пропонує знижку на квартири в розмірі 15%.

Для тих, хто в пошуках квартири біля м. Дружби народів, в житловому комплексі «Richmond» в рамках акції надається додаткова знижка на покупку квартири Тип 2А в розмірі 3% (при 100% передоплаті). Також діє загальна знижка в 10%, але теж при 100% передоплаті. Квартира розташована в секції А. Її загальна площа становить 78,1 кв м, а житлова - 37,4 кв м.

Солом'янський район

Майбутнім мешканцям ЖК «Мікітська Слобода» , Який знаходиться поруч з облагородженим парком «Відрадний», компанія-забудовник пропонує отримати знижку в 10% на придбання окремих квартир (при 100% передоплаті).

Житловий комплекс «Geneva» теж підготував приємний сюрприз для своїх інвесторів. Зараз тут можна купити акції квартири від 19700 гривень за квадратний метр. До речі, здача будинку в експлуатацію - менш ніж через місяць! Приємним бонусом є те, що будинок будується поруч із зеленою зоною - парком «Орлятко». Якщо цей варіант вас не влаштує, зверніть увагу на житловий комплекс «Козацький» , Розташований поруч з вищеназваним об'єктом. Новоспеченим інвесторам будівництва, які сплатили половину вартості квартири, покладається подарунок: фіксація вартості квадратного метра на півроку.

Голосіївський район

Найбільша кількість спецпропозицій від забудовників є в Голосіївському районі, який відомий своєю насиченою і зручною інфраструктурою. Так, житловий комплекс «Нова Англія» пропонує квартири за акційною ціною - 14 900 грн. за метр квадратний. Акція діє тільки до кінця цього місяця.

Для тих, хто не мислить життя без зеленої зони і бажає жити подалі від міської суєти, але при цьому в мегаполісі, є відмінний варіант. У житловому комплексі «Кришталевi джерела» , Біля парку «Феофанія», продаються квартири зі знижкою 3% і 6%. Крім того, при покупці будь-якої квартири дається 30% знижка на комори приміщення.

Ще один комплекс розташований поруч з парком «Феофанія», в сусідстві з Свято-Пантелеймонівського жіночим монастирем. Називається він ЖК «Казка» . Якщо ви вирішите стати власником квадратних метрів в цьому комплексі, то знайте, що до 25 червня 2016 року біля вас є унікальна можливість зафіксувати вартість квадратного метра на півроку (необхідно сплатити половину вартості квартири).

У свою чергу, компанія-забудовник ЖК «Деміївка» пропонує придбати нерухомість зі знижкою в розмірі до 5% (при 100-процентній оплаті). Поспішайте, кількість акційних квартир обмежена. Недалеко від цього комплексу, поруч з м. Деміївська і центральної автомагістраллю, розташований ще один житловий комплекс під назвою «Soho Residence» . Тут можна купити житло за доступною ціною завдяки кільком акціях. Так, для покупців 3-кімнатних квартир в 5 секції ЖК діє таке спеціальна пропозиція: при розстрочці перший внесок становить 10%; інші умови розстрочки діють згідно із загальними правилами. Також при покупці того ж житла ви можете отримати знижку 5% (за умови передоплати 100%).

Житловий комплекс «Амурський» , Розташований біля м. Васильківська, теж пропонує своїм інвесторам відразу кілька вигідних варіантів. Так, ви можете отримати безвідсоткову розстрочку на 17 місяців. Тут є в продажу квартири за спеціальною ціною. Наприклад, 3-х кімнатні (на першому поверсі) площею 81,63 метрів квадратних продаються за 1 224 000 гривен. У новому будинку можна купити двокімнатну квартиру за 958 000 гривен.

Трохи далі від м. Васильківська будується ЖК «Lemonade» . При купівлі нерухомості в цьому комплексі скористайтеся безпроцентної розстрочкою. Вона розраховується в гривнях і дається на термін до кінця будівництва будинку.

Початковий внесок становить не менше 30%. Всі подальші платежі потрібно вносити щомісяця рівними частинами.
Поруч з Кільцевою дорогою знаходиться ЖК «Британський Квартал» , Який теж проводить свою акцію. Компанія-забудовник цього комплексу надає знижки до 20 000 грн. на ремонт «під ключ». Сертифікат на знижку можна отримати у відділі продажів цього комплексу.

Дарницький район

Якщо вас цікавить елітна нерухомість з видом на річку Дніпро, прямо на набережній розташований житловий комплекс «River Stone» . Забудовник надає свою акцію: фіксування цін на квартиру в гривні.

Між станціями метро Славутич і Осокорки добудовується шостий будинок житлового комплексу «Зарічний» , Де при купівлі нерухомості можна отримати знижку 25% (при 100% оплаті). До речі, звідси теж відкривається прекрасний вид на водойму.

Житловий комплекс «Позняки мікрорайон 4а» , Розташований біля озера Сонячне, пропонує знижки від 3% до 20% в залежності від черги. Поруч з ним знаходиться ще один ЖК під назвою «Традиція» . Тут можна отримати знижку в розмірі 7% при покупці квартири в будинку №1 (спецпропозиція дійсно при 100% оплаті). Крім того, придбати квартиру в цьому будинку можна в розстрочку на період до 30 червня 2017 року. Мінімальний перший внесок - 10% вартості квартири.

А в ЖК «Оберіг» , Який будується поруч з парком «Партизанської Слави», є можливість купити квартири в будинках № 1,2,3 за єдиною ціною - 17 000 грн. / Кв. м.

Кілька цікавих акцій пропонує і компанія-забудовник житлового комплексу «Вірменська, 6а» , Який знаходиться біля м. Вирлиця. При покупці нерухомості в цьому комплексі можна отримати 5% знижку. Вона діє тільки при 100% оплаті. Крім того, ви можете купити тут житло з безпроцентної розстрочкою. Але є певні умови: розмір першого внеску - від 30% від вартості квартири. Ціна фіксується на момент оплати 75% (і більше) від повної вартості квартири. Сума неоплаченого залишку може бути змінена в разі підвищення поточної ціни 1 кв. м, але тільки до моменту оплати 75% від повної вартості. Порядок оплати - рівними частинами до 20 липня 2017 року.

Хочете мати житло в будинку бізнес-класу за доступною ціною?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online