Стаття 80. Порядок введення фінансового оздоровлення. 1. Фінансове оздоровлення вводиться арбітражним судом на підставі рішення зборів кредиторів, за винятком випадків, передбачених пунктами 2 і 3 статті 75 цього Закону.

  1. Наступна стаття »

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2. Одночасно з винесенням ухвали про введення фінансового оздоровлення арбітражний суд затверджує адміністративного керуючого, за винятком випадків, передбачених пунктом 2 статті 75 цього Закону.
3. У визначенні про введення фінансового оздоровлення повинен вказуватися термін фінансового оздоровлення, а також міститися затверджений судом графік погашення заборгованості.
У разі надання забезпечення виконання зобов'язань відповідно до графіка погашення заборгованості визначення про введення фінансового оздоровлення має містити відомості про осіб, які надали забезпечення, розмір та способах такого забезпечення.
4. Визначення арбітражного суду про майбутнє запровадження оздоровлення підлягає негайному виконанню.
5. Визначення арбітражного суду про майбутнє запровадження оздоровлення може бути оскаржене.
6. Фінансове оздоровлення вводиться на строк не більше ніж два роки.
Коментар до статті 80
1. За загальним правилом фінансове оздоровлення вводиться арбітражним судом на підставі рішення зборів кредиторів. Винятком є ​​два випадки, передбачені п. П. 2 і 3 ст. 75.
2. Арбітражний суд, як правило, одночасно з винесенням ухвали про введення фінансового оздоровлення стверджує кандидатуру адміністративного керуючого. Оскільки в тому випадку, коли збори кредиторів не прийняв рішення про введення однієї з процедур банкрутства (п. 2 ст. 75 Закону про банкрутство) та затвердження кандидатури адміністративного керуючого через її відсутність неможливо, арбітражний суд відповідно до абз. 3 п. 3 ст. 75 Закону покладає виконання обов'язків адміністративного керуючого на тимчасового керуючого і зобов'язує останнього провести збори кредиторів для розгляду питання про вибір саморегулівної організації, з членів якої повинен бути затверджений адміністративний керуючий, і про вимоги до кандидатури такого керуючого.
3. На додаток до вимог до змісту визначення арбітражного суду, встановлених АПК РФ (ст. 185), визначення про введення фінансового оздоровлення має містити вказівку про термін фінансового оздоровлення і затверджений судом графік погашення заборгованості. У тих випадках, коли до моменту введення фінансового оздоровлення надано забезпечення виконання боржником зобов'язань у відповідності з графіком погашення заборгованості, визначення про введення фінансового оздоровлення має також містити відомості: 1) про всіх осіб, які надали забезпечення; 2) про спосіб забезпечення; 3) про розмір забезпечення.
4. Визначення про введення фінансового оздоровлення підлягає негайному виконанню, що узгоджується зі ст. 187 АПК РФ.
5. Визначення про введення фінансового оздоровлення може бути оскаржене в порядку, передбаченому главою IV АПК РФ.
6. Термін фінансового оздоровлення не може перевищувати два роки.

Наступна стаття »
До тексту закону »
2

Читайте також

Популярні документи

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online