В Алтайському краї проходить регіональний етап III Всеросійського конкурсу соціальної реклами «Новий погляд»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

3 лютого 2012 р 16:23

Заявки на участь в ньому приймаються до 31 березня 2012 року.

Конкурс «Новий погляд» проводять Комітет Державної Думи РФ і міжрегіональний громадський фонд сприяння реалізації програм, спрямованих на підтримку молоді «Світ молоді». Захід підтримують 26 федеральних міністерств і відомств. В рамках конкурсу молодь може представити своє бачення того, якою має бути соціальна реклама. Цього разу крім робіт від російських авторів будуть також прийматися проекти від молоді з країн СНД.

Як і в минулі роки, організатором етапу в Алтайському краї виступає управління з питань преси та інформації за підтримки управління з освіти та справах молоді та Алтайського рекламного порталу. Взяти участь в конкурсі можуть молоді автори і групи авторів у віці від 14 до 30 років. Захід традиційно проводиться у двох номінаціях (соціальний плакат і соціальний відеоролик) і наступними темами: «Ми - росіяни», «Здоровий спосіб життя», «Моя сім'я - моє багатство», «Спортивна країна», «Наша Культура», «Маю право ... »,« Дорогий добрих справ »,« Безпека життя »,« Бережи природу »і« Вільна тема ». Також визначена спеціальна тема: «Енергоефективна країна». Претендент на участь повинен представити в регіональний оргкомітет заявку і свої роботи. Детальніше з умовами можна ознайомитися в положенні про конкурс.

Заявки на регіональний етап Всеукраїнського конкурсу «Новий погляд» будуть прийматися до 31 березня 2012 року. Далі кращі роботи, відібрані журі, направлять на федеральний етап конкурсу, який триватиме до кінця червня. Підведення підсумків III Всеросійського конкурсу соціальної реклами «Новий погляд» відбудеться в липні 2012 року, а нагородження переможців - у вересні. Роботи лауреатів будуть рекомендовані для практичної реалізації в суб'єктах РФ, а їх автори - нагороджені дипломами та цінними призами.

Нагадаємо, в 2010 році група молодих авторів з Алтайського краю отримала спецприз конкурсу «Новий погляд», а в конкурсі 2011 року в номінації «Соціальний плакат» 2 місце зайняла студентка АЛТГАКИ Олена Сметаннікова .


3 лютого 2012 р 16:23   Заявки на участь в ньому приймаються до 31 березня 2012 року

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online