Як взяти кредит безробітному - основні легальні способи

  1. Спосіб перший - похід в банк
  2. Спосіб другий - займ у мікроорганізаціі
  3. Спосіб третій - приватний інвестор
  4. Спосіб четвертий - позику під розвиток бізнесу
  5. Спосіб п'ятий - кредитні карти
  6. як підсумок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поняття «безробітний» - досить розпливчасте Поняття «безробітний» - досить розпливчасте. Під цю категорію потрапляють багато соціальні групи людей, від студентів до пенсіонерів, які мають загальну подібну рису - офіційно доходи такого людини нічим не підтверджені. Безпроблемно звернутися в банк і отримати схвалення позики, такі громадяни не зможуть. Однак, способи поправити власне фінансове становище за допомогою кредиту - є.

Спосіб перший - похід в банк

Не завжди солідні державні організації відмовляють у кредиті безробітному. Продукти банківської діяльності розраховані на багатьох клієнтів - студентів, людей з заставним майном, підприємців-початківців. Це найбільш чесний і безпечний спосіб отримати необхідну суму. Алгоритм, наступний:

  1. Наявність 2-х документів - паспорта і підтверджує посвідчення особи. Це можуть бути водійські права, пенсійне або страхове посвідчення, ІПН.

  2. Перегляд всіх продуктів банку без підтверджує довідки про зарплату. Але для участі в будь-якому проекті потрібні підтверджують наміри документи - студентський квиток, документи на заставне майно та інше.

  3. Подача заявки в усі банки міста. Цілком можливо, що якщо на місцевому рівні заявка не буде схвалена, то згода дасть обласної банк. Важливо чесно вказувати всі запитувані дані.

  4. Заявка онлайн. Вона не гарантує згоди банку - навіть якщо попередній відповідь позитивна. Однак, вдалий перший крок вже обнадіює.

Гарантія позики безробітному банк - не стовідсоткова. Але спосіб легальний і тому надійний. У разі схвалення, клієнт зможе розраховувати на страхове забезпечення грошей, якщо виплати стануть проблематичними (звичайно, якщо захист забезпечена договором).

Спосіб другий - займ у мікроорганізаціі

МФО в наш час ростуть як гриби. Вони видають кредит без довідки про доходи, не вимагають застави і підтвердження на наявну власність. Достатньо всього лише оформити заявку і через кілька хвилин забрати гроші. Підводні камені в наступному:

  • Високі процентні ставки. Важливо досконально вивчити умови, аж до написаного дрібним шрифтом. Штрафні санкції за прострочені дні часом вище суми самого кредиту.

  • Вибивання боргів колекторами - не міф.

Позика без довідки про доходи стане успішним, якщо тільки кредитується засвоїть 2 правила - невелика сума + чітке розуміння того, що гроші доведеться віддавати вчасно.

Спосіб третій - приватний інвестор

Знайти людину, готового позичити позичальника певну суму - непросто. Зазвичай, ними стають родичі безробітного, і навряд чи в цій ситуації він отримає вагому суму - близьким відомо справжній стан речей. Найбільш виграшними виявляться позики під будь-яку ідею або проект. Можливо, безробітному талановитій людині якраз і не вистачає грошових вливань для здійснення грандіозних планів. Умова одна - інвестор повинен зацікавитися. Запорукою стане боргова розписка, завірена нотаріусом.

Спосіб четвертий - позику під розвиток бізнесу

Подібний варіант може отримати схвалення в банку. Для цього пропонується пройти наступні етапи:

  • Встати на облік місцевої біржі праці та зайнятості.

  • Зареєструватися як ІП або ПП (індивідуальне чи приватне підприємництво, відповідно).

  • Розробити бізнес-план і отримати схвалення на реалізацію, до того як взяти кредит.

  • Отримати позику для розвитку малого бізнесу.

В цьому випадку, банк суворо відстежує матеріальні витрати - гроші видаються на справу, тому позичальник повинен бути гранично чесним з кредитною організацією. На жаль, віддавати гроші, навіть в разі прогорів бізнесу - все одно доведеться. Але приємна новина - відсоток за користування позиковими засобами на розвитку власної справи, невисокий.

Спосіб п'ятий - кредитні карти

Якщо безробітному знадобилася не надто велика сума - від 20 до 100 тис. Рублів, то кредитні карти банків, це найбільш поширене рішення. Подібними пропозиціями рясніє реклама на вулиці і в ЗМІ. Для позитивного рішення потрібно оформити заявку онлайн або пройти в місцеве відділення банку. Потрібно 1 або 2 документа. Протягом години оператор отримує відповідь і повідомляє про рішення позичальникові. Банки також має право відмовити і в цьому випадку, але відсоток виданих кредитів на такий випадок вище, особливо на невеликі суми - ризик невеликий, вже закладений в нараховуються відсотки.

як підсумок

До того як взяти позику, важливо заздалегідь продумати механізм виплат. Безробітні, з разовими заробітками, ризикують збільшити борг по кредиту в кілька разів, якщо прострочити виплати один раз або систематично. Погана кредитна історія на майбутнє, а також позбавлення будь-якої власності на користь банку по суду - давно стало практикою.

Поради були підготовлені за матеріалами сайту https://kredit-ok.com/

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online